Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her operatör de böyle mi olacak yoksa sadece Turkcell mi böyle yapacak ?

Birde paylasilmadiysa ekside de bir link mevcut.

ekşi sözlük
    15 ocak 2019 hotspot kullanımının ücretli olması - ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/15-ocak-2019-hotspot-kullaniminin-ucretli-olmasi--5884680?a=popular&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gil Mocci G kullanıcısına yanıt
    Bir tanesi uygularsa diğerleri de Peşinden gelir. Tepki gösterilmesi şart.. cimer’e yazdım ben, herkesin de şikayette bulunmasını öneriyorum..

• Aynen hocam saçmalığın daniskasi ya. Nerden gondikleyeceklerini sasirdilar.

• Haftaya geçiş yapıyorum, fazla olmaya başladılar. Bir kişi bir kişidir, tepkisiz kalamam.
    Sebebini sorduğumda gelen cevap:
    Özel bir sebebi bulunmuyor. Sizler için daha avantajlı olacağı bu şekilde bir kampanya çıkarıldı.
    Avantaj neresinde acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 24 Aralık 2018; 9:58:15 >
  • şu türknet gsm pazarına da girse
  • november27 N kullanıcısına yanıt
    zaten 3ünün ortak kararı

yani telekomda yapacak

kısaca >> kaçacak yerin yok , nihohohoa (turkcell ceo'su gülüşü , temsili değil)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türktelekom Vodafone de durum ney soran oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

sınırsız internet açıkları bulunduğunda vicdan yapıp kullanmıyordum, valla bunlar her şeyi hak ediyorlar
    bizim ultra zeki ve sözde hassas bazı forumdaşlar bu işi yapanı hırsızlıkla suçluyorlardı

al sana bu o zaman ... yıllık ciroları 3 milyar tlye yaklaşan firma, sen de asgari ücretle geçinmeye çalış.

• Faturasiza gecin sizde enayi parasi 19 tl

Sasirmadik turkcell ne yapsa yeridir ulkede internete mobil teknolojilere zaten antipatileri var.Biri kayit ucreti artirir biri hotspot ucreti alir timarhaneden farki yok.

Bu devlet vizyonu ile bu ulkenin teknolojide atilim yapmasini falan beklemek gerizekalilik olur.Ayni yerli milli yalani gibi bazi dunyadan haberi olmayanlari kandirirlar onlardanda bol bol var zaten %90-95 oraninda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Aralık 2018; 10:9:32 >
  • AKN nin kalkmasını hala hazmedemiyorlar, bizleri cezalandırmak için her şeyi yapıyor gibiler
  • Bütün yorumları okudum şaka gibi yorumlar var. Yok BTK’dan dolayı Turkcell fiyatları yüksekmiş , yok Turkcell’e o kadar para veriyormuş ama ayda 8-10 gb bedava internet veriyormuş vesaire...

En son bu Türk Telekom’un fahiş sabit internet ve diğer iss’lere yapacağı alt yapı kullanım bedelinin zammı üzerine Türk Telekom kullanıcısı olarak ben bile Turkcell’e geçmeyi düşünmüştüm. Son durum gösteriyor ki Turkcell’in eline böyle fırsat olsa diğer iss’lerin anasını ağlatır. Bu ne saçma bir karar. Bunlar kafayı mı yemiş ? Yıl 2019 olmuş yaptıkları işe bak. Millet uzaya maden aramaya ay turu yapmaya gidiyor bunların uğraştıkları şeylere bak. Karaktersiz herifler.

Ekleme : Bundan sonra Türkiye’de internet , bilgisayar , cep telefonu ve diğer bütün teknolojik konularda gayri meşru , illegal mübahtır. Madem bunlar milleti soyulacak kaz olarak görüyor bizde anladıkları dilden konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvn_ -- 24 Aralık 2018; 10:17:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Kelime oyunu yapıyorlar işte her zamanki gibi

Ensarcell pişmanlıktır..

• üşenmedim turkcell platinum müşt. hizm. aradım ve onaylattım. bu ne saçmalık dedim, yani sizin bana verdiğiniz interneti ve telefonun kendi özelliği olan bir şeyi kullanmak için benden para mı alacaksınız dedim, evet dedi, iyice sinirlendim ama bayanın ne suçu var?

neyse 9 liraymış, ha bir de #Turkcell bir "güzellik" yapmış 2 gb da ek paket vereceklermiş bunun için. o zaman dedim telefon üreticilerine söyleyin bu özelliği kaldırsınlar, kapatsınlar. söylendim söylendim, ileteceğim efendim dedi, yazıyorum dedi ve bir de e-posta adresi verdi, buraya yazın, dikkate alacaklardır dedi, forumdaki gezintim bittikten sonra oraya da yazacağım.

hizmet@turkcell.com.tr e-posta adresi de işte bu! siz de yazın! tepkinizi koyun! (onlar koydular, biz de eksik kalmayalım!)
  • Türkcell sabit internette TT nin yerini almış olsa anamızı ağlatacak desenize
  • Sadece Türkcell değil bütün operatörler hotspotu ücretli yapıyor arkadaşlar:
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Mobil internet paylaşımı ücretli oluyor! Hotspot paylaşımı ücretli oluyor!
    https://shiftdelete.net/mobil-internet-paylasimi-ucretli-oluyor

Türk Telekom aylardır evime internet altyapısı çekmiyor. Ben de mecburen bilgisayarıma hotspotu ile internet sağlıyorum. Şimdi ne yapacağım ben? Bunu kabullenemeyiz. Gelin birlik olalım. Akn'yi nasıl kaldırdıysak bunu da kaldırırız.

• Adı Türk kendi Soysuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son halay bükücü S kullanıcısına yanıt
    AKN yi kaldırdıkta noldu bi fiyat politakası uyguladılar Erşan Kuneri böyle film çekmemiştir.

4 Mbit en ucuz 59 lira üstelik o 4Mbit ede AKK kaldırılmamış yine oyunlar düzenbazlıklar. Türknet desen yıllardır kullanıyorum sürekli kopma ping sorunlar silsilesi.
  • ben bu paketten şunu anlıyorum. 2 GB paylaşabileceğin ekstra bir internet istersen 9 TL verip alabilirsin.(TV+ için Fizy için verdikleri gibi)
    Ben mi çok iyi niyetliyim bilmiyorum ama hotspot un ücretli olması çok anlamsız geliyor.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Bu kadarı da fazla. Kime ne benim telefonumdaki interneti nasıl kullanacağımdan. İlk duyduğumda şaka sandım. Kabullenilecek birşey değil. Dünyanın öbür ucunda insanlar uydularla tüm dünyaya ücretsiz internet sağlamak için çalışmalar yaparken bizimkilerin yaptığına bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: thequick

ben bu paketten şunu anlıyorum. 2 GB paylaşabileceğin ekstra bir internet istersen 9 TL verip alabilirsin.(TV+ için Fizy için verdikleri gibi)
    Ben mi çok iyi niyetliyim bilmiyorum ama hotspot un ücretli olması çok anlamsız geliyor.
    İyi niyetlisin kardeşim. Ben para verip aldım bu interneti istediğim gibi kullanma hakkına sahibim. Neden ekstradan 9 TL vereyim?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.