Şimdi Ara

Turkcell ile ilgili tüm soruları alalım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serseri441907

Hat taşırken faturasızda vergi yok dememe rağmen benimle inatlaşıyorlar mh nin hiçbir şeyden haberi yok

Aynen o konuda banada hep vergi ödersin diyorlar he he diyip geçiyom bende bana işi öğretecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mad kullanıcısına yanıt
    Numara taşımada yok sene başı turkcelle geçtim numara taşımada olmuyor sadece geçen seneden eski hattına devam edipte bu sene numara taşıma yapmazsa kesiliyor lifecell tarifesindede 500 dk var

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Önceki operatör de faturasız ise sene sonuna kadar doğru alınmaz ama faturasız hatlarda da telsiz kullanım ücreti vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşım numara taşımada vergi olayını forum içinde araştırmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad

Lifecell paketleri çok mantıklı değil. Şuan ki alt yapının buna uygun olduğunu düşünmüyorum. Herkes tabi istediği paketi kullanabilir.

Hocam sonuçta verdiği 500 dkyi internet olmadan normal bir tarifede verilen dk gibi kullanabiliyoruz ha bip yönünü derseniz bence artik altyapi çok olmasa da yine müsait turkcell yönünden bakarsak çünkü çoğu baz istasyonunda 800+1800+2600 mhz frekanslarini birlestirip yayina basladilar telefonum band 20(800 mhz) desteklemedigi halde su anda 120 mbps download 30 mbps upload hizi aliyorum bu değerler degil bipten sesli arama video aramasinda bile hd görüntü sağlar ha yoğunluk zamanı düşme olayi olur mu olur buna çözüm bulmak zor zaten telekomun eve gelen normal internetinde bile durum aynıdır yoğunluk zamanı yurtdışı serverlar özellikle çok yüklüyken hız sıkıntısı olur bunlarda 5g ile cözülecek 5g de amaç zaten hız değil daha kullanılabilir internet ve bant genişliği.Saygılar

• quote:

Önceki operatör de faturasız ise sene sonuna kadar doğru alınmaz ama faturasız hatlarda da telsiz kullanım ücreti vardır.

Tamam faturasizlarda var inkar etmiyorum yeni hat aldin var benim atiyorum vodafoneda faturasiz hattim var yarin gidip turkcelle numarami tasisam sene sonuna kadar telsiz vergisi ödemiyorum bundan bahsediyoruz arkadaşla biz direk faturasizda yok demiyoruz hocam faturasizda numarasini tasiyana yok diyoruz

Yaşınız uygunsa genç tarifelere de bakmanızı öneririm.

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    Yukarı da nedeni ile açıkladım.

Benim açıklık getirdiğim konu faturasız hatlarda vergilendirme vardır.

• quote:

Yaşınız uygunsa genç tarifelere de bakmanızı öneririm.

Uygun hocamda gncde ne var 25 tlye gnc 3 gb var hadi 30 tl yuklemeye 1 gb geldi diyelim 30 tlye 4 gb ben su anki paketle 30 tlye 5 gb +face twitter 2 gb tv fizy ıvır zıvır aliyorum gncye uyeyim diyede 30 yuklemeye 1 gb aliyorum sadece öbür türlü gnc paketlerinin bir esprisi yok güzel paket yok şu an :(

• Mad kullanıcısına yanıt
    Tamam vergi var ama taşımamış kişiler için geçerli taşıyanlar sene sonuna kadar ödemiyor kanıtıda attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri441907 -- 15 Ocak 2018; 1:8:22 >
    Lifecell için ilk etapta çok baskı yapmışlardı daha sonra o gerginlik bitti. Şuan fiyatlara da yeni yıl zamları geldi. Turbo 3 GB 49 lira oldu haliyle insanlar isyan ediyor. Taşıma yapmak için gelenler vazgeçiyor.

• Şu anda gördüğüm faturasızda en iyi paket lifecell avantaj pakette herşey var çok memnunum

• quote:

Lifecell için ilk etapta çok baskı yapmışlardı daha sonra o gerginlik bitti. Şuan fiyatlara da yeni yıl zamları geldi. Turbo 3 GB 49 lira oldu haliyle insanlar isyan ediyor. Taşıma yapmak için gelenler vazgeçiyor.

Hocam lifecell avantaj arkadasinda dedigi gibi en uygunu 500 dk 100 sms 4 gb veriyor gnc 30 tl yuklemeye 1 gb veriyor arkadasini getir referans olayindan birinin referansinla geldin 1 gb birine senin kodunu verdin ordan da 1 gb etti mi 7 gb 30 tlye 500 dk 100 sms 7 gb face twitter 2 gb salla kazanda var tv fizy ıvır zıvır saymiyorum şu an bu paket telekomda yok en iyi paket bu ancak siz detaylari eni konu öğrenin ki millet kaçmasın telekomun vermediği güzellikte bir paket sunmuşsunuz yani ne diyeyim :)

Aynen katılıyorum bu paketi kullanıyorum çok memnunum

Hocam faturasız olduğun sürece müşterinin kaçıp kaçmaması maalesef önemli olmuyor.

Bu sektör hizmet sektöründen satış sektörüne döndüğünden her bayi aynı performansı veremez. Bunu bu duruma getiren kim diye sorabilirsiniz.

• quote:

Hocam faturasız olduğun sürece müşterinin kaçıp kaçmaması maalesef önemli olmuyor.

Bu sektör hizmet sektöründen satış sektörüne döndüğünden her bayi aynı performansı veremez. Bunu bu duruma getiren kim diye sorabilirsiniz.

Hocam niye operatör faturasızdan kazanmiyor mu kazanıyor ama az kazanıyor çünkü faturalida 2 gb a 25 tl veriyorsun faturalida 5 gb a 25 tl veriyorsun faturasızda internet bitti mi tl yoksa hesabinda internete giremiyorsun faturalida ekstra fatura yaziyor bu yüzden operatörde faturasiz kullanici yaramiyor bayi yönünden bakincada yaramiyor satis stratejisi olarak operatörler yeni abone kazandirdigi zaman bayiler faturasiz icin abone basina bayiye 3 tl veriyorsa misal faturali için 10 tl veriyor o yüzden turkcell hangi time gitsem fafurasiz hat yok işte bilmem ne ıvır zıvır diyor sanki bilmiyoruz biz olayı yedek sim karti bile tanimlasan yine olur ama vermiyorlar işte bizde basıyoruz şikayeti :)

Sadece emoji 😀

• Genç paketten sabah 7 akşam 7 olan tarifeyi kullanıyorum. E akşam uyuduğum için sabah 7 tek başına yetmiyor komple 14 olsa yeter. Böyle ucuz 10-15 gb lik paket var mı? Dk sms önemli değil hiç olmasa bile olur :)

• Slifer45 kullanıcısına yanıt
    En yakın 12 GB ama fiyatlar neredeyse 2 katı oluyor. Platinum 12 GB tarifesine bakabilirsiniz.

Turbo 7 GB 69 Lira ya da Lifecell paketlerine göz atın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.