Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili Paylaşımlar, Güncel Bilgilendirmeler ve Yenilikler... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
29.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. ben kampusselliyim, bi arkadaşımı önerdim, bize kampanya 100 kontor yuklendi. şimdi ben kampussellileri ararsam o hediye kontorden mi düşer? *123# yapınca kontor gözükmüyo çünkü, *123*4# yapınca gözüküyo. yani arama yaparsam hangisinden düşecek? bilgisi olan varsa ve yardımcı olurdanız sevinirim.
  • Arkadaşlar tarife değişikliği yapamıyorum. Tarife değişikliğiniz 16 şubattan itibaren geçerli olacaktır diyor, neden böyle ?
  • yıl 2008 100kontör 16 ytl
  • wap ayarlarından servis mesajlarını kapat gelmez bi daha ayrıca online işlem merkezinden ayarları b kontrol et...
    quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Gereksiz msg ler nasil kapatiliyordu ikidebir reklam mac sonuclari felan geliyor kisacasi bunlarin hepsi nasil kapatiliyor ki actirmadigimiz halde geliyor yani yeni kontorlu hat aldik nedense otomatik olarak gereksiz msg ler geliyor bunlari nasil kapatabilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: inexo

yıl 2008 100kontör 16 ytl

100 değil 120 kontör 16 lira..
    Yani en ucuz kontör fiyatı Turkcell'de aslında.
  • doğru aslında turkcell en pahalı gibi dursada en kaliteli iletişim en geniş kapsama alanı ve en sorunsuz operatör bence....fiyatlarda her durumda olmasa en ucuz olabiliyor...
  • Turkcell , HP ve Vestel işbirliği ile yeni laptoplar çıkarmış. İçinde Turkcell sim kartı var.
  • nedense turkcell'e karşı hep bir antipatim oldu ve hiç bir zaman turkcell bir hat almayı düşünmedim avea ve vodafone işimi görüyor
  • turkcellin öğrenciler için biraz daha anlayışşlı olması lazım
  • arkadaşlar turkcell hattımdan internette giremiyorum ayarları yapmış olamama rağmen baska bir hattla girebiliyorum
    hattıım la hiç bir gprs iletişimi yapamıyorum hattımı nasıl gprse açabilirim
  • faturalı hattıma sms1000 paket uyeligini aldim 2 gundur deli gibi mesaj atiorum halan kalan mesaj sayisi 1000 gosteriyor cok ilginc dimi
  • Turkcell kontorlü hatların fiyatları nedir? Birde Kampuscell'li olmak için nüfüs cüzdanı yeterli midir? yoksa illa öğrenci belgesi lazım mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xzer

Turkcell kontorlü hatların fiyatları nedir? Birde Kampuscell'li olmak için nüfüs cüzdanı yeterli midir? yoksa illa öğrenci belgesi lazım mı?

turkcell 20 kontorlü hat 5 ytl 100 kontorlu hat 16 ytl. Kampuscell e geçmek için herhangi bir turkcell extraya gidip 2 ytl ücret ve kimlik ile tabi 25 yaşın altında isen kayıt olabilirsiniz
  • bilgiler için teşekkürler teknofobi
  • 100 kontöre her yöne 1 dk. konuşma kampanyasına katılım bitti diyor. Ama mesaj geldi yüklersen konuşursun anlamında yani. Varmı yani hala. Yoksa kampanyayımı yenilediler.
  • Arkadaşlar sonunda bende 2.hattım olan vodafone'u kullanmamaya karar verdim...

yaşım tutuyo kampuscell'e geçicem bu yeni kampanyaya =)

ama karar veremedim hazırkart'mı alıyım,yoksa faturalımı? konusma ucretlerinde karşılaştırma nasıldır ikisi arasında? faturalıda sabit aylık ucret ne kadar geliyor yaklaşık?

birde halen 535 yada 532'li numaralar satılıyormu sıfır?
  • Beyler benim bikaç sorum olacak. Ben kendi üzerime 2 adet hazır kart aldım. Birini kendi öğrenci kimliğimle diğerinide farklı bi öğrenci kimliğiyle bizbize kampus e geçirebilirmiyim? Hatlar 20 kontorlük. Bizbize kampuse gidip hemen üye olsam 100 kontor yüklemesem bile daha sonra bizbize kampus tarifesine geçtiğimi nasıl anlıycam? Mesaj geliyormu telefona 100 kontör yüklemesek dahi?
  • cep telefonundan internete girmenin bedeli nedir arkadaşlar.
    cepten nete girdiğimde süre üzerindenmi hesaplanıyor yoksa sayfalarda gezerken yapılan download kadarmı
    yani dakikası kaç para yada megabytı kaçpara
    bu konuda bilgi verebilirmisiniz
  • Hazır kartlar için

Wap bağlantısı yani Cepten internet veya TurkcellWAP ayarlarıyla bağlanırsanız 20Kb 2 kontor
    Web sayfalırına telefon üzerinden bağlanırsanız veya telefonunuzu modem olarak tanıtıp bilgisayardan internete bağlanırsanız 60Kb 1 kontor

Faturalı hatlar için

Aynı şekilde wap bağlantısı 10Kb 7 kuruş
    Web bağlantısı 1Kb 0,002 Ytl

İnternet kullanımları kullanılan yani alınan ve gönderilen veri boyutu üzerinden ücretlendirilir

Web bağlantısından kasıt www ile başlayan web siteleri
    wap bağlantısından kasıt wap. ile başlayan cep telefonları için tasarlanış internet siteleri
  • Kampüscelliyim.Önceden 250kontor yukler 500kontorluk konusma hediye verilirdi.50kontorde kombaraya.Şimdi ayda 1kereye mahsus 2 saatmiş.Kombarayada kontor yok.Neyse az kaldı turkcell numara tasınabilirlik cıkar cıkmaz ilk gün değiştireceğim seni.... Bu ne ya 3 günde 1 250kontor yuklenirmi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.