Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattı direk vinn modeme taksak nasıl olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

adamla3 senin hotspot açıp açmadığını bilemezler, senin telefonun veriyi alır istediği yerw yollar
    başka bir şeydir o
    He bilemezler he.

TTL'den haberi yok adamın "bilemezler"
  • Rezillik başka birşey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturasız hatlarda da bir ücret var mı? Bir kaç sayfa okudum ama bir bilgi bulamadım.
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Ya tabi tabi. Ben mağaramda yaşıyordum. Restriction olmadan hiç bir operatör kolay kolay sınırsız internet veremez.Veriyorsa da helal olsun diyorum.

Operatörlerin Roaming tarafında sınırsız paketleri varsa o operatörü bağlar.

AB ülkeleri içerisinde roaming ile ilgili bir karar alınmıştır.

Dahası da var, bir çok GSM operatörü "UNLIMITED" diyerek aslında kelime oyunu yapıyor genelinde ise;

quote:

Speeds are capped after the first 9GB of usage per month to just 128kb/sec

quote:

There are some restrictions, with only the first 20GB of use per month being at full 4G speeds. After that speeds are capped at 384kbps between 8am and midnight

Disclaimer kısımlarına iyi bakın gençler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 24 Aralık 2018; 12:40:52 >

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    farklı bir ülkede farklı bir operatör kullanırken hotspot seçeneği bile yoktu. bizimkiler geç keşfetmiş.
  • USB ile paylaşılıyorsa ücretlendirme olur mu?

• 179 TL ödüyorum 25GB Platinium pakete. Eğer bir de buna ücret alacaklarsa bye bye...

O kadar parayı laptop ile her yerde internet olsun diye ödüyoruz !
  • Sim kartı 3g modeme takıp onu bilgisayara taktığınızda tethering veya hotspot yapmamış oluyorsunuz. Modem doğrudan bilgisayara bağlı oluyor. Arada 3g/4g bağlantısını yerel ağa yayan bir cihaz (router veya hotspot modunda telefon) yok sonuçta.
  • Kafamda deli sorular, bunun tespiti nasıl olacak? USB ya da Bluetooth farklı mı? WiFi ya da? Hangi teknolojiyle anlaşılacak bu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu durum tam olarak böyle işlemiyor. Evet Turkcell piyasayı kırar ise ceza alır yani piyasayı onun belirlememesi gerekiyor fakat diğer operatörlerin bir tık üstünde olması durumunda ceza almaz. Örneğin Vodafone ve TT 30 liraya 4gb satıyorsa Turkcell 31 liraya satabilir.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Senin telefonun internet cikisini (veri alip verme) hangi cihaz kullaniyor. ip/mac adresiyle görülüyor.

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey de yok ortada diger operatorlerden 2 3 kat daha pahali 1tlde degil. Bu iyi niyet falan degil. Rekabet ile ilgisi de yok. Oyle olsaydi 1tl daha fazla yapardi

• arkadaşlar cimer'e durumu bildiren bir şikayette bulunun..btk'ya da.. ben bildirdim..burada yazmakla olmaz..tepkinizi dile getirin lütfen..konunun amacı da bu
  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    Ben olsam 150 160tlye superbox alirdim. Ondaki data hattini da vinn modeme takardim. Istersen 10 kisiyle paylas 10mbit limitsiz. Kendi hattina da sadece dakika yuklerdin

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle.

An itibarıyla Türk Telekom'da 5 GB faturalı tarife 35 TL. Turkcell'de de faturasız versiyonu 35 TL. Türk Telekom'da 5 GB der ve 5 GB alırsınız. Ben Turkcell'de 5 GB'lik tarife kullanıyorum, 25 Kasım ile bu ana kadar kullandığım mobil internet;

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..?

Turkcell'in bir sürü kampanyası, GB elde edebileceğiniz platformları var. Fiyat dezavantajını bu şekilde avantaja dönüştürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Zaten öyle.

An itibarıyla Türk Telekom'da 5 GB faturalı tarife 35 TL. Turkcell'de de faturasız versiyonu 35 TL. Türk Telekom'da 5 GB der ve 5 GB alırsınız. Ben Turkcell'de 5 GB'lik tarife kullanıyorum, 25 Kasım ile bu ana kadar kullandığım mobil internet;

Turkcell'in bir sürü kampanyası, GB elde edebileceğiniz platformları var. Fiyat dezavantajını bu şekilde avantaja dönüştürüyor.
    Sanırım diğer operatörlerden daha ucuza daha fazla veremedikleri için tercih edilmek adına böyle kampanyalar yapıyorlar.

• MAC kaydı mı yapacağız, nereden bilecekler MAC adresimizin ana adres olduğunu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

He bilemezler he.

TTL'den haberi yok adamın "bilemezler"

zahmet olmaz da açıklarsan öğrenebilirim

edit : evet ttl işe yarayabilirmiş, ama tavrın hoş değil

bunun yanında ttl şifrelenmiş bir paket değil ip layer üzerinde taşınıyormuş, telefona ttl = 5 dedirtmek zor olmasa gerek, ttl alıcı tarafından işlenir

dolayısıyla 'bilemezler'!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 24 Aralık 2018; 13:40:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.