Şimdi Ara

Turkcell'in 4.5G hız testine katıldık; İşte tüm detaylar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Google fiber hakkinda ne dusunuyorsunuz?

1000/1000 120$ gibi bir fiyattan veriyorlar diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Orijinalden alıntı: awolfinsky

Hepsine lanet olsun internet hızlanacakmışta fasa fiso.Ulan bir tane hd video izle zaten paketin 3/2 si bitiyor.Neyin kafasını yaşıyorlarsa sen bana tamamen sınırsız internet vermedikten sonra isterse 100g gelsin ne yazar.Şunları gördükçe ana avrat sövüyorum lan bir tane oyun indirecem 2 gün bekle başlarım böyle işe.Elin gavuru bizim ödediğimiz tutarın çeyreğine tak diye dosya indiriyor biz geceleri pcyi açık bırakıp günlerce bekliyoz.Topunuzun köküne ayran suyu dökülsün dolandırıcılar.

Son 3 senedir elin gavuru dediğin insanların internetini kullanıyordum. Durum hiç de bahsettiğiniz gibi değil.

Bir kere sınırsız internet paketleri son derece pahalı. Amerika'da en ucuz ve en kalitesiz hizmeti veren T-Mobile haricinde bahsettiğiniz tarifeler aylık $150-200 civarında oluyor. Almanya'da çöpçüler Mercedes'e biniyor meselesine hiç girmiyorum. Amerika'da orta direkten kimse cep telefonuna ayda $200 harcayamaz.

Paketlerin neredeyse tamamı kotalıdır. En yaygın olanı ise 1-4 GB arası LTE, kalanı 2G hızında devam eden paketlerdir. Türkiye'ye kıyasla daha avantajlı olan durum ise konuşma ve SMS'de kendini gösteriyor. Çoğu tarifede sınırsız konuşma ve SMS imkanı var.

Sözün özü, dünyanın neresine giderseniz gidin herkes sahip olduğu teknolojiden şikayet ediyor. Türkiye'deki fiyatları ve ülkenin yerli teknolojilerindeki kısıtlı imkanları göz önüne alırsak durum ortalamanın üstünde diyebilirim.

Ben de elin gavuru dediğiniz interneti kullandım kardeşim durum hiç de senin dediğin gibi değil. Şuan Türkiye'de evimde aldığım internet D/U 3/1mbit sen bir de gelmişsin teknolojideki kısıtlı imkanları göz önüne alırsak durum ortalamanın üstünde diyorsun. Güney Kore savaştan çıktı heriflere biz bile asker gönderdik. Bi bize bak bir de adamlara bak. Adamların Samsung gibi bir devleri var. Zaten internetten söz etmiyorum bile. Bir de gelmişsin burda durum ortalamanın üstünde diyorsun biraz sorgulayın be kardeşim. Aklını seveyim senin ben. Al bu da Fransa'dan.http://boutique.orange.fr/internet/offres-fibre?rdt=o Sen durumumuz iyi deyip devam et kardeşim....

• Türkiye için söylenen klişe bir laf var bilir misiniz?
    Bilenler bilmeyenlere söylesin.
    "Bu ülkeden bir cacık olmaz"

Sağlıcakla kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Orijinalden alıntı: awolfinsky

Hepsine lanet olsun internet hızlanacakmışta fasa fiso.Ulan bir tane hd video izle zaten paketin 3/2 si bitiyor.Neyin kafasını yaşıyorlarsa sen bana tamamen sınırsız internet vermedikten sonra isterse 100g gelsin ne yazar.Şunları gördükçe ana avrat sövüyorum lan bir tane oyun indirecem 2 gün bekle başlarım böyle işe.Elin gavuru bizim ödediğimiz tutarın çeyreğine tak diye dosya indiriyor biz geceleri pcyi açık bırakıp günlerce bekliyoz.Topunuzun köküne ayran suyu dökülsün dolandırıcılar.

Son 3 senedir elin gavuru dediğin insanların internetini kullanıyordum. Durum hiç de bahsettiğiniz gibi değil.

Bir kere sınırsız internet paketleri son derece pahalı. Amerika'da en ucuz ve en kalitesiz hizmeti veren T-Mobile haricinde bahsettiğiniz tarifeler aylık $150-200 civarında oluyor. Almanya'da çöpçüler Mercedes'e biniyor meselesine hiç girmiyorum. Amerika'da orta direkten kimse cep telefonuna ayda $200 harcayamaz.

Paketlerin neredeyse tamamı kotalıdır. En yaygın olanı ise 1-4 GB arası LTE, kalanı 2G hızında devam eden paketlerdir. Türkiye'ye kıyasla daha avantajlı olan durum ise konuşma ve SMS'de kendini gösteriyor. Çoğu tarifede sınırsız konuşma ve SMS imkanı var.

Sözün özü, dünyanın neresine giderseniz gidin herkes sahip olduğu teknolojiden şikayet ediyor. Türkiye'deki fiyatları ve ülkenin yerli teknolojilerindeki kısıtlı imkanları göz önüne alırsak durum ortalamanın üstünde diyebilirim.

Mobili bilmem de normal internette durum aynen dediğim gibi.Gidin yabancı iss lerin tarifelerine bakın bulgaristan da 50mbit akksiz internet 15 lev yani tlye çevirirsek 25 lira yapıyor.Mobil internete gelirsek o konuda pek bilgim yok ama yine her halükarda bizden iyi durumdadırlar.

• Bu