Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili Paylaşımlar, Güncel Bilgilendirmeler ve Yenilikler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
29.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: resulgs

arkadşım bu kampuscelde 9.59 sn konssn nolck?????kntrler gidermi o zaman

muhahahahhahaha

17 subatta yazılmıs simdi okudum. 10 dk sı 1 kontoru boyle degerlendiren ilk kisi heralde :)
  • D :d
  • arkadaslar ben turkcell hattı dun aldım ve hala acılmadı.*123# felan calısıyo.sabahta msj gelmıs turkcelle hosgeldınız dıye.ama hıcbır arama yapamıyorum.
  • güzel konu olumş..
  • Turkcell'in bu yılın ilk üç ayındaki yeni abone kazancı 400bin. 31.8 milyondan 32.2 milyona çıkmış. önceki 3 aylık dönemlerle kıyaslandığında düşüş görülüyor. 800bin-1m. abone aldığı dönemler olmuştu.
  • olayın yabancı sitelerdeki yansıması ;

http://www.cellular-news.com/story/23812.php
  • turkcell internet ayarlırnı nasıl yapıoz tle msn yuklucemde....bide hat suan başka telde..benım telefndamı ayarları yapcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brgn

Turkcell'in bu yılın ilk üç ayındaki yeni abone kazancı 400bin. 31.8 milyondan 32.2 milyona çıkmış. önceki 3 aylık dönemlerle kıyaslandığında düşüş görülüyor. 800bin-1m. abone aldığı dönemler olmuştu.

çok üzüldümhala en pahalı hat.numara taşınabilirliği çıksın görürüm ben onları
  • KampusCell'li! Arkadaşını da KampusCell'li yap, İKİNİZ DE 100 KONTÖR/200 DAKİKA KAZANIN

KampusCell'li, çok kazanacağın, üstelik arkadaşlarına da kazandıracağın bir teklifimiz var. Duymaya hazır mısın? Henüz KampusCell'li olmayan arkadaşlarını KampusCell'li yap, hem sen hem arkadaşın, ikiniz de 100'er KONTÖR / 200'er DAKİKA kazanın.

10 arkadaşını KampusCell'li yaparsan tam 1000 kontör / 2000 dakika kazanırsın.

Kampanyadan faydalanmak için; KampusCell'li yaptığın arkadaşın senin numaranı

KAMPUS boşluk 53XXXXXXXX yazıp 2388'e mesaj atsın.

Unutma! Mesajı KampusCell'e geçen arkadaşın atacak, mesaja senin telefon numaranı yazacak.

Sen veya arkadaşların henüz Turkcell'li değilseniz, hemen yeni bir Turkcell hattı alıp kampanyadan faydalanabilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Notlar:
    Kampanyadan yararlanmak için arkadaşın mesajı attığında her ikiniz de KampusCell'li olmalısınız. KampusCell'li olduktan sonra en geç 15 gün içinde arkadaşının mesajı göndermesi gerek.
    En çok 10 arkadaşını KampusCell'li yapıp, kampanyadan faydalanabilirsin. Eğer seni bir arkadaşın KampusCell'li yaptıysa onu bir kere belirterek kampanyadan faydalanabilirsin ama sen de 10 diğer arkadaşını KampusCell'li yapıp kazanmaya devam edebilirsin.
    Faturasız hat kullanıyorsan, kazandığın kontörler Konbara'ya yüklenecek ve bunları istediğin zaman, istediğin şekilde kullanabileceksin.
    Faturalı hat kullanıyorsan, kazandığın dakikalar hemen hattına tanımlanacak, kullanmadığın dakikalar bir sonraki fatura dönemine devredecek. Bir sonraki fatura döneminde de kullanmadığın dakikalar silinecek. Hediye dakikaları tüm Turkcell'lilerle konuşurken kullanabilirsin.
    Kampanya için atılan mesajlar ücretsizdir.
    Kampanya 30 Mayıs – 31 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.
    Turkcell kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• BirFiyat

Turkcell, ev, iş, diğer operatör ayrımı gözetmeden tüm numaralarla aynı fiyata konuşmak isteyenlere!

Hat Ücreti Ücretsiz
    Aylık Sabit Ücret 5,00 YTL

Konuşma Ücretleri

Şebeke İçi arama 0,305 YTL/dk

Sabit Hatları Arama 0,305 YTL/dk

Diğer Operatörleri Arama 0,305 YTL/dk

Kısa Mesaj Ücretleri 1 Kısa Mesaj Ücreti 0,170 YTL
  • 8090 ı ara türkçe için 1 tuşuna bas hattın açılır içine kontörün yüklenir(kaç kotörlü hat almışsan)
  • 8090 ı ara TÜRKÇE için 1 tuşuna bas hattın açılır
    quote:

Orjinalden alıntı: taras

arkadaslar ben turkcell hattı dun aldım ve hala acılmadı.*123# felan calısıyo.sabahta msj gelmıs turkcelle hosgeldınız dıye.ama hıcbır arama yapamıyorum.
  • ya bu nar kampanyası olayı bittimi?
  • sayfa tasarımları değişmiş, öncekine göre daha kullanışlı ve kolay anlaşılır buldum.
  • 2007 yılı 2.çeyrek rakamları açıklandı. abone sayısı 33.8m.

http://www.turkcell.com/c/docs/announcements/ozeldurum_2007_0808_2C_2007_TR.pdf
  • www.turkcell.se adresinden de mevcut Turkcell saydasına erişebilirsiniz. kaza eseri keşfettim.
  • kontörlü hattan faturalı hatta geçiş varmı umara felan değişmeden varsa nasıl oluyo para felan veriyomuyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy BlackMusto

kontörlü hattan faturalı hatta geçiş varmı umara felan değişmeden varsa nasıl oluyo para felan veriyomuyuz

Numara değiştirmeden kontörlü hattan faturalı hatta geçiş maalesef mümkün değil.
  • arkadaşım ben avea hattımı yapmıştım.. kontürlü idi faturalıya çevirdim. hatta hat beni üzerime idi babamın üzerine geçirerk öğretmen hattı yaptık.. kmlik yeterli olmuştu. eminimki bu uygulama turkcellde de muhakkak vardır..
    quote:

Orjinalden alıntı: AzdedzA

quote:

Orjinalden alıntı: ßy BlackMusto
    kontörlü hattan faturalı hatta geçiş varmı umara felan değişmeden varsa nasıl oluyo para felan veriyomuyuz

Numara değiştirmeden kontörlü hattan faturalı hatta geçiş maalesef mümkün değil.
  • gene zamlanmis ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.