Şimdi Ara

Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
2
Favori
21.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfamega

Bu mesaj silindi.
    İnternette Kalite Hareketi olarak konuyla ilgileniyoruz, takipte kalın
  • alfamega A kullanıcısına yanıt
    Biz de desteğinizi bekliyoruz

• astegon kullanıcısına yanıt
    Avrupa ülkeleri kendi içlerinde "Roaming" için karar almış. Kendi ülkendeki internete bir sınır getirmemişler.

The EU "roam like at home" rules mean that when you use your mobile phone while travelling outside your home country in any EU country you don't have to pay any additional roaming charges.

Vodafone:
    www.vodafone.ua
    Redirecting to https://www.vodafone.ua/en/404
    https://www.vodafone.ua/en/privatnim-klientam/rates/vodafone-supernet-unlim#how-to-connect

• quote:

Orijinalden alıntı: thequick

Avrupa ülkeleri kendi içlerinde "Roaming" için karar almış. Kendi ülkendeki internete bir sınır getirmemişler.

The EU "roam like at home" rules mean that when you use your mobile phone while travelling outside your home country in any EU country you don't have to pay any additional roaming charges.

Vodafone:https://www.vodafone.ua/en/privatnim-klientam/rates/vodafone-supernet-unlim#how-to-connect
    Ya güzel forumdaşlarım detaylara niye bakmıyorsunuz

quote:

Mobile internet speed for Vodafone SuperNet Unlim will be settled in the following way: up to 0,8 Mbit/s after daily usage of 3 GB, plus 32 MBit/s after usage of 20 packs for 200 MB for every 7 UAH until the end of the day (within daily services).

https://www.vodafone.ua/images/files/SuperNet_Unlim_Policy_en.pdf

Kurallara bak kurallara...

Sınırsızmış di mi :)

ha bizimkilerden iyi o ayrı...

Roaming konusunda da karar alındı. Regulation yapıldı. EU dahilindeki tüm operatörler birbirlerinden hizmet alacaklar. Extra cost olmayacak. Ama itiraz eden operatörler var özellikle küçük olanlar. ama karar alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 25 Aralık 2018; 9:41:32 >

• astegon kullanıcısına yanıt
    günlük 3 GB üstüne limitasyon bence gayet güzel hocam TR de olsa herkes atlardı :)
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    Elbette güzel. Şartları bizimkilerine göre iyi. Ama limitsiz değil. Mobil'de data-cap olmazsa olmazdır. Zaten şu anda tüm mobil operatörlerin tek geçim kaynağı data-cap'li internet. Yoksa ne SMS'in ne de konuşmanın fazla bir maliyeti yok.
  • konturlu hatlardada olcakmi bende konusma yada internet paketim yok salla kazandan falan 1 gb hediye falan gelio bu 1 gb ti hotspot paylasimi yapsam 9 tl mi alacaklar tl em denmi dusucek 9tl acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • earlyhcore kullanıcısına yanıt
    geri adım atıldı..daha doğrusu yemedi.. şimdi hızlı giriş sayfası açılacak hotspot'ı aktif ettiğimizde, numaramızı yazıp tamam diyeceğiz öyle bağlanacak ücretsiz..
  • Benim hattım telekomdu bende ona yürüdüm cimerden yok öyle bişey diye geri döndüler. Vodafone da telekomda resmi açıklama yaptı.

Turkcell de geri vitesin kralını yaptı. Hani tüm operatörler ortak karar almıştı? Yalancılar!
  • süreyya bey'in istifasından sonra tepetaklak gidiyorlar..verilen kararlar atılan adımlar skandal..paycell kart olayına hiç girmiyorum bile..

• Az önce TGRT Haber'de izledim.Bu ücretin tamamen kalktığını yani artık ücret filan alınmayacağını söyledir.Yani Turkcell geri adım atmış tepki gelince.
    Ancak internette bu haberle ilgili bir şey bulamadım.Ayrıca bu "Hızlı Giriş" olayı nedir hala anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 28 Aralık 2018; 3:3:11 >
  • Hesabım uygulamasında da vardır hızlı giriş şifre yazmadan telefon numaran ile eşleştirip bildirim mesajı ile sisteme alıyor seni. Hotspot için de aynısını yapmak istiyorlar ama insanların kafasında soru işaretleri var tabi giriş yaparak takip mi edecekler ne olacak. Turkcell’in de hükümete yakın kurumlardan birini hesaba katarsak bu düşünceler normal tabi.. Wikipedia hala kapalı mesela bu zihniyet sayesinde..

• Turkcell Hotspot’a sınır mı getiriyor..?

• quote:

Orijinalden alıntı: xkanax

uyarılar başladı demek dikkatli ol yerleştireceğiz hesabı..
  • turkcell.com.tr de paketler kaldırılmış abone alımına kapalı diyor artık. komple geri adım geldi galiba eğer farklı bir planları yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 11 Ocak 2019; 11:53:35 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.