Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marketten 1 kilo şeker alıyorsunuz, komşunuz evde şeker kalmamış varsa biraz verir misiniz diyor tam verecekken, marketci kapıya dikiliyor,sadece 9 liraya komşunuz ve arkadaşlarınızla sınırsız paylaşabilirsiniz diyor.
    ulan ben zaten interneti satın almışım, ister paylaşırım ister kendim kullanırım, kullanmadığımız interneti öteki aya devrediyormusunda nerden geçirsek diye arkamızı dönmemizi bekliyor
    bu turkcell'den dinlenip dinlenip kaçın
  • kamilkamilov K kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada baya bir bilgi kirliliği var onları okuyup yazıyoruz. 10yıldır turkcell kullanmadım sadece herşeyin en kazığı turkcellde olduğunu biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

İnsanlarla nasil alay edildiginiz az cok farkinda herkes bizleri sadece birer koyun olarak goruyorlar ne bir danisma ne bir sorgulama acaba tuketici neder musteriler neden koyun onune yesin mantigindalar insanlari aptal yerine koymaktan baska hicbirseydegil bu insanin gercekten sinirleri bozuluyor Bu ulkeyi bu hale getirenler utansin bizede yaziklar olsun Ataturk gorse kemikleri sizlar dusman herzaman icerde insanlari sömurmekten baska hicbirseydegil bu sokarim boyle hizmete suan turkcelin ses hatlarindaki internetler 5 para etmez degersizlesti
    bu arkadaşı neden cezalamışlar..doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar durumu olmuş biraz sanki..
  • 20 Eylül 2017 tarihinde bunun olabileceğinin düşünüp yazmıştım. Tam olarak da dediğim gibi gerçekleşmiş,

quote:

Şuanki iPhone ayarlarına göre Hotspot'lara da "internet" APN'i ile bağlanılıyor. Yani acaba aynı şekilde telefondanda kullanılabilir mi?

Ayrıca bu ayrımı yapmaları ilerde tarifede olan paketleri Hotspot için limitlendirebilecekleri tehlikesi de oluşturur.

Link:
    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-hotspot-paketleri-hakkinda--128917736#129010610

• evime internet altyapısı sağlayamadığı için vodafone en dolu tarifesini kullanıyorum bana da fatura çıkarırlarsa faturayı nasıl telekoma gönderirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

bu arkadaşı neden cezalamışlar..doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar durumu olmuş biraz sanki..

Alıntıları Göster
    Tatile yollamışlar onu yakında yine gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

İlk defa senden duyuyorum en yuksek fiyatlar turkcelde olmak zorundaymis sence buna inanan varmidir cok merak ediyorum turktelekomun ev interneti fiyatlarina birsey demiyorum bende 50 mbps ful sinirsiz kullaniyorum tahadutluyum Allahtan mobil tarafina gelirsek imkanlarim oldugu halde İstesem turkcelin en yuksek tarifesini kullanirim ama tercih melesi bana cazip gelmeyen baskasina iyi gelir orasi beni ilgilendirmez ama senin dedigin olay tamamen duzmece diger opratorlerden nerden baksam yuzde 80 daha fazla fiyata dahha az internet vermekte iyi olmasina iyi ama senin dedigin seyle alakali oldugunu kesinlikle sanmiyorum degilde zaten
    Yazmışlar ama arkadaşın dediği şey tam olarak doğru.

Turkcell olsun vodafone olsun telekom olsun kafasına göre fiyat veremez.

Turkcell in kendisine bağlı iş bilmeyen, yaşlı ve sömürülen sağlam kullanıcı sayısı var bu yüzden fiyatları her zaman düşmez.

• Bu ne ya? Parasını verdiğim hizmeti istediğim gibi kullanırım yasal çerçeveler içerisinde. Dışarıda telefonumdan paylaşıp laptopumdan internete girmek için ekstra para mı vermek zorundayım?
  • Aylardır 20 gb paket kullanıyorum, böyle bir uygulama gelirse operatör değiştirip en düşük pakete geçerim sadece whatsapp kullanmak için bide dk olsa yeterli, kullanmam olur biter SAÇMALIK GÖREN DE SINIRSIZ İNTERNET VERİYO DA ONU LİMİTLİYOR SANAR..

• Yanliş hatirlamiyorsam Vodadone hotspot için İtalya'da 5 euro aliyordu. Evimde cekmediginden kullanmiyordum.

• Ülkeyi israil yönetse bundan beter sömüremezler bizi.
  • Getirirse durum kötü. Sadece Aralık ayında 1 lira vermeden Turkcell'den 13 GB internet kazandım kampanyalarıyla. Ama istediğimiz gibi kullanmayacağız heralde bunu yakında.

• Fakirler giremesin internete. Önce israf kılıfıyla ekmek gramajlarının düşürülmesi ama fiyatının aynı kalması, sonra çevre temizliği ayağına marketlerdeki poşete 25 kuruş olayı ve kapanış ta hotspot ücreti. Bunların dahi hesabını yapmaya başladıklarına göre 2019 süper geçeceğe benziyor.

Ne demişti behzat ç. “ bi kulağımızın arkası kaldı tahsin “. Buraya ağır şeyler yazarım da silivri soğuktur şimdi.

Ne diyordum. Ha evet. Fakirler ölsün, 4.5G den selamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacak belli herkes tepki gösterecek btk ya şikayet kaydı oluşturulacak geri adım atarlar türktelekom fiyatları gelen tepkiler üzerine siteden kaldırmıştı aynı tepkiyi vermek lazım

• Şu Bip midir ne saçmalığın yerli milli ayağına basıyor da zamı vallahi Allah belalarını versin

• Boyle bir sacmalik olamaz. Ama olursa da sasirmam burasi Turkiye. SDN haberini yapmis Dh'dan ses yok daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bunlar durmaz durmayacakta. Yıllaaardır Turkcell en pahalısı. Ama neden pahalı? Cevabı belli.

Birgün tt abone sayısı Turkcell'i geçerse demek istediğimizi anlayacaksın.

Alıntıları Göster
    Şaka gibisin vallahi billahi Allah akıl fikir versin Turkcell ceosu belli de seo su sen olacaksın heralde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğerleri arkasından gelmese bari. ara sıra hot spot işe yarıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.