Şimdi Ara

Turkcell Hazırkart Düzenbazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Ankara Çankaya Orta Anadolu Telekom ( UĞUR MUMCU CADDESİİ GOP ÜZERİNDE)isimli şubesinden 23 Şubat 2022 tarihinde hazırkart aldım.Benden 250 TL ödeme aldılar.Turkcell Müşteri Hizmetlerine bu konu hakkında fiyat bilgisi sordum.189 TL fiyat verdi.Üstü rakama satış yapamaz diye de bilgilendirdi benden makbuz istedi.Aldığım yere gittim Turkcell'in gönderdiği mesajı gösterdim.Yabancıya 250 TL Türk'e 220 TL sattıklarını Turkcell'in verdiği fiyatın onları ilgilendirmediği söylendi.03 Martta o güne ait ödediğim tutarı belirten fişi aldım şikayete devam ettim.Turkcell hala konuyu araştırıyor...Bunu söyleyen alt şube değil ana şube!Bir de lakayt bir tavır sergilediler...Yaptıkları Türk Yabancı ayrımına mı 189 TL fazla bir bedelle sattıklarına mı şaşırayım anlayamadım siz siz olun sakın TURKCELL'e bulaşmayın!!!

Turkcell Hazırkart Düzenbazlığı

• Turkcell adının hakkını vermiş. Çok çekici operatörümüze bu fiyatlar az bile bence.

tuketici.btk.gov.tr
    BTK Tüketici Sitesi
    https://tuketici.btk.gov.tr
    üzerinden kayıt açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Mart 2022; 19:39:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Açtım 👌🏻 Tüketici hakem heyetine de başvurdum... Çıkan sonuçla birlikte icra takibi başlatacağım. Avukatlık ücretini de ödeteceğim arkadaşlara... Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Keşke almasaydınız,Turk Telekom ya da Vodafone'da ay sonu kotaları dolmayınca kampanyalar oluyor. Benim burda mesela 79 TL'ye Turk Telekom faturasız veriyor. Hakkınızı yedirmeyin,umarım olumlu sonuçlanır. Hayırlısı olsun. 👍

• Zorunlu kaldığım için aldım yoksa önünden geçmezdim. Yaptıkları ahlaksızlık yabancı yerli ayrımı yapmaları ayrı bir terbiyesizlik. Turkcell umarım bir yaptırım uygular uygulamazsa da peşini bırakmayacağım Ticaret Bakanlığına da şikayetim olacak

• Zorunlu kaldığım için demişsiniz,muhtemelen ikamet ettiğiniz yerde sadece Turkcell çekiyor. Ufak bir hatırlatma yapayım. Eğer evinizde bir operatör çekmiyor ise vowifi opsiyonu ile sorunu çözebilirsiniz yeter ki wifi olsun.

• Mobil imza ile kullanmak zorundaydım çekim kalitesinden öte mobil imza kullanımı için aldım. İletişim için kullanmayacağım. Şirket ile ilgili e imza sürecini tamamlamak adına bir kullanım 👌🏻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Turkcell Yalanları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.