Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili Paylaşımlar, Güncel Bilgilendirmeler ve Yenilikler... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
29.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mutluhayri

arkadaşım ben avea hattımı yapmıştım.. kontürlü idi faturalıya çevirdim. hatta hat beni üzerime idi babamın üzerine geçirerk öğretmen hattı yaptık.. kmlik yeterli olmuştu. eminimki bu uygulama turkcellde de muhakkak vardır..
    quote:

Orjinalden alıntı: AzdedzA

quote:

Orjinalden alıntı: ßy BlackMusto
    kontörlü hattan faturalı hatta geçiş varmı umara felan değişmeden varsa nasıl oluyo para felan veriyomuyuz

Numara değiştirmeden kontörlü hattan faturalı hatta geçiş maalesef mümkün değil.

Maalesef Avea'da varolan uygulama Turkcell'de yok. Numaranı koruyarak Faturalı Hat'ta veya Hazır Kart'a geçemiyorsun.

• ben yurdışından telefon getirdim turkcell e kaydettirecem bu gün yani bayramın 2. günü açıkmıdır turkcell kaydedecek bayiler ? acil cevap bekliyorum 1 saat içinde filan
  • SMS’TE KASIM FIRSATI
    http://www.turkcell.se/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/smskasimfirsati iki haftalık ta olsa şebeke içi yoğun mesajlaşanlar için bir avantaj.
  • turkcell süper tek kelime ile
  • Sigara gibi bu turkcell insan bi kullanmaya basladi mi bi daha birakamiyo onca zararina ragmen
  • merhaba turkcell faturalı hattda gecmeyı dusunuyorum.sızce en ekonomık kullanabılcegım vede ucuza konusabılecegım tarıfe nedır?
    turkcell faturalı hatdan sadece turkcell numaralar ıle gorusecegım belkı arada ıs yerı yada ev telefonuylada gorusebılırım.faturalı hatda gectıgımde hattan sabıt bedelı faturaya ne kdr yansıtılıyor?yardımcı olursanız sevınırım.
  • @Fletch sadece sabit ve turkcell i ariycaksan heralde bizbize hepimiz senin icin en uygun olur.Aylik 2saatlik konusma aldim ben 17ytl paket baska degisik paketleri de var.Sbt ucretinde aylik 7ytl civari olmasi lazim
  • arkadaslar bir pdam war ve aylık sabit internet bağlı (59 lira galba) bi kac aylıına yurt dısında olcam orda da interneti aynı ücretle kullanabılırım sanıorum bı bılgısı olan warmı??
  • Arkadaşlar Turkcell'in tarifeleri değişmiş, Faturalı tarifelere genelde zam, kontörlülere de kısmi indirim gelmiştir. Detaylarıwww.turkcell.com.tr den inceleyebilirsiniz, kullanıdığınız tarifeleri iyi incelemenizi öneririm.
  • tcell faturalı hattıma gelen firma reklamlarını nasıl engelleyebilirim. avea online hizmetlerde bununla ilgili kapama opsiyonu var ama turkcell online işlermlerde bulamadım.
  • bu turkcell zamda yapsa ındırımde yapsa atık ınsanlar dıger operatorlere kaymaya basladı .ben 3 nude kullanıyoum.turkcell bnm ıcın 3 sırada o sekılde yanı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: brt54

arkadaslar bir pdam war ve aylık sabit internet bağlı (59 lira galba) bi kac aylıına yurt dısında olcam orda da interneti aynı ücretle kullanabılırım sanıorum bı bılgısı olan warmı??

