Şimdi Ara

Türkcell hattım benden habersiz Türk telekoma geçirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese bugün saat 2 de numara taşıma talebinize teşekkür ederiz belgelerde eksiklik yoksa numaranız tasımaya uygunsa tarih saat bilgisi sms ile iletilir diyor
    türk telekomu aradım tasıma isleminiz onaylamıs diyor benim imzam kimlik fotokopim vs olmadan bunlar nasıl tasıyor aradığım da yapacagımız birşey yok savcılıga şikayet edin diyor ne yapmam gerekir daha önce basına böyle birşey gelen var mı tşkr ederim

• Başıma gelmedi ama kimlik fotokopisi imza olmadan nasıl geçiriyorlar savcılığa şikayet edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Başıma gelmedi ama kimlik fotokopisi imza olmadan nasıl geçiriyorlar savcılığa şikayet edin

Yarın gideceğim savcılığa türk telekom müşteri hizmetlerinde ki kadın da pişkin pişkin gidin savcılıga verin diyor kısacası türkiyeye hoşgeldiniz diyorum adamlar imza fotokopi vs olmadan rahatca hat değiştiriyorlar
  • BrkNea kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle sacmalıkmı olurmuş belgeleri isteyince mahkeme nne sunacaklar acaba

Sabah tekrar ara taşımanın nereden yapıldığını öğren

Biri senin kimlik bilgilerinle taşıtmıştır telefonda alabilir üzerine aklında bulunsun

Neyse btk ya yaz bayi hakkında suç duyurusunda bulun şakın geri adım atma

Sabah olsa hayrola bayi anlaşmak isteyebilir sakın şikayetini geri çekme

Konuda daha bilgili olan kişiler gereken aşamaları yazarlar görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sabah tekrar ara taşımanın nereden yapıldığını öğren

Biri senin kimlik bilgilerinle taşıtmıştır telefonda alabilir üzerine aklında bulunsun

Neyse btk ya yaz bayi hakkında suç duyurusunda bulun şakın geri adım atma

Sabah olsa hayrola bayi anlaşmak isteyebilir sakın şikayetini geri çekme

Konuda daha bilgili olan kişiler gereken aşamaları yazarlar görünce

Turkcelli mi arayim turk telekomu mu bugun gidemiyorum ama yarin kesin gidip sikayet edecegim savciliga turk telekomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkNea -- 13 Kasım 2017; 13:7:20 >
    tt'yi arayın, başvuruyu yapan o. Savcılığa mutlaka gidin çünkü bu hatla bir suç işlenirse veya fatura ödenmezse/üzerinize telefon alınırsa uğraşır durursunuz. https://sikayet.btk.gov.tr üzerinden Avea hakkında "Sahte imza ile abonelik tesisi" başlığını seçerek şikayet oluşturun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

tt'yi arayın, başvuruyu yapan o. Savcılığa mutlaka gidin çünkü bu hatla bir suç işlenirse veya fatura ödenmezse/üzerinize telefon alınırsa uğraşır durursunuz. https://sikayet.btk.gov.tr üzerinden Avea hakkında "Sahte imza ile abonelik tesisi" başlığını seçerek şikayet oluşturun.

Dediklerinizi yapacağım hocam tskr ederim ilginiz için

• quote:

Orijinalden alıntı: maczone

BrkNea işi gücü bırakın ve savcılığa gidin. Operatörlerde çalışan arkadaşlarım var ve hiç doğuya gitmemiş insanlarla ilgili doğu bölgelerinden gelen hat taşıma taleplerinde artış olduğunu söylüyorlar. Birisi haberiniz olmadan sizin hattınızı taşıyıp kendi üstüne alıyorsa o işte hayır aranmaz. Daha sonra mağdur olmamak hatta hapise düşmemek için hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun. Eğer suç duyurusunda bulunmazsanız yarın öbür gün Fetö üyesi diye gözaltına bile alınabilirsiniz. Bunu ihmal etmeyin ve operatörleri aramakla uğraşmayın, operatörleri arayıp bildirmeniz sizi kurtarmayacaktır.

Yarın ilk iş savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmak suan hat Türkcell'de eğer Türk Telekom'a geçişi olursa + tazminat davası açacağım gelişmeleri buradan paylaşacağım inşallah ilginiz için teşekkür ederim

• Gitse ne olacak Savcıya. Takipsizlik verecek. Savcının da çok umrundaydı.

• Dün akşam tekrar mesaj geldi tc kimlik no uyuşmadıgı için hattınızın transferi reddedildi diye
  • Git şikayet et Tazminat iste

• Avea da olan bir hattım benden habersiz olarak turkcelle taşındı savcılığa suç duyurusunda bulundum. Turkcell beni kara listeye aldı.. Dava açıldı davanızı geri alın dedi turkcell, almadım. Turkcell şimdi bana hat filan vermiyor

• tolga68 kullanıcısına yanıt
    BTK ya ya bakalım ne cevap verecek senin hatan olan bişi değil sırf gıcıklığına taşı hattı Turkcell e ne cevap veriyor

Bi dava daha aç yeni hat vermiyorlar diye

Dava sonucu ne oldu nasıl sonuçlandı

• Son gelismlere neler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 .07.2015 te Ankara Cumhuriyet Savcılığına verilmiş, izinsiz TürkTelekom dan Turkcell e numara taşımayla ilgili şikayetime halen bir işlem yapılmadı ve bana geri dönüş olmadı. ADALET bekliyorsanız biraz bekleyeceksiniz. Bu süreçte şikayetimi yaptığım bilişim suçları savcısı değişti yeni savcı dosyayı inceleyeceğim dedi. TT ye yazı yazıp taşıma evraklarını istedi. Benden yazı ve imza örneği aldı. (Taşıma ile ilgili evraktaki imzayla karşılaştırmak için) Ancak halen bir cevap yok. Size tavsiyem; savcılığa yinede gidip başvuruda bulunun hattın bir suç/illegal olayda kullanılmasının engellenmesi ve faillerin bulunmasının sağlanması için. Ayrıca taşınan operatörü arayarak yapılan işlemin yanlış olduğunu sizin rıza ve isteğiniz dışında taşımanın yapıldığını belirtir dilekçe yazıp gönderin(mail/fax vb.). Hattın kullanıma kapatılmasını sağlayın. 2015 Temmuzda Ankara/Eryamanda bir Turkcell bayi kendi elinde o anda izinsiz numara taşıma ile ilgili 30 şikayet olduğunu söylemişti. Durum gerçekten vahim.GEÇMİŞ OLSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaggy77 -- 21 Kasım 2017; 22:15:17 >

• Ben hala turkcell kullaniyorum tc kimlik uyusmadigi icin hattimi tasiyamadilar hicbir yere zor durumda kalmadikca kimlik fotokopisi vermeyin ortalik sahtekar duzenbazlarla dolu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.