Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu avrupada tüm operatörlerin uyguladığı bişey zaten. Böyle, bu kadar karmaşa yaratacak bişey değil. Onlar sadece ucret aliyor. Turkcell bi de paylasimlar için 2gb internet veriyor, bitince devam ediyorsun normal paketinden, bu bana her zaman mantıklı gelmişti. Öteki türlü kendi internetim çok çabuk bitiyor.
  • Pakete ortak girmedir vs. diyen arkadaşlara duyurulur konu ekşi'de de gündeme gelmiş ve müşteri hizmetlerine sormuşlar buyrun ekran görüntüleri:

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..?
    Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..?

@Makale_Helvetia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 23 Aralık 2018; 20:26:23 >

• Hotspot açınca paket yoksa internet hızı 1 kpbs olacakmış ekstra bir ücretlendirme yok yazıyor turkcellin açıkladığı paketlerin altında. Sebebi ne şu işin cidden merak ediyorum. Avrupada çok yüksek ihtimal sınırsız paketlerin deli gibi kullanılmasını engellemek için yapılıyor ama turkcell falan hepi topu 10 gb veriyor normal bir kullanıcıya engellesen ne olacak? Ne yapılıyor sanki 10 gb ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ata_1907_ A kullanıcısına yanıt
    Sinirsiz paketler gelebilirmi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleFoni

Sinirsiz paketler gelebilirmi acaba

Öyle bir şey olursa eğer mantıklı bir şey hotspot ücreti. Amerikaya falan bakayım dedim orada varmış bu iş ama sadece sınırsız paketlerde. Turkcell in ekstra kota verdiği uygulamalar var ama onlara hotspot ile girince kendi asıl kotadan düşüyür benim bildiğim. Eğer sınırsız belli bir kotadan sonra hızı düşen paketler gelecekse o zaman anlamlı olabilir ama hiçbir şey gelmeyecekse bir mantığı yok

• Yine bir Turkcell saçmalığı ile karşı karşıyayız

Böyle şeyde Turkcell de olur

Paylaştığımızı nasıl anlayacaklar acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu mantıklı görenler bugün 9tl olur yarın 10-15-20 25 diye artar fiyatı..öyle herşeyi kabullenip biatçı olursanız öpeniniz de çok olur..ha öpülmekten bu kadar hoşlanıyorsanız siz bilirsiniz.. :)
  • 2 gb internet paylaşım kotası diyor. Paylaşıma da mı kota geliyor diye insan sormuyor değil.

• Sırf hükümete yalakalanmak için badeci Ensar'a, TÜRGEV'e sponsor olursa, tabii ki o akan milyonlarca liranın müşteriden çıkması gerekiyor. Bunu da sineğin yağını çıkararak halletmeye çalışıyor. Bugün Türkcell bunu yapacak, yarın diğer operatörler de aynı sisteme geçecek... Biz yine iki kelam protesto edeceğiz ve sonra paşalar gibi ödeyeceğiz faturayı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberkk

2 gb internet paylaşım kotası diyor. Paylaşıma da mı kota geliyor diye insan sormuyor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Tüh ya.. Sırf ps4 de az lag olsun arada online oyun oynarım diyw dün trcellin yüksek internetli bi tarifesine hattımı taşıdım. Bugünde böyle bişey oldu

• İnsanlarla nasil alay edildiginiz az cok farkinda herkes bizleri sadece birer koyun olarak goruyorlar ne bir danisma ne bir sorgulama acaba tuketici neder musteriler neden koyun onune yesin mantigindalar insanlari aptal yerine koymaktan baska hicbirseydegil bu insanin gercekten sinirleri bozuluyor Bu ulkeyi bu hale getirenler utansin bizede yaziklar olsun Ataturk gorse kemikleri sizlar dusman herzaman icerde insanlari sömurmekten baska hicbirseydegil bu sokarim boyle hizmete suan turkcelin ses hatlarindaki internetler 5 para etmez degersizlesti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 23 Aralık 2018; 21:47:40 >
  • Hattınızı taşıyın sebebini de bunu gösterin.

• yuksektepe1 kullanıcısına yanıt
    Evet avrupada sınırsız internet verdikleri için böyle bir şey uyguluyorlar. Gidipte 30 avroya 4 GB internet sağlayıp hotspottan ayrı para alsalae orayı yıkarlardı.

• olayı tam anlamadım ama umarım bize girmez yine yurtta oyun oynayabilmek için hattımı daha yeni tcell'e taşıdım
  • Turkcell değil hepsinde olacak bu.

Diğerleri de açıklayacak yakında. Tek başına yapacak kadar enayi değil adamlar ama hepsi birden yapacak kadar şeytanlar

• Ttl degerini 63 yaparsaniz hotspot actiginiz operator tarafindan farkedilmez. -Android icin- ios bilmiyorum.

• Yıllık alırsan 9tlx12 ya bi de tek aylık alırsan 19tl gibi daha absürd kısmı var işin

• Millet turkcelle giydirmiş ama bence turkcell haklı Face paketi instagram fizy tv vs paketi alıyorsun 5 10kişiye paylaşıyorsun onlarda sınırsız face fizy tv paketi kullansın. Yani turkcell 1kişiye paketi satıyor +5 10 kişiye değil.

Hani normal sınırsız yada 5gb internet alırsın onu paylaşırsın buna kimsenin karıştığı yok.

• Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Onu zaten paylaşamazsın teknik olarak uygulamada geçerli sadece. Bilemeden sallamışsınız.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.