Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hiç anlamam o kısımlardan valla Tam bi zır cahilim.

15 ocaktan sonra deniyelim bakalım.

Alıntıları Göster
    Modemde bile var o ayarlar network e gir 3 tane apn türü var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynısını kullanıyorum, aradım sordum şimdi.

Diyor ki, data hattı vınn cihazında kaldığı sürece ekstra ücretlendirme olmayacak. Ama hattı çıkartıp bir telefona taktığında internet bağlantısı ayarlardan "TURKCELL INTERNET" olacağı için ve "Mobil veri erişim noktasını" açıp farklı bir cihazdan buna bağlanırsanız ücret alınır dedi.

Vınn cihazında data hattı takılı kaldığı sürece sorun yok.

Alıntıları Göster
    Ben telefonumun 2. Hat kısmına takiyorum diye özellikle belirttim data hattını

Bana direk data hatlarında böyle bir hotspota ücretlendirilmesi yok denildi.

Data hatlarında bu durum oluşmaz yoksa iptal ederim ben zaten öyle bir dünya var mı ya ?

• Rekabet kurulu yaptığı şey Turkcell'in fiyatlarını yüksek tutarak müşterilerin diğer operatörlere kaymasını sağlamak.

Bir çeşit dolaylı yoldan diğer operatörlere müşteri kazandırma yöntemi.

Hiç bir demiyelim ama çoğu müşteri ucuzluğu tercih edebiliyor. Bu sayede Turkcell şebekesi üzerindeki müşterilerden/abonelerden kaynaklanan yığılma engellenmiş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Burç

Ben telefonumun 2. Hat kısmına takiyorum diye özellikle belirttim data hattını

Bana direk data hatlarında böyle bir hotspota ücretlendirilmesi yok denildi.

Data hatlarında bu durum oluşmaz yoksa iptal ederim ben zaten öyle bir dünya var mı ya ?

Alıntıları Göster
    15 ocak gelsin bi bakalım. Data hattı tamamen bu olayın dışında kalmalı zaten. Ciddi mantık hatası olur, sessiz kalmayız.

• quote:

15 ocak gelsin bi bakalım. Data hattı tamamen bu olayın dışında kalmalı zaten. Ciddi mantık hatası olur, sessiz kalmayız.

Alıntıları Göster
    Hocam paketi bile Lifecell Pro Bilgisayardan internet diye satıyorlar. Cidden şaka gibi olur böyle bir olay olursa.

30. 40. Dünya ülkesi olduğumuz için bu durum normal.

Bu ülkede adalet ve hukuk zenginin işverenin yanında işler.

• quote:

Hocam paketi bile Lifecell Pro Bilgisayardan internet diye satıyorlar. Cidden şaka gibi olur böyle bir olay olursa.

30. 40. Dünya ülkesi olduğumuz için bu durum normal.

Bu ülkede adalet ve hukuk zenginin işverenin yanında işler.

Alıntıları Göster
    Bilgisayara modemi bağlayıp kullanın diyecekler, onun için o ismi koymuşlardır. Turkcell 10 sene sonrasıni düşünür çakalovlar.

Ondan daha önemlisi var aslında. Ocakta bizim akn olayı ne olacak. Ordan vurgun yemesek bari.

• quote:

Bilgisayara modemi bağlayıp kullanın diyecekler, onun için o ismi koymuşlardır. Turkcell 10 sene sonrasıni düşünür çakalovlar.

Ondan daha önemlisi var aslında. Ocakta bizim akn olayı ne olacak. Ordan vurgun yemesek bari.

Alıntıları Göster
    Bana sürekli akn kalkamayacak sadece sabit hatlar diyorlar ama ben BTK metnini okudum metin ortak, metin ortak olmadıği yerde ebir ayrım var hız düşünü meselesinde bir ayrım belirtilmiş öbür taraflarda net bir şekilde internette akn kalkacak 2-8 arası akn olmayacak tarzı net cevaplar var.

Kan emici Türk Telekom bakandan yediği ayardan fazlaca korkmuş olacak ki mobil hatlarındaki 2gblik akklı data hatlarındaki interneti bile sınırsızca çevirmiş tahhauut bitesiye dek.

Bu paket dönecek eninde sonunda dönecek. En kötü ihtimalle birinden ayar yemesi lazım Turkcell'in

• quote:

Bana sürekli akn kalkamayacak sadece sabit hatlar diyorlar ama ben BTK metnini okudum metin ortak, metin ortak olmadıği yerde ebir ayrım var hız düşünü meselesinde bir ayrım belirtilmiş öbür taraflarda net bir şekilde internette akn kalkacak 2-8 arası akn olmayacak tarzı net cevaplar var.

Kan emici Türk Telekom bakandan yediği ayardan fazlaca korkmuş olacak ki mobil hatlarındaki 2gblik akklı data hatlarındaki interneti bile sınırsızca çevirmiş tahhauut bitesiye dek.

Bu paket dönecek eninde sonunda dönecek. En kötü ihtimalle birinden ayar yemesi lazım Turkcell'in

Alıntıları Göster
    Bende defalarca aradım, taahhüte aykırı değişiklik yapılamaz. Bu yüzden aynı faydalarla taahhüt sonuna kadar devam edeceksiniz dendi. Yani dediklerine göre gece 2-8 kotadan yememeye devam edecek.

1 ocak olsada netleşse. Bari burdan geçirmeseler bize

• Burda mesele hotspot değil hocam benim anladığım kadarıyla. Mesela paketinde 15 gb internet var ama çoğunu kullanmıyorsun bu 9 tl lik hizmeti aldıktan sonra herhangi bir kişiyle 15 gb lık internetini paylaşabileceksin Atıyorum 5 gb ını kardeşinize tanımlayacaksınız kardeşiniz telefonuyla herhangi bir yerden o paketi kullanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Burda mesele hotspot değil hocam benim anladığım kadarıyla. Mesela paketinde 15 gb internet var ama çoğunu kullanmıyorsun bu 9 tl lik hizmeti aldıktan sonra herhangi bir kişiyle 15 gb lık internetini paylaşabileceksin Atıyorum 5 gb ını kardeşinize tanımlayacaksınız kardeşiniz telefonuyla herhangi bir yerden o paketi kullanacak
    Ben müşteri hizmetlerine hotspot olarak sordum bana evet böyle bir şey var dediler.

• Millet bu soyguncu,paragöz ve ensarcı firmayı ne diye hala ısrarla kullanıyor anlamakta güçlük çekiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    son söylediğiniz durum zaten kendilerinden soğutmuştu beni, bu hotspot meselesi de tüy dikti..mecburiyetten duruyorum, cihaz kontratları var,yoksa durulacak gibi değil,işin kötüsü eğer bu durum faaliyete geçerse diğer operatörler'de kısıtlama getirecek bir süre sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

son söylediğiniz durum zaten kendilerinden soğutmuştu beni, bu hotspot meselesi de tüy dikti..mecburiyetten duruyorum, cihaz kontratları var,yoksa durulacak gibi değil,işin kötüsü eğer bu durum faaliyete geçerse diğer operatörler'de kısıtlama getirecek bir süre sonra..

Androidde kısıtlama gelse dahi programlar aracılığıyla paylaşılabilir.iosda da cydia paketleriyle aşılabilir bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Hocam

Donanım Haberyoutube
    Taahütlü sözleşmeden cayma ve ceza | Tüketici Haklı
    https://youtu.be/ZhBi3X1zawM

Videoyu izleyin cihaz almak için verilen paketlerin iptalinden bahsediyor siz bunu cihazin kontratını iptal etmeden paketi iptal edebilirsiniz

• zaten kısıt koyuyor turkcell

vodafone ve trk telekomla hızlı hızlı internet değıtırken

turkcell de teelfonda hızlı olan internetim dağıttığım an yavaşlıyor !!!!!

TURKCELLL NE KALİTE BEAAA
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    29 liraya var.
  • Turkcell hotspot'u ücretli hale getirirse, emin olun Türk Telekom ve Vodafone da bir ay geçmeden aynı şeyi yapar. Hiç sanmayın Turkcell kötü de, diğerleri melek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hotspot diye anlamadım bu mesajı.

Sanki şöyle bir senaryo var :

Senin hattında/ tarifende 10 GB internet var.

Kardeşinde 5 Gb , baban -annende de 2 gb.

Hattındaki 10 gb interneti 9 Tl verirsen annen veya baban kendi hatlarında kullanabilecekler. Tamamen farklı yerlerde olsanız dahi sanki ortak bir kota olmuş olacak.

• Kaç senelik Turkcell kullanıcısıyım; eğer böyle bir şey gerçekleşirse taahhüt maahhüt dinlemem çat diye taşırım hattımı farklı operatöre.

Bir de yeni fark ettim, bu arkadaşlar mobil ödeme "aboneliği" adı altında üç ayda bir 5 lira çekiyormuş... Yok ya? Güle güle Turkcell.

Sizce Vodafone mu yoksa Turk Telekom mu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.