Hayır , yurtdışında ücretlendirme farklıdır. KB'si 0,022 liraydı sanırım.
  • Bizdede güzel bir tarife yapsalar kötü mü olur???
  • Turkcell'in yeni bir hizmetini duyurmak bana kısmetmiş
    Eğer ikili hat (kurumsal müşterilerde kişisel hattınızla şirket hattını aynı karta koyan ve birbirine olan sesli yönlendirmelerden ücret alınmayan hizmet edavatı -sms yönlendirilemiyor tabi- ) kullanıyorsanız yada bir sebeple telefonunuzu başka numaraya yönlendirdiyseniz ( ulaşılamıyor durmunda oluyor genelde) sizin bilginiz olmadan, tamamen turkcell iletisim a.s. nin tasarrufu ile yönlendirmeleriniz iptal edilip bunlar 5397571027 nolu "kimaramiscell" 'e yönlendiriliyor.
    Siz bunlardan bir haber telefonum acik, diger hattimda buna yönlendirilmiş durumda diye dusunurken. Size baska yollardan ulasan (ev tlf, ucan tekme v.s.) yakınlarınız yada musterileriniz tarafından telefonun neden kapalı diye paylanıyorsunuz. (benimki yengemin ölümünü, dolayısıyla cenazesini bildirmek icin arayanlarla cenazeyi kacırdıktan sonra yaptığım görüşmelerdi, nasıl olduğunu tahmini size bırakıyorum)
    Bu duruma anlam veremeden geçen günlerden sonra taziye için arayanlarında kişisel numarama ulaşamamalarını ama şirket numaramın çalıştığını fark edip olayı kavradım (nihayet: 2 yıl yönlendirmede kullanınca hiç düşünemiyor insan yönlendirmenin iptal eidldiğini)
    Hasılı; turkcell'den ikili hat kullanıyor iseniz yada hatlarınız birbirine yönlendirilmiş durumda ise artık değil :) Kontrol edip eski haline getiriniz tatsız sürprizlerle karşılaşmayınız

• quote:

Orjinalden alıntı: tyanali

Turkcell'in yeni bir hizmetini duyurmak bana kısmetmiş
    Eğer ikili hat (kurumsal müşterilerde kişisel hattınızla şirket hattını aynı karta koyan ve birbirine olan sesli yönlendirmelerden ücret alınmayan hizmet edavatı -sms yönlendirilemiyor tabi- ) kullanıyorsanız yada bir sebeple telefonunuzu başka numaraya yönlendirdiyseniz ( ulaşılamıyor durmunda oluyor genelde) sizin bilginiz olmadan, tamamen turkcell iletisim a.s. nin tasarrufu ile yönlendirmeleriniz iptal edilip bunlar 5397571027 nolu "kimaramiscell" 'e yönlendiriliyor.
    Siz bunlardan bir haber telefonum acik, diger hattimda buna yönlendirilmiş durumda diye dusunurken. Size baska yollardan ulasan (ev tlf, ucan tekme v.s.) yakınlarınız yada musterileriniz tarafından telefonun neden kapalı diye paylanıyorsunuz. (benimki yengemin ölümünü, dolayısıyla cenazesini bildirmek icin arayanlarla cenazeyi kacırdıktan sonra yaptığım görüşmelerdi, nasıl olduğunu tahmini size bırakıyorum)
    Bu duruma anlam veremeden geçen günlerden sonra taziye için arayanlarında kişisel numarama ulaşamamalarını ama şirket numaramın çalıştığını fark edip olayı kavradım (nihayet: 2 yıl yönlendirmede kullanınca hiç düşünemiyor insan yönlendirmenin iptal eidldiğini)
    Hasılı; turkcell'den ikili hat kullanıyor iseniz yada hatlarınız birbirine yönlendirilmiş durumda ise artık değil :) Kontrol edip eski haline getiriniz tatsız sürprizlerle karşılaşmayınız

Teşekkür!.....

• quote:

Orjinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo

quote:

Orjinalden alıntı: tyanali

Turkcell'in yeni bir hizmetini duyurmak bana kısmetmiş

Teşekkür!.....

+1

• quote:

Sayın abonemiz TurkcellE-posta Adresi servisi 3 ay sonra kapatılacaktır. 3 ay boyunca hesabınızdan e-posta gonderebilir ve alabilirsiniz.

Biraz önce gelen sms
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekonomici

quote:

Sayın abonemiz TurkcellE-posta Adresi servisi 3 ay sonra kapatılacaktır. 3 ay boyunca hesabınızdan e-posta gonderebilir ve alabilirsiniz.

Biraz önce gelen sms

Ben tam bu yazıyı okurken: aynı mesaj banada geldi.
    Niye kapatırlar anlamdım gittii..
  • Gereksiz msg ler nasil kapatiliyordu ikidebir reklam mac sonuclari felan geliyor kisacasi bunlarin hepsi nasil kapatiliyor ki actirmadigimiz halde geliyor yani yeni kontorlu hat aldik nedense otomatik olarak gereksiz msg ler geliyor bunlari nasil kapatabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.