Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkcell de internet paylaşımı Tethering diye geçiyor öyle olsa adı geçerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle sabit markalaşmış bir ismi yok Turkcell'de internet paylaşımının. Tethering ise tüm dünyada kullanılan bir terim. Hotspot gibi. Tether (bağlamak) kelimesinden geliyor.

Tek bir hotspot/tethering ifadesi kullanılmamış. "İnternet paylaşımı" olarak geçiyor.

• Türkcell telefondaki interneti hotspot ile paylaşınca bunu görüyor. Ve adamlar bunun için paketler bile yapmış. Büyük ihtimal gelecekte sınırsiz mobil tarifeler geldiğinde hotspot özelliğini devre dışı bırakabilirler.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda telden interi paylaşıp bilgisayar da internete gidiyorsun bunda sıkında yok

Bilgisayarda avira vpn açınca internete girmiyor bu neden kaynaklı peki

Sabit nette girebiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

Normal interneti paylasiliyor zaten ama face paketi olsun tv paketi olsun fizy kotasi olsun bunlar hotspot yptiginda normal kotandan gidiyor ama artik hotspotta yasaklaniyormus
    6 ay önce -belki de daha eski- 1 haftalık salla kazan instagram interneti çıkmıştı. Birisi bir şeye bakacağım 2 dk internet paylaşabilir misin demişti, paylaşmıştım ve 1023/1024 mb kalmıştı paketten. O kişi ise Instagramdan bir şeye bakmıştı.

Not: Instagram kullanmıyorum.
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Oo bu link tutar ilk yoruma ekleyeyim 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..?

Faturamda böyle bir detaya rastladım, rahat rahat tarifemizdeki interneti bilgisayara telefona vs paylaşıyorduk.. 15 ocak’dan İtibaren kısıtlama mı getiriyorlar? Kafam karıştı açıkçası.. bilenler aydınlatırsa sevinirim..

9tl verip paket mi almamız gerekecek ayrıca internet paylaşımı için

iPhone 7 kullanıyorum bu arada..

Pakete ortak girmek bu, hotspot değil. 2 kişi paket alıp ortak kullanıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Konuyla alakası nedir anlayabilmiş değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Normal şartlarda telden interi paylaşıp bilgisayar da internete gidiyorsun bunda sıkında yok

Bilgisayarda avira vpn açınca internete girmiyor bu neden kaynaklı peki

Sabit nette girebiliyorsun

Operatör ile alakalı, uzun hikaye ama turkcell kaynaklı bir problem ve Mh bilmez boşa aramayın.

• Pakete ortak girme olarak nasıl anlıyorsunuz bunu hayret bir şey Türkiye'de ortak paket diye bir şey ne zaman oldu (aile paketleri hariç)? Kim ne zaman paylaşturmış da öyle düşünüyorsunuz? Öyle olsa bile paylaşım kotası ne. Başka cihazlarla diyor açık bir şekilde.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Apn internet üzerinden veriyor interneti paylaşıncada aynı bunu nasıl anlayacak peki

Vpn ile izin vermiyor çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Bildiğiniz hotspot bu.. pakete ortak girme var mı şu an danaya ortak girmek gibi.. bildiğiniz mevcut internetini paylaşma ya kullan ya da bırak yansın diyorlar.. illa kullanacaksan da 9tl kaktırırım diyor ensarcılar bu kadar basit..

Demek ki gelecek. Ben tethering ile alakalı bir yazı göremedim orda.

• Nereden vuracağını şaşırdı i..ler..
  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Hocam izledim de örneğin tarifeyi iptal edip numarayı taşıdık, sonra cihaz taksitlerini ödemeye devam etmek istiyorum aylık olarak.. mümkün mü bu..

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Bana söylenen bu yönde.. umarım yanılırım da boşuna vesvese yaptığımızla kalırız..

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam operatörlerde borcu TC üzerine yükleyebiliyorlar. Financell hesabı falan açarlar ödersiniz o adam alır parasını sizden merak etmeyin :D
    Ayrıca senetli taksitli satışa giriyor bir nevi telefon alımı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Android Enthusiasts Stack Exchange
    How can phone companies detect tethering (incl. Wifi hotspot)
    https://android.stackexchange.com/questions/47819/how-can-phone-companies-detect-tethering-incl-wifi-hotspot

Başka bir arkadaş da ttl değerinden bahsetmiş ama burada kapsamlı bir cevap var inceleyin o kadar zor bir olay değil

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Financell zaten mevcut hocam bunu da bir araştırayım ben, taksitleri öderim ama paket ücreti fazla geliyor daha ekonomik alternatiflere yöneleceğim. Teşekkürler cevap için

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.