Şimdi Ara

Turkcell hattım benden habersiz Avea'ya taşındı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
9
Favori
7.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kaydi aldim zaten ama delil olarak gecerli olmuyormus mahkemede izinsiz ses kaydi aldim diye bir de ustune suclu cikma ihtimalim mevcut yani hakliyim ama haksizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bankalari falan gectim zaten artik uc gune bir numara degistiriyorum diye yakin cevrem benden suphe etmeye basladi ne karanlik isler ceviriyor bu adam diye baskasinin ustune hat kullaniyorum zaten artik dustugum durumlara bak

• ne olaylar oluyormuş ya ağzım açık okudum bütün yorumları. Hele son arkadaşın anlattıkları şok etkisi yarattı bende.

İşte denetimsiz ve adaletin doğru dürüst sağlanamadığı ortamlarda böyle mafyalar git gide çoğalır. Çünkü sistemde o kadar çok boşluk var ki adamlar çok kolay yırtıyorlar. Benim dedemi kapıya gelen sözde satıcılar dolandırmış daha doğrusu evden kovuyorlar satmıyorlar. Yolda dedemi çevirip zorla imza attırıp mal sattık diyorlar. Adam 80 yaşında zaten çocuk gibi olmuş kandırıyorlar işte böyle. Zaten vefat etti, ondan sonra da telefonla arayıp borcunu var diyorlar. Dedik böyle böyle fevat etti, birde pişkin pişkin dedenizin öteki dünyaya borçla gitmesini istemezsiniz herhalde diyor. Ben bir sinirlendim bağırdım, birşey alırken imzası bile geçerli değil bozulabiliyor belli yaştan sonra bu adam yaşlı zaten imza yetkisi yok siz nasıl böyle kandırırsınız insanları falan filan derken adam dayanamadı pat diye kapattı yüzüme. Uzlaşsak eve adam yollayacak ya da şu hesaba para yatırın diyecek, kim ? kilimcinin kör oğlu.... Versin anasını satayım icra takibine yasal yollardan öderim ya da karşı dava açarım. İcra müdürü arkadaşım var onunla ilgileneceğiz. İnşallah uğraşmaktan vazgeçerler ama bilirim bu dolandırıcıları pek pes etmezler. Kapı kapı dolaşıp medical ürün satmaya çalışan şarlatanlar.

• O koca koca firmalarin sozde musteri!!!!! Hizmetleri, genel mudurlukleri yapacak bir sey yok deyip kapatiyor adamlar hakkinda daha once kesinlesmis cezalar var para cezasiyla ya da yanlarinda calisan sigortali gariplerin ustune atip yirtiyorlar ayni vodafone borcum olunca gun asiri ariyordu ben acmadigimda esimi bile aramislar faturasinj yatirmamis diye para alacagi zaman musteri hizmetleri ama sorun oldugu zaman musteri hizmet edememesi

• Btkya sikayet ettim ama kimi kime sikayet ediyorsak artik gelen cevabi iletmekten baska bir sey yapilmadi bu btk ne icin var onu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mbayraktar1408

Olay oldugundan beri dort kere telefon numarasi degistirdim her seferinde buldular bir sekilde

Adamlarda kimlik fotokopin var operatörleri senin adına arayıp tc ni veriyor üzerine kayıtlı bütün hatları öğreniyorlar
    Yaptığın şeyin arkasında dur her zaman bence

• Bu tarz islemlerde yatirdiklari paralar komik paralar da bize komik gelmiyor o paralar en zoruma gidende benim kardesim adliyede memur hayirdir butun hakim savcilar bizde denmesi bu is bu kadar kolay mi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: mbayraktar1408

Olay oldugundan beri dort kere telefon numarasi degistirdim her seferinde buldular bir sekilde

Adamlarda kimlik fotokopin var operatörleri senin adına arayıp tc ni veriyor üzerine kayıtlı bütün hatları öğreniyorlar
    Yaptığın şeyin arkasında dur her zaman bence

Zaten duruyorum da dava acsam avukat milleti en kotu 3-4 binden aciyor agzini abimiz kardesimiz dayimizda yok bir yerlerde eee ne yapacaz takip belimize tabancayi polat alemdarcilik mi oynayacaz bunlarla

• Ben bi kavgaya sahitlik yaptim diye dort gune bir ifadeye cagirildim ama dogru kavgada dayak yiyen belediye baskaninin oglunun kankisiydi

• 08505425000 numarasina fax attim dun bugun ku cevap faxiniz okunmuyor

• Bu ahlaksızlara dersini vermek için elinizden gelen herşeyi yapın hocam. Bu nasıl bir başıboşluk nasıl bir ahlaksızlık nasıl bir adaletsizliktir? Ben de küçük bir anımı anlatayım. Konuyla çok alakalı değil belki ama bu tarz şirketlerin hepsinin aynı olması hususunda aydınlatıcı olacaktır. Bekarken kızkardeşimle iş yerinin yakın olması sebebiyle aynı evde kalıyorduk. Bir adsl hizmetimiz vardı ttnet'ten ve benim üzerimeydi. Neyse 2 sene sonra ben evlendim evden ayrıldım. Kardeşime bıraktım interneti ama hala benim üstüme. Bir gün superonline'dan aradılar ve (nerden biliyorlarsa) ttnet'te ki tahahutunuz bitmiş. İşte size şöyle bir kampanya yapalım bize geçirelim sizin hizmeti sizde şukadar ödeyeceğinize bizden hizmet alarak bukadar ödeyin dediler. Ah salak kafam kandım ucuzluğuna ve evet dedim. Firmada benim verdiğim onaylarla hizmeti kendilerine taşıdılar. Ben ttnet'in modemini geri verdim. Hikayede burada başlıyor tam olarak. Önce bir modem gönderdiler dedikki bu bozuk adamları inandırana ve eve getirene kadar 2 ay geçti. Tabi bu sırada bana fatura geliyor. (IP alamadığım hizmetin faturası ) Dedi ki çok bilmişler modeminiz bozuk değil hatlarınızda sıkıntı var apartman içine karışmayız yaptırın. Neyse bir elektrikçi çağırdım adam baktı abi hiçbir problem yok dedi ama ben yinede tesisatı yenilettim. Ama yok hat alamıyoruz. Tabii ben hergün MH'ne çemkiriyorum ve en sonunda gelen cevap pardon biz sizin hattınız aktive etmeyi unutmuşuz.. Bittimi bitmedi. Aktive ettiler güya ama hala çalışmıyor. Dediler ki modem bozuk ve sizin orada bizim bayimiz yok kargo ile gönderin yenisini göndereceğiz. Bende gönderdim ve gönderirken tüm belgelerin ss'lerini ve fotokopilerini aldım. Allahtan almışım. Aradan 2 hafta geçti kargo teslim mesajı geldiği halde modemin taraflarına iletilmediğini iddaa ettiler ve benden modem parası istemeye kalktılar ama ben elimdeki belgeleri gösterince geri adım attılar. Toplamda ettimi size 4 ay internetsiz. Bu arada hala fatura geliyor ve kavga dövüş iptal ettiriyorum. Derken yeni modemin gelmesi hergün edilen telefon kavgaları ile 3 ay'ı buldu. Modem geldi ama o da ne hala hizmet alamıyorum. Dedim ki artık yeter iptal ediyorum. Edemiyorum ya telefonlar yüzüme kapanıyor. Ya da özürler dileniyor iki güne çözeceğiz deniyor ama yok yok... Toplamda 10. aya giriyoruz ve faturaların ardı arkası kesilmiyor ve tahahutlu olduğu için iptal etmiyorlar ve tabii para talep ediyorlar. Birinci seneye yaklaştığımız süreçte BTK'ya şikayet ediyorum ve 15 gün sonunda tırsan Superonline benim bir evet sesimle hizmeti iptal ediyor.

Sözün özü bunların alayı tefeci, şerefsiz fırsatçı olmuş. Artık hangi firmaya güveneceğimi bilemez hale geldim. Eee muz cumhuriyetinde normaldir böyle şeyler diyorum artık. ADALET HERKES İÇİNDİR ama ne yazık ki ülkemiz için geçerli değil.

• Adalet herkes icin lafina katilmayi o kadar isterdim ki adalet bu memlekette parasi olan icin sana bana yok o adalet paramiz yok cunku verilen zarar ziyani gectim ben artik hakliligimi kanitlamaya calisiyorum.

• Bana bayi tarafindan edilen kufurleri ben acip mhye etsem adam intihar eder ya da katil olur vodafonea da soyledim saglam bi forum bulup yazacam diye zira kendi forumlarinda yazdiklarimi siliyorlar

• Bir kaç ay öncede benim avea turkcelle benden habersiz olarak taşımıştı savcılığa başvuruda bulundum 7 sayfa sağ el 7 sayfa sol elle imzamı aldılar. Şimdi bekliyorum ne olacak diye. Turkcelle sordum kimin hangi bayinin taşıdığı görünmüyor dedi. Bir bayisine gittim yedek sim çıkarayım diye onlar Tiryaki iletişimden taşınmış öyle gözüküyor sistemde dediler. Yedek sim paralı dediler bende almadım gittim avea ya numarayı tekrar taşıdım.
    Yani bunlar sistemden görüyor ama söylemiyor sizde aynı şekilde bayiden öğrenin.

• Biliyorum ki bu forumda sosyal medyayi ve interneti cok aktif sekilde kullanan insanlar var tek gayem sesimi duyurmak belki bir sey olur da bu sozde kurumsal sirketler insan haklarina kisilik haklarina daha saygili olur ben bu isin pesini birakmayacagim kacmakta cozum degil sonucta sesim duyulsun bir yerlerde yeter

• Hatti tasiyan da belli sahte imzayla tasidigi da ama ne avea ne vodafone elimde resmi evrak olmasina ragmen bunu kabullenmiyor

• Vodafone un maaslilari var bu forumda acaba görünce ne diyorlar bu duruma? Vodafone bölümüne bir bakin övücü konuları bu kişi açıyor hep bir irtibata geçin bakalım cevap gelecek mi? Öyle gelirimiz bu kadar arttı,abone sayımız bu kadar oldu yok diğer operatörleri çamur atmakla olmuyor bu isler.

• Onlar hep yalan zaten bilmem kac milyon abonemiz var diyorlar ya hani bir abone uzerine bes alti hat actiginda sayi katlaniyor otomatik olarak bu sekilde takla hat dedikleri ayri konu para almaya gelince kaplan kesilir o dediginiz insanlar devletten kurumlardan altyapisiydi bilmemnesiydi ihaleleri alirken milyar dolar kazaniyorlar tabi ihaleyi de bu bilmem kac milyon aboneyi referans gosterip aliyorlar vodafonela aveayla birebir gorusmemde sonuc alamadim ki maasli calisanlari donup de hayirdir vatandas nedir bu desin

• Zannediyormusunuz ki o bordrolu calisan arkadas cikip burda ya evet bayi yapmis boyle bir sey bayiligini kapattik musterinin magduriyetini giderdik falan filan desin bana ulasacak herkese belgeyle ses kaydiyla bu olayi kanitlamaya hazirim

• Bakin vodafone konuyu nasil cozumlemis

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.