Arkadaşlar turkcell hazır kart kullanıyorum hattım kampuccell her 3 mesajdan sonra 24 saat mesajlaşmak üçretsiz 1000 mesajla sınırlı biliyorum da ama bu gün 200 taneye yakın mesaj attım kontör gitmedi 45 dakika içinde 30 tane mesaj attm 30 kontör gitti anlamış değilim müşiteri hizmetlerini aradım birşey demiyorlar sistemsel hata diyor yaa bu kadar basit mi bu sistem yaa çıldıracağım ne olacak şimdi..
bazı telefonların türkçe karakter desteği olmadığı için bi mesaj 4-5 mesaj olarak gidiyor (tabi türkçe karakter girilmişse) belki bundan olabilir..ama ben türkçenin de GSM alfabesine eklendi diye hatırlıyorum..ama dedikleri gibi belki sistemde de hata olabilir..turkcell sitesindeki istek-şikayet formunu doldur kontorunu iste vereceklerdir
Ağa müşteri hizmetleriyle konuştumda verecekler ben kontörün derdinde değilim şimdi mesaj atamıyorum sürekli kontör gidiyor yaa kontörler onların olsun yeter ki artık kontör gitmesin 2 gün sürer diyor hata varsa varda zaten hata ben 2 gün mesaj atmayacakmıyım böyle şeymi olur bu ne biçim iş yaa deli olmamak elde değil...
Turkcellilere atıyorsun değilmi ?
Evet kardeş turkcelle atıyorum 1 senedir kullanıyorum hiç sorun yoktu bugün böyle birşey oldu ilk defa bugün oldu hala attıgım mesajlarda kontör gidiyor gün boyu hiç kontör gitmedi akşam üzeri baktım kontör bitmiş neyin nesi bu ya diye müşteri hizmetleri aradım hiç sağlıklı bilgi vermiyorlar kim halledecek kim çözecek anlamış değilim yaa bu ne biçim şirket isyan ediyorum yaa turkcell e
turkcell çözer merak etme..
turkcell öyle maalesef.bi turkcell kullanıcısı olarak memnun olmadığımı söyleyebilirim
Kandil günleri saat 17:00'den sonra bedava sms olayı yok. Bunu daha önceden Turkcell sms ile duyurmuştu. İki gün önce yine duyurdu. Ayrıca forumda da yazıldı.
türkcell de bu ara çok sistemsel hata oluyor..
örnek : kredi kartı ile ilk yüklemede verilen 20 kontörün verilmemesi gibi..
Türkçe karakter olayından dolayı bir sürü kontürüm gitti hiç unutmuyorum:)
yani şimdi 3parça mesaj atarsak köntör mü gidiyor:( Ben 6Parça Attım Geçen Sefer :(
Ben Hep Mesaj Attım Faturamda Artış Vardı..ve daha 2 Saat Başlamaıştı bile... Aradım Turkcell'i Fatura Kesiminizden 5Gün Sonra Başvurun...
şikayetvar.com'a yazarsan mutlaka dikkate alacaklardır.
konu açılmış gnctrkcll kampanyasında 5 mesajdan sonra bedava ya bende arada sırada o kampanya işe yaramıyor bi arkadaşıma daha sordum aynı saatlerdede ondada kontörleri yemiş :(
quote:
Orjinalden alıntı: kampüs61
Türkçe karakter olayından dolayı bir sürü kontürüm gitti hiç unutmuyorum:)
türkçe karakter olayı ne
Ç,Ş,Ğ,Ü,İ,Ö bunlar türkçe karakterler mesajda bunları girersen daha çok kontorun gider
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLoRd_85
Ç,Ş,Ğ,Ü,İ,Ö bunlar türkçe karakterler mesajda bunları girersen daha çok kontorun gider
bi ara türkce karakter kullanılınca ekstra ücret alınmayacak diye konular açılmıştı ama arkası gelmedi. fazla ücretlendirmeye devam ediyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: propesyonel
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLoRd_85
bi ara türkce karakter kullanılınca ekstra ücret alınmayacak diye konular açılmıştı ama arkası gelmedi. fazla ücretlendirmeye devam ediyorlar
evet bunun devamı gelmedi nedir son gelişme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme