Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hotspot mu yoksa tarife paylaşımı mı ücretli olacak bu önemli. Ben hotspot ile alakalı bir şey göremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellin kazıklarını yemeyi seven milyonlarca BDSM meraklısı var. Adamlar gereğini yapıyor işte!
  • Ya arkadaşlar hotspot yaptığınızı nereden anlayacaklar, yorumları gördüm inanamadım.

20 GB internet paketin var bunun 5 GB’ını sevgilinle paylaşabiliyorsun istersen. Olay bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    biz de öyle zannediyorduk, anlaşılıyormuş

• Ben hep Hotspot'u telefonun kendine has bir özelliği bilirdim. Açıp başka bir cihazla paylaşınca, GSM operatörü sanki paylaşan telefon kendi kullanıyor interneti sanıyor gibi gelirdi. Meğer çakallar paylaştığımızı bile anlıyormuş...

• Herhangi bi kota-yasak olayı değil mantıklı bulduğum bi hareket. İnternetimi paylaştıkça kendi paketimin interneti baya bi gidiyo. Şimdi ek 2 gb hakkimiz daha olacak, onu paylaşıcaz ve kendi internetimiz gitmicek. Istersek kendi paketimizden devam ederiz. Ayrıca ne kadar harcandığını da görebiliyoruz bunun sayesinde
  • Bilgisayarımdan sürekli iş yaptığım ve genelde dışarda olduğum için dışarda sürekli wifi istemektense internetimi bilgisayara bağlıyorum o da sürekli paketimden yiyor. İyi olmuş çünkü şimdi en azından buna ucuza 2 gb ek paketim olacak. 30tl normalde, 9tl ye alacagim. Çok daha rahatlatacak bişey beni zaten yurtdışında bu olay hep böyle neden çünkü adamlar işi biliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Forumda çok iyi açık bulucu var, o bi çözüm üretir merak etmeyin.
    Hotspotu yasaklayamazlar ama belki bilmediğimiz bir şekilde yasakladılar diyelim vpn açıp hotspot ile vpni paylaşırsın. Vpni paylaşmak için rootlu cihaza "tethernet" kurmak gerekir. Yani yine girilir her türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üç Kağıtçı Mesut -- 23 Aralık 2018; 16:19:39 >
  • Benim anladığım kadarıyla yurtdışı için geçerli bu..

• Şimdi söyle bir durum var hotspot kullananlar iyi bilir hotspot açınca internetten ne kadar yediğini göremiyorduk ve bunu bilmediğimiz içinde paket bitiyor asiyor, asinca goruyorum, benim bir keresinde böyle olmuştu. Bu yüzden ne kadar kullandığını bilmek ve paket aşımı yapmamak için ek 2gb internet vermesi iyi en azından olayın takibini sağlayabiliyorsun. Öteki türlü dediğim gibi bilgisayara bağlayınca interneti bitirebiliyor fark etmeden
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    kONUYU AÇAN KİŞİ cevap verse soruma zaten belli olacakta
    dediğiniz gibi büyük ihtimal
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Genelde böyle oluyor. Kuyuya taşı atıp izliyorlar öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen kimsinki konu sahibi sana cevap vercek teneke bi aciklaman varsa herkese paylas burda musteri hizmetleri hotspot sinirlamasi olcagini soyluyor 2 gb internete kadar paylasim bedava ondan sonrasi bilmem kac kotaya kadarda 9 tl bu korkmaz nickli kisi butun konularda boyle ortaligi karismaya meyilli yorumlar sallamaktadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 23 Aralık 2018; 17:16:1 >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Turktelekom kardesim

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    İnceleyeceğim hocam teşekkürler. Financell üzerinden de kredilerin taksitlerini ödeyebiliyorsun sanırım. Paycell’de menüsü de mevcut.

• İnceledim biraz türk telekomdaki şu 10 gb aşmayan paket çok iyi duruyor sanırım ona geçerim.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bu tarifedeki interneti başkası ile paylaşma değil. Faturaya eklenen metinde net bir şekilde "cihazlarla" paylaşımdan bahsedilmiş. Söylediğiniz gibi olsa, cihaz kelimesi sarf edilmez. Hotspot'tan bahsediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Turkcellin kazıklarını yemeyi seven milyonlarca BDSM meraklısı var. Adamlar gereğini yapıyor işte!

Köyde olmasam Türk telekomun 3 ay geçerli 20 gb +dk+sms paketine gecerim. Turkcellde uygun paket var diyenlere peşinen söylemek istiyorum. Aynı paketi kaç kere alabilirsiniz? Bi kaç kere alınca "Bu paket hattiniz için uygun değil" demesin sonra? Başıma geldi. Adam akıllı paketler 50 lirayı buluyordu ve bana uygun gördükleri en ucuz paket 35 lira 2 gb idi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7/24 bilgisayar başında vakit geçirmiyorum ve söyledim konuyu açan kişi olarak bunun hotspot yani internet bağlantı paylaşımını kısıtlamaya yönelik bir çalışma olduğunu..

Kuyuya taş atıp gitmekten ziyade durumdan haberdar etmek istedim sizi..

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Gecin hocam hem ekonomik hemde mobilde idare ediyor kota bitiminda ay sonuna kadar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.