Şimdi Ara

Turkcell Yalanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gnçden yıldız topluyorum her gün. 23 yıldız karşılığı 100₺ pasaj çeki aldım. Pasajda Turkcell satıcısından ürün alıp indirim uygulatmak istedim verdiği kodu geçersiz kod vs diyip hata verip kullandırtmıyor.

Bip uygulamasından her yöne 5 dk aramaya internet vercez diyor. Arıyorum yapıyorum. Algılamıyor konuştuğumu ve işleme almıyor.

Paycell konusunda da belirtmiştim yine belirtiyim tab gıda restoranlarında paycell ile ödeme yapalım diyoruz hata veriyor işlem gerçekleşmiyor. Paycell sesli müşteri hizmetleri bizlik sıkıntı yok diyip bizimle dalga geçiyor.

Bipten diyelim bir abonelik mi satın aldınız. Başka cihazdan oturum açarsanız Bip hesabınız siliniyor. Aboneliğiniz de kayboluyor paranız boşa gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2024 -- 22 Mayıs 2023; 14:11:32 >

• Ben incehesap ve n11 kullanıyorum son dönemler bir iki kez hariç sıkıntı olmadı.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Çalışan hizmetleri de var tabi
  • Diğerlerini deneyimlemedin, bilmiyorum ama BİP'te 5dakika arama sonucu interneti sorunsuz kullandım. Dikkat etmeniz gereken BIP'ten BIP'e arama değil BIP'ten normal arama yapmanız. Arama yaparken seçenek sunuyor, telefon aramasını seçmeniz gerekiyor.

• kcellat kullanıcısına yanıt
    İlgili şeyi seçip doğru seçip defalarca denememe rağmen olmuyor durumda konuşulan dakika 0 diyor hep.
  • Hediye almak için insanları takla attırmaktan başka bir şey yaptırmıyor .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Öyle. Yazıklar olsun sözde en iyi en güçlü operatör konumunda. Arge, kalite, inovasyon vs hiç mi geliştirmediler. İmkanım olsa kendi başıma benzer şeyler kursam bunlardan daha iyi yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2024 -- 22 Mayıs 2023; 14:9:18 >
  • Böyle tuhaf saçma kampanyalar ile uğraşan oluyor mu diye hep merak ederdim 🤓
  • Gnç pasaj 100₺ indirim çeki pasaj müşteri hizmetleri ile irtibata geçtikten sonra 1 gün sonra kodu aktiflediler. Kodu kullandım. 5 paycell kart 3 tane de gamercard satın almış oldum bedavaya. Gamercardları hatlarıma tanımlasam ilk alışveriş için üstüne de 20şer lira alcam. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2024 -- 23 Mayıs 2023; 12:26:50 >
  • maaart M kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar merhaba gnc den 100 tl pasajdan kod aldım. Yıldız toplayarak. Bunun alt limit var mı varsa ben kullanmıycam birine verebilirim
  • osnakli O kullanıcısına yanıt
    Veremezsin. Alınan kod sadece o numaradan kullanılabilir.
  • Peki neden kullanamıyorum bu kodu

• osnakli O kullanıcısına yanıt
    Sepet 100 lira olmak zorunda değil. Yine kullanırsın. Hata alıyorsan Pasaj müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtebilirsin
  • Turkcell pasaj 100 liralık kod ile ne alabilirim arkadaşlar. Turkcell pasajı aradım turkcell kodlu ürünlerde kodunuzu kullanbilirsşniz pasajda da turkcell A.Ş kodlu sadece telefonlar var 😀
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.