Şimdi Ara

Turkcell hattım benden habersiz Avea'ya taşındı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
9
Favori
7.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azerr

aynı iş benimde basıma gelmişti savcılığa sikayet etmiştm. üç yıl sonra mahkemeden yazı geldi savcılık dava açmış bayıdeki kısıye oda standda çalışan kişi bu işlemi yapmış demiş. dava açilan kişinin suçsuz olduğundan beratıne karar verilmiş. havamı aldım.

Bir Türkiye klasiği.
  • biz de havamızı alacağız demek ki.
  • standda ki şahsın ismi geçiyordu bi daha savcılığa gididp dilekçe vermeliydim ama ben bezdim. Başta ben suçlunun cezalandırılmasını istemiştim. mahkeme suçluyu tespit etmiş ancak savcı farklı kışıye dava açtığından dava açılan berat etmiş. savcının tekrar dava açması gerekmezmıydi ? bilmem ben bezdim.
  • Bugün telefonuma davanın açıldığına dair SMS geldi. 8 Haziran'da ilk duruşma olacakmış.
  • punkerland kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı. İnşallah bütün sorumlular cezalandırılır.
  • Ayni olay benim de basima geldi musteri hizmetleri kesinlikle umursamiyor bile elimde ses kaydi var yayinlamak istiyorum bana yardimci olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Konu ile ilgili sikayetvar.com adresinde şikayette bulunabilirsiniz. Buradan kesinlikle geri dönüş yapılacaktır.

Hukuki bir süreç başlatmak isterseniz savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Yardımcı olmamız gereken bir şey olursa söylemekte imtina etmeyiniz.
  • Savciliga sikayet ettim kriminal sube raporu bile cikti musteri hizmetlerini arayip bunu belirttim robot gibi ayni cevabi verdi yetkili imza sizin diyor baska bir sey demiyor cok belgeye bile inanmiyorlar ben belgeyi ve ses kaydini yayip bu rezilligi duyurabilecegim sosyal ortam mecrasi ariyorum

• 1200 lira fatura odettiler bana taahutlu hat tasindigi icin odemesem icraya vereceklerdi oyle bir koruyorlarki bayilerini sanirsin adam koca sirketin buyuk ortagi

• Denilen butun adimlari denedim tek tek sureye oynuyorlar nerdeyse iki sene olacak alacagi icin gunde dort cevapsiz cagri iki arama alti mesaj atan gsm firmasi donus bile yapmadi olumlu olumsuz

• Ben burada konuyu ayrintili anlatayim tek istegim yayilmasi belki internet vasitasiyla bu tarz olaylar paylasilirsa artik engellenir 2013 senesinde on odemeli Vodafone hattimi faturaliya cevirip ustune taahutlu telefon alma ahmakliginda bulundum ucgun sonra hattin aveaya tasinacagi mesaji geldi engellemek ne mumkun hat sozde sahsima ait ama tasima islemlerinde sozum gecmiyor hat tasindi vodafone tabi hemen cezai bedeli ilk faturada 1200 lira olarak yapistirdi el mahkum odedik bayi kodu falan filan arastirdim tasiyan bayiyi aveayla kavga dovus ogrendim inanirmisiniz 3,5 saat boyunca inat ettim kapatmadim telefonu ancak oyle ogrendim tasiyan bayiye gittim adam bana bir vodafone bayisi tarafindan evrak getirildigini bunu surekli yaptiklarini kotalarini bu sekilde doldurduklarini soyledi evraklari getiren vodafone bayisine gittim bu sefer kimlik fotokopimi ve numarami nerden bulduklarini sordum kacamak cevaplar verildi isin ticaretini yapan sahislar varmis bunlara getirir evrak basina para alirlarmis falan filan yalan tabi neyse savciliga gittim sikayet ettim savcilik kagidi iki bayiyede gitmis vodafone bayisi beni aradi sikayetimi cekersem zararimi karsilayacagini soyledi zaten savcida bayi para cezasi alir yirtar sen bari zararini karsilat demisti ben sikayetimi geri cektim cekmesinede savcinin karsisinda arkadasin zararini karsilayacaz diyen bayi degil zararimi karsilamak telefonlarima cikmadi ben isin pesini biraktim ama devlet birakmamis tekrar cagirildim 2015 subat ayinda zararin karsilandimi diye sordu savci hayir dedim sikayetimin devam ettigini soyledim savcilik gene bu bayileri cagirmis bu sefer tehditler basladi megerse infazi olan arkadaslarmis bunlar konusalim diye dukkanlarina cagirildim vodafone bayisi olan sahsin dukkaninda dort saate yakin rehin kaldim en sonunda savciliga gidelim ben vazgeceyim dedim ama savci bunu yemedi durumu anladi polis korumasi verdi bana avea ve vodafone kanallarina bunlari anlattiysam da bayilerini koruyorlar para onlarda tabi disli bir avukat tutmak dunya para ancak derdimizi forumlarda anlatip baskasinin da cani yanmasin diye ugrasiyoruz ne yapalim

• mbayraktar1408 M kullanıcısına yanıt
    Oha artık mafya mı bu adamlar hem suçlu hem güçlü, sahte evrakla suç işleyip mağdur ettiği adamı bir de rehin alıyor Gerçekten de kişisel bilgilerin ve kimlik fotokopilerinin yeraltı piyasası var. Bu haltı genelde taşeron satışçılar yiyor. Sizin kimliğinizi çekerken makinenin hafızasında kaldığı için kolayca çoğaltıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 24 Mayıs 2015; 22:26:52 >
  • Hem de ne mafya

• Olay oldugundan beri dort kere telefon numarasi degistirdim her seferinde buldular bir sekilde

• İsin zaten para kismini gectim ben artik ali kiran baskesen olmus insanlar mafyacilik oynuyorlar koca koca sirketler sifir musteri memnuniyeti ilkesi hepimize sagilacak inek gozuyle bakiyorlar bu yazi yayilirsa belki utanirlar onlem alirlar sanmiyorum ama

• İsin en aci kismi da e zaten odeyecektiniz telefonun parasini neyin pesindesiniz diyen musteri hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: mbayraktar1408

İsin en aci kismi da e zaten odeyecektiniz telefonun parasini neyin pesindesiniz diyen musteri hizmetleri

Rehin kalmak ne yahu,şerefsizler hem suçlu hem güçlü,
    inanılır gibi değil

• mbayraktar1408 M kullanıcısına yanıt
    Telefon numaranızı bulmakta ne var ki. Adamlar sizin kimlik numaranız ile mnt sisteminden bütün hatlarınızı görüyor.
  • Aynısı başıma geldi..

İşlerimi mahvettiler. Vodafone taşımıştı .

İptal ettirdim taşımayı son anda. Ancak 40 lira sim kart parası ödedim yeniden turkcell hatta devam etmek için..

Bankalarla felan o 2 gün neler çektiğimi ben bilirim..

Vodafone'dan 40 lirayıda kavga dövüş aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbayraktar1408

İsin en aci kismi da e zaten odeyecektiniz telefonun parasini neyin pesindesiniz diyen musteri hizmetleri

Biraz paraya kıyıp böyle görüşmelere giderken ufak bir ses kaydedici ve olursa gizli kamera almakta fayda var galiba, geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.