Şimdi Ara

Turkcell superonline iptal edememe sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • superonline taahütüm doldu. buna istinaden iptal işlemlerini başlattım ancak hiç bir şekilde işleme almıyorlar. bildiğiniz yokuş usülü çalışıyorlar.
    varmıdır bunu iptal etmenin başka bir yolu ? tüketici hakem heyetine doğru gidiciyiz gibi gözüküyor.

• aynı sorun bende de var adamalr ısrar ile iptal etmiyorlar tam bir dolandırıcı olmuş bu turkcell
  • Bayiye gidip direk iptal etmeyi deneyin.

Olmuyorsa PTT den direk fax çekin. Fax i gönderdiginize ve karşı taraftan teslim alındığına dair belgeyi de saklayın.
    m.superonline.net
    Faks Yolu İle Abonelik Feshi - TURKCELL SUPERONLINE
    https://m.superonline.net/yardim/musteri-islemleri/fesih-islemleri/faks-yolu-ile-abonelik-feshi

Faks numarası çalışmıyorsa, fax göndermenize rağmen işlemler hala başlamasıyla Btk ya şikayet yazın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• rezil bir firma kimse bu firmaya bulaşmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanrose

rezil bir firma kimse bu firmaya bulaşmasın.
    superonline düşünüyordum. kafam karıştı? neden öyle dediniz?
  • Enrique Iglesias07 kullanıcısına yanıt
    Ben 09.2019da 1 yıllık taahhütlü abonelik başlattım. Bu ayın başında kurulum yapan yeri aradım bu ay abonelik süremin bittiğini söylediler. Gıbırnete başvurdum adamlar tak tak geldiler halettiler. Turkcell.. bayilerinden bir tanesine gidip abonelik iptali yapmamı söyledi. Kurulum yapılırken telefonda herşey halloluyor ama iptal için anabayiye gidiliyor. İptal için gittim cayma bedeli çıkardılar. Caymıyorumki sözleşmem bitti dedim. Ekimde bitiyormuş. Ekimde abone olmadımki ekimde bitsin dedim. fatura kesim tarihi öyleymiş onu baz alıyorlarmış. müşteri hizmetleri ile görüşün dediler aradık onlar da aynı saçmalığı zırvalıyorlar. Kurulum yapan yeri tekrar aradım eylülde bitiyor dediler. müşteri hizmetleri ekim diyor dedim gelin yardımcı oluruz sözleşme tarihi eylül-eylülde biter dediler. bugün gittik oradaki personel yok diyor. yanlış bilgi vermişler diyor. adamlar ukala-konuşmaları pişkin pişkin...umurlarında değilsin. Şikayet edeceğim diyorsun edersen et diyorlar.

Ben de faturayı ödemiyoırum dedim. cihazı da getiridğiniz gibi alırsınız dedim. babalarının uşakları var sanki...rezil firma-rezil çalışanlar... bugünden itibaren turkcellden beni kim bir kampanya vb için ararsa direkt dinlemeden suratına kapatacağım. Terbiyessizler.

Bu firmaya kimse elini verip kolunu kaptırmasın. Bunlar anca reklam yapıp milleti kandırırlar çakallar...cimer-btk hepsine şikayet ettim.

• Bu iptal dilekçesini taahhütün bittiği gün mü faks çekiyoruz.? Bir kaç gün erken çekersek bize tahhüt bozma bedeli falan çıkarabilirler mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Superonline bir geçiş yapayım dedim, millet çıkmak için can atıyor. kafam karıştı milettt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

Superonline bir geçiş yapayım dedim, millet çıkmak için can atıyor. kafam karıştı milettt
    Al benden de o kadar. Özellikle şu faks rezaleti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.