Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili Paylaşımlar, Güncel Bilgilendirmeler ve Yenilikler... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
29.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Zubro

Beyler benim bikaç sorum olacak. Ben kendi üzerime 2 adet hazır kart aldım. Birini kendi öğrenci kimliğimle diğerinide farklı bi öğrenci kimliğiyle bizbize kampus e geçirebilirmiyim? Hatlar 20 kontorlük. Bizbize kampuse gidip hemen üye olsam 100 kontor yüklemesem bile daha sonra bizbize kampus tarifesine geçtiğimi nasıl anlıycam? Mesaj geliyormu telefona 100 kontör yüklemesek dahi?

Hattını kendi üzerine aldıysan, farklı kimlik olsa dahi ikisinde de Bizbizekampüse geçiş yapamazsın.Kampanya sadece aynı aboneye ait 1 hat için geçerli.

Bizbizekampus için başvuruda bulunup en az 100 kontör yüklemezsen,kontör yükleyene kadar yeni tarifenden faydalanamazsın.En az 100 kontör yüklediğinde yeni tarifeye geçtiğine dair mesaj sana iletilecek.Bu mesajın sana ulaştığı andan itibaren yeni tarife ile indirimli konuşmaya başlayabilirsin.

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertRose -- 23 Haziran 2008; 1:17:52 >

• Neden sigara olsun süper birşey.Turkcell Adidastır Vodefone,Avea Kundura yapımıdır.Aradaki fark bu.
  • Turkcell sessiz sedasız kontör ücretlerine zam yapmış yeni fiatlar :

100 kontör 16.5 YTL
    250 kontör 38 YTL
    500 kontör 71 YTL
    1000 kontör 130 YTL
  • arkadaşlar kontür yollamada 4 kontör olmuş oha oldum valla.bu ne kazıkçılık yaw
    bütün sülale olarak turkcell kullanıoruz ama bu gidişle değiştirmek zorunda kalcaz.ayıptır ya
    adam 5 kont yollıcak ama 4 te haybeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagator816

arkadaşlar kontür yollamada 4 kontör olmuş oha oldum valla.bu ne kazıkçılık yaw
    bütün sülale olarak turkcell kullanıoruz ama bu gidişle değiştirmek zorunda kalcaz.ayıptır ya
    adam 5 kont yollıcak ama 4 te haybeye

bende sevmedim bunu babamdan kontör çalıyorum hemen farkediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanim

7 Temmuz'da başvurun, 8-31 Temmuz tarihleri arasında bedava MMS gönderin. 7 Temmuz 2008 günü KAYIT MMS DENEMESIBEDAVA TEMMUZ yazın, adınızı ve soyadınızı ekleyip 2437'e kısa mesaj gönderin, 8-31 Temmuz tarihleri arasında tüm Turkcell'lilere bedava MMS gönderme şansını yakalayın.

• 30 kontore şebeke içi 3000 mesaj veya 30 kontore her yöne 300 mesaj kampanyası
    yararlanmak için Sms 300 veya Sms 3000 yazıp 2380e göndermek gerekiyor. kampanyadan bireysel hazırkart kullanıcısı bizbize kampuscellliler yararlanabilir
  • arkadaslar nar aboneliği nasil iptal ediliyor bilgisi olan paylaşabilirmi lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzdedzA

quote:

Orjinalden alıntı: mutluhayri

arkadaşım ben avea hattımı yapmıştım.. kontürlü idi faturalıya çevirdim. hatta hat beni üzerime idi babamın üzerine geçirerk öğretmen hattı yaptık.. kmlik yeterli olmuştu. eminimki bu uygulama turkcellde de muhakkak vardır..
    quote:

Orjinalden alıntı: AzdedzA

quote:

Orjinalden alıntı: ßy BlackMusto
    kontörlü hattan faturalı hatta geçiş varmı umara felan değişmeden varsa nasıl oluyo para felan veriyomuyuz

Numara değiştirmeden kontörlü hattan faturalı hatta geçiş maalesef mümkün değil.

Maalesef Avea'da varolan uygulama Turkcell'de yok. Numaranı koruyarak Faturalı Hat'ta veya Hazır Kart'a geçemiyorsun.

Arkadaşlar numaranız ne olursa olsun kontürlü hattaki TURKCELL numaranızı koruyarak FATURALI ya çevirebiliyorunuz.

• kampuscell üyesiyim geçenlerde 100 knt yükledim ve arama yaptım başka bir kampuscell numarasına.normalde 10 dk 1knt gitmesi gerekiken dakikada 1knt gitti.hemen müşteri hizmetlerini aradım bana kampuscelle ilgili msj gelmeden arama yaptığım için böyle olduğunu söylediler ve knt iadesi yapamayız dediler.busefer mail attım tcelle müşteri memnuniyetiniz bukadarmı diye.beni aradılar tekrar inceledik hattınızı ve bir defaya mahsus knt iade edicez dediler ve knt iade ettiler.yoksa tüketici haklarına başvuracaktım.müşteri memnuniyetine özen gösterdiği için türkcelle teşekkürler.beni 10 yıldır yolda bırakmadı.aynen devam türkcell. avea hattımda var ama sadece yılda bir kapanmasın diye knt yüklüyorum.çünkü ucuz gibi gözüksede kaliteli hizmet yok.hele müşteri hizmetlerine ulaşmak tam bir işkenceydi aveanın
  • benimde sim kartım kaybolmuştu yeniden çıkarttılar ama keşke 3-5 numarayla daha ucuza konuşabileceğimiz bir kampanya yapsalar
  • turkcell i kullanacağıma telekomu kullanırım daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 45haluk

turkcell i kullanacağıma telekomu kullanırım daha iyi

neden??
  • Avrupada 30milyonun üstünde aboneye sahip operatörler (Rusya hariç);

T-Mobile (Almanya) 38.8m
    Turkcell (Türkiye) 36.4m
    Vodafone (Almanya) 36.2m
    TIM (İtalya) 35.3m

30 Eylül 2008 itibariyle yayınladıkları raporlardan derlenmiştir.
  • konu hortlamış
  • 3G için 188.56.0.0-188.59.255.255 arası ip bloku alınmış, yaklaşık 260bin ip'lik bir block demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brgn

3G için 188.56.0.0-188.59.255.255 arası ip bloku alınmış, yaklaşık 260bin ip'lik bir block demek.

gereksiz bi konu kirliliği yarattın
    bu konu şimdi hep üst sıralarda olacak, bi sürü gereksiz msjlar yazılacak ! Bazıları ilk sayfadaki yazıları görüp ben onları görmedim diye msj atacak, Daha sonra konu hortlatılmış die bi sürü gereksiz msjlar yazılacak !

2006 senesinde açılmış olan ve güncelliğini kaybetmiş bi konuya neden cvp yazma gereksimi duyarsınız ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.