Şimdi Ara

TARAFTAR HATLARINA YENİ KONTÖRLÜ TARİFE : ŞAMPİYON TARİFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://fenercell.derinev.com/tarife_detay.asp?ContentID=225

Şampiyon Tarife’sine geç, hem her yönü 2 dakikası 20 kuruşa ara, hem de takımının hatlarını bedava ara!

20 TL YÜKLE
    1907 DAK. FENERCELLİLERLE BEDAVA
    DİĞER YÖNLERE 20 kuruş/dak.
    1 SMS : 50 Kuruş/adet

30 TL YÜKLE
    1907 FENERCELLİLERLE BEDAVA
    DİĞER YÖNLERE 2 DAK. 20 KURUŞ
    1SMS : 50 kuruş/adet

Her yöne aralamalar yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeci yönlerini kapsar.

1907 dakika Fenercell içi ücretsiz süre, tek seferde 20 TL ve üzeri yüklendiğinde, faturalı ve faturasız tüm Fenercell tarifelerine doğru yapılan aramalarda geçerlidir. Fiyatlar, tek seferde yükleme yapıldığında 30 gün boyunca yurtiçi aramalar için geçerlidir. Fenercell içi 1907 dakikanın aşılması durumunda yükleme koşulları için belirtilen ücretlendirmeler geçerli olacaktır. 20 TL'nin altında yükleme yapılması durumunda yurtiçi her yöne fiyat 40 kr/dk’dır. Ücretlendirme periyodu 2 dk.'sı 20 kuruş için 120 saniye, dk’sı 20 kuruş ve 40 kuruş için 60 saniye'dir.

AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir. HATLARINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 14 Ekim 2010; 19:43:03 >

• FATURALISIDA olsa herhalde şöyle olur;

FENERCELLİLERLE : 907 yada 1907 DAK.
    DİĞER YÖNLERE : 200 yada 250 DAK
    FİYATIDA : 20 yada 25 TL OLABİLİR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 14 Ekim 2010; 10:47:02 >
  • faturasız 1907 kalkar ozaman herhalde 20 tl yüklemeleri aynı oluyor, 30 tl yükleyince hem 1907 dk fenercellilerle bedava hemde diğer yönlere 2 dk sı 20 kuruş iyi olmuş tercih edenler olacaktır mutlaka.Hepsinde çıkar zaten tek tek gs bjk ve ts de.
  • bir fenerbahçeli ve fenercell abonesi olarak hayal kırıklığına uğradım.
  • koskoca şampiyon tarife diye lanse ettikleri 1907 tarifesine 30 TL yükleyenlere 2dk'sı 20 kuruşu ilave olarak yapmak mıdır yani? bu mudur yeni ve şampiyon tarife anlayışı? garip.

boşu boşuna ümitlendik ama ben söylemiştim
  • Şampiyon tarife dediler aylık ücreti yüksek ama bol bol konuşulan bir tarife beklentisi oluşmuştu bende.
  • her yöne en uygun tarife vodafone cep1 tarifesi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell genç paketlere zam
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiRWoLf

her yöne en uygun tarife vodafone cep1 tarifesi bence

Bence bu daha uygun.
  • Başlık yanlış bico :) Benim açtığım konu gibi olması gerekecek..

Çünkü diğer taraftar hatlarıda yayınladı tarifeyi..
  • Ben Faturasız Fenercell Tarifesi'ndeyim..O tarife devam edecek mi yoksa şampiyon tarifesine geçmek zorundamıyız 1907 dk konuşma hakkını kazanmak için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86
    Ben Faturasız Fenercell Tarifesi'ndeyim..O tarife devam edecek mi yoksa şampiyon tarifesine geçmek zorundamıyız 1907 dk konuşma hakkını kazanmak için..

Şuanlık devam ediyor sanırım,2 de 1 tarifeleri kalkmış ama.Tam bilmiyorum ama içerikleri tamamen aynıysa 20 tl yüklemede belki faturasız 190x li tarifeleri de kaldırabilirler taraftar hatlarından ileride.
  • gereksiz bi tarife diye düşünüyorum amaç nedir faturasız 1903/1905/1907 nin ne anlamı kalıyor ki o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaarj
    gereksiz bi tarife diye düşünüyorum amaç nedir faturasız 1903/1905/1907 nin ne anlamı kalıyor ki o zaman?

Temizlik olsa gerek :) 2 de 1 tarifeleri kalkmış onlarda kalkar birleşmiş olur 2 tarife.
  • Konuşma olarak iyi de sms neden 50 kuruş?

Biraz dönerci uyanıklığına benzemiş; Tavuk döner 3 TL ama ayran 2 TL
  • arkadaşlar gsmobile şampiyon tarifeye geçtim. verdikleri 1905 dakikadan konuştukça ne kadar kaldığını nasıl öğreniyoruz?
  • Beklediğimiz gibi oldu. Bugün itibariyle faturasız 1903/1905/1907 ve 1967 tarifeleri abone alımına kapatılmış.
  • Aynı şey Şampiyon tarife daha da iyi diye bu tarifeler kapandı espirisi yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 24 Kasım 2010; 0:28:07 >
  • TARIFEM OTOMATİK SAMPİYON TARIFEMİ OLCAK MSJ GELDI DEGİŞCEK DİYE BİLGİSİ OLAN VARMI??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.