Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blindfire

Samsung İphone gibi telefon kulananlarda bilebilirler gibime geliyor, ama kullanıcılar tarafından yapılandırılmış rootlu telefonda bu durum değişebilir, bakalım zamanla öğreneceğiz.

dostum en kötü root vs. bir şeyle tüm trafiği yönlendiririz sanal ağ kartı üzerinden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom' da prime yıllardan beri ücret alıyor.Aylık ücreti 5 TL

www.turktelekomprime.com
    Mobil İnternet Paylaşımı | Ayrıcalıklar | Türk Telekom Prime
    https://www.turktelekomprime.com/internet-paylasim-ayricaligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezaman -- 24 Aralık 2018; 13:37:06 >
  • ezaman E kullanıcısına yanıt
    Konudaki hotspot ile aynı durum değil sanırım. Konuda geçen, cep telefonu üzerinden interneti hotspot olarak dağıtmak. Linkteki ise internet kotanızı başka bir data hattıyla paylaşmak. Yanlış mıyım?

• Ben habire vodafone ve turk telekomlu arkadaslarimla internetimi paylasiyodum fark ettiler heralde, yuzlerce gb acmisimdir. Adamlarin internetini kullandiriyodum, e haklilar da cekmiyo onlarin napiyim.
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Doğru. TT tarifesi paketi başka bir data hattı ile paylaştırmaktan bahsediyor. Konudaki olay cihazdan hotspot açmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm Operatörler anlaşmış arkadaşlar. Turkcell 'e özgü birşey değil.
  • arkadaş zaten parasını ödemiyo muyum ? istediğimi yaparım o zaman instagram a da günlük kısıtlama koysun günde 3 saatten fazla instagrama giremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Ben olsam 150 160tlye superbox alirdim. Ondaki data hattini da vinn modeme takardim. Istersen 10 kisiyle paylas 10mbit limitsiz. Kendi hattina da sadece dakika yuklerdin
    Superbox ve sim kart eşleştiriliyor haliyle sim kartı başka bir yerde kullanamadığınız gibi superbox üzerinde başka bir sim kart da kullanamıyorsunuz. Ayrıca Superbox sizin söylediğiniz herşeyi yapma kabiliyetine sahip. Üstelik VINN modemlerden daha yüksek LTE desteği var. Lokasyon değiştirmenizde de bir sıkıntısı yok. Eve bağlatıp sonra yazlığa götürmek gibi istediğiniz yere götürüp paylaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Tüm Operatörler anlaşmış arkadaşlar. Turkcell 'e özgü birşey değil.
    Diğer operatörlerden bir açıklama yok şuan sadece Turkcell yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Diğer operatörlerden bir açıklama yok şuan sadece Turkcell yapıyor

Alıntıları Göster
    Fazla sürmez duyuruları. İçerlerden gelen bilgi bu şekilde.
  • Devlet milyon vergilerini affettiği halde her paketten vergi aldıkları yetmiyormuş gibi bir de bunu çıkarmış

• Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..?

Turkcell Canlı Hizmet in verdiği
  • 9 ocakta sözleşmem bitiyor. Hattı kapattırmak için güzel bir zamanlama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu Btk ya şikayet etmek istiyorum. Nasıl bir metin yazabiliriz.
  • Acaba vpn açıp paylaşım yapsak yine de anlayabilirler mi? Nasıl tespit ediyorlar teknik olarak merak ettim.
    Şunu da söyleyeyim. Ben de macbook var dışarıya cafe'ye falan gidince işlerim için yazılım yazarken lazım oluyor. Hatta telefonumda aynı marka olduğu için wi-fi tuşuna tıklayınca ilk telefonumun ismi çıkıyor çekim gücü falan gösteriyor. Adamlar sırf bunun için ayrı bir bölüm yapmış koskoca apple telefonunuzu bağlayın kullanın diye. Bizimkiler de para alma peşinde. Hangi operatör bundan para almazsa ona geçeceğim 9 yıllık abonelikmiş falan hiç umrumda değil direkt olarak terkederim 9 lira da değiliz burada ama keriz de değiliz.
  • Ülke saçmalıklarla doldu yokmu buna bir dur diyecek ,göz göre göre soyuyorlar.

• ahanda buraya yazioum turkcell bu uygulamaya bir cozum bulmazsa 20 yillik hattimi kapatioum.. ustune superonlinei iptal edioum..

bunun fikir babasinin allah cezasini versin..

• Vodafone ücret alamayacak

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..?

www.hurriyet.com.tr
    Vodafone'dan hotspot açıklaması
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/vodafonedan-hotspot-aciklamasi-41062287?

• Mynet
    Cep telefonundan wifi paylaşanlara kötü haber! Yeni yılda ek ücret geliyor
    https://m.mynet.com/cep-telefonundan-wifi-paylasanlara-kotu-haber-yeni-yilda-ek-ucret-geliyor-190101133138

• Vodafonun açıklamayı şimdi okudum... Turkcell bu işten vazgeçmezse bende 23 yıllık hattımı taşırım... Hayır ben şantiyelerde, sağda solda hotspot kullanıcam diye 15 gblık paket aldım. ee sen tam taahhütün ortasında diyon ki hotspot kullanırsan şu kadar para... Ee o zaman taahhütü sen bozmuş oluyorsun, o zaman düşür paketimi, ben de ayrı data hattı alayım onu vınnda kullanayım... Ben sadece cepten 15 gb'ı nasıl bitireyim ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albemus -- 24 Aralık 2018; 18:36:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.