Şimdi Ara

TURKCELL HATTIM İPTAL OLDU....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bayağıdır kullandığım turkcell hattım umursamazlığım ve birazda dangalaklığım yüzünden iptal oldu. daha dün "bu numara geçici olarak servis dışıdır." derken bugün turkcell abone merkezinde hattın iptal olduğunu öğrendim.acele işim olduğundan tekrardan nasıl eski numaramı satın alabileceğimi sormadın.tekrardan numaramı çıkartabilirmiyim???yoksa sonsuza dek numaraya elveda mı?

yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dac_farren -- 12 Eylül 2007; 14:20:43 >

• arkadaşada aynısı olmuştu.çelveda diyeceksin o numaraya
  • @ssrbc ben geçen ay 53222033 olarak başlayan numaram için başvurdum turkcell'e.3-4 yıl olmuşltu kapatalı,hazırkart'a geçmiştim.ancak geçen ay dediğim gibi başvurdum numaramı geri aldım.burada tek sorun o numaranın başkasına verilemem şartının olması ve yeni hat alıyormnuş gibi vergi ödeme zorunluluğun.müşteri hizmetleri de aynı cevabı verecektir.
  • faturalı bir hattı askıya aldırırsanız geri dönüşü vardır. fakat önödemeli bir hatta belirtilen süre içerisinde kontör yüklemediyseniz, hat turkcell tarafondan 1 yıl süre ile askıya alınır ve satışa sunulur gerçi dönüşü yok.. tek çare belki hangi bayide satışa sunulduğunu öğrenirsin ki zor :)
  • bana da oldu aynısı sordum yenisini alıcaksınız dediller ve aldım yazık oldu caanım hattıma
  • belli bi sure icerisinde kontor yuklememişsen olur.Bana da bi kaç kez olmuştu.
  • benim ne güzel 0535 li hattım vardı. gaza geldim bedava melodi diye hemen tvden gördüm dediklerini hemen tusladım melodi aldım sonra her ay kontörler gidiyordu 100 kontör yüklüyorum -20 oluyordu. gittim turkcell bayine kadın dediki tamam hattınız temizlendi yeni kontör aldım yine gitti 2-3 tane 100 kontör boşa gitti. ama hattı kurtaramadım şimdiki 0539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOM SAWYER -- 15 Eylül 2007; 23:21:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.