Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocakta taahüt bitiyor tt ye geçicem de zamlı geçirmezler umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion222

Bu mesaj silindi.
    O da hotspot olmalı. Çünkü telefonu da USB ile pcye bağlayıp interneti kullanabiliyorsun mesela. Aynı mantık.

• Hepsi orta karar almış yazıyor haberlerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamla3 senin hotspot açıp açmadığını bilemezler, senin telefonun veriyi alır istediği yerw yollar
    başka bir şeydir o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Evet öyle dediler. Sonra 10 dakika boyunca beni dinlediler. Bin tane laf söyledim. Neye göre kime göre nasıl yapacaksınız diye.

Sanırım 3 GSM operatörü de birlikte karar almışlar. BTK sağolsun bizi düşünüyor ya.

Bu arada, Mobil Operatörlerde sınırsız veri felan çıkmaz. Dünyanın hiç bir yerinde yok bu. Sınırsız Voice, txt var ama sınırsız veri yok. Sadece ağırlıklı shared plan olarak kota sistemi var. Misal aile olarak abonesiniz 50 GB'ı aile fertleri arasında paylaştırabiliyorsunuz.
  • Ben halen anlamıyorum bizim internet paylaşmamızın ne zararı oluyor şirketlere ? Hattımız çabuk bitiyor daha ne olsun yani ?

4.5G Modem fiyatları da artar şimdi ?

• Hazir kartlilarda nasil olacak durum? Hotspot icin ikinci bir paket mi yapmak gerekecek?
  • Parasini verdigim interneti istedigim gibi paylasmam gerekmiyor mu bu nasil uygulama

• Tüm operatörler ortak karar almışmış...

Allah tümünün belasını versin!

Utanmadan böyle bişey için nasıl ücret talep ediyorlar aklım almıyor! Parasını verdiğim interneti paylaşıp paylaşmamam seni ne ilgilendirir? SANANE YA?!

Yazıklar olsun şu yasaya izin verene!
  • Çözüm basit mobil internetinizi bilgisayarınızda kullanmak istiyorsanız forumda 20-30tl tutarında satılan vinn cihazlarından edinin.Turkcell müşteri hizmetleri tak çalıştır özellikte vinn cihazından (simkartınızı içine takıyorsunuz) yapılan kullanımların ekstra ücretlendirilmeyeceğini belirtti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 24 Aralık 2018; 11:34:48 >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Hani dünyanın hiç bir yerinde sınırsız veri yok demişsiniz ya.

https://kyivstar.ua/en/mm/mobile-internet#tab-#contract

150 UAH a satılıyor. 28,85 TL ye denk gelmekte.
  • Sadece turkcell degil, diger operatorlerde gececekmis. Bundan sonra dumanla haberlesecez anlasilan.

• thequick T kullanıcısına yanıt
    Daha bir sürü örneği var hatta bazı ülkelerde operatörler uluslararası dolaşımda bile sınırsız paket sunuyor. O arkadaşın yaşadığı dünya Türkiye ile sınırlı olduğu için sınırsız paketlerden bir haber olması normal

• Hesher kullanıcısına yanıt
    Samsung İphone gibi telefon kulananlarda bilebilirler gibime geliyor, ama kullanıcılar tarafından yapılandırılmış rootlu telefonda bu durum değişebilir, bakalım zamanla öğreneceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 24 Aralık 2018; 11:51:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: curky

Çözüm basit mobil internetinizi bilgisayarınızda kullanmak istiyorsanız forumda 20-30tl tutarında satılan vinn cihazlarından edinin.Turkcell müşteri hizmetleri tak çalıştır özellikte vinn cihazından (simkartınızı içine takıyorsunuz) yapılan kullanımların ekstra ücretlendirilmeyeceğini belirtti.
    Link var mı?

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Vodafone internet hızı kanser eder. 3 ay dayanabildim. 4Mbit/s gecmiyor

• Oh anam oh burdan da sokun biraz da şuradan sokun oh ne güzel, bu milleti her yerden düdükleyin, nasıl olsa alıştık durmadan düdükleyin, çıldırmamak elde değil sanane benim interneti paylaşıyor olmamdan ben sana para ödüyorum zaten, Ben senin bi halta yaramayan paketine fazla fazla para zaten ödüyorum, bırak bari nerde kullanırsam kullanayım, ARKADAŞLAR BÜYÜK BİR BOYKOT YAPMAMIZ GEREKİYOR, KAMUOYU OLUŞTURMAK ŞART, NEREYE KADAR KAFALARINA GÖRE BİZİ SÜRÜNDÜRMEYE DEVAM EDECEKLER..?

• anlamadığım nokta eğer telefonumdan tek pc e açarsam da mı ? ödeceğim yoksa 2. kişiye olunca mı ödeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 24 Aralık 2018; 12:11:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: curky

Çözüm basit mobil internetinizi bilgisayarınızda kullanmak istiyorsanız forumda 20-30tl tutarında satılan vinn cihazlarından edinin.Turkcell müşteri hizmetleri tak çalıştır özellikte vinn cihazından (simkartınızı içine takıyorsunuz) yapılan kullanımların ekstra ücretlendirilmeyeceğini belirtti.
    tek çare bu artık.Ama bu sefer yine zam gelir bunlara da.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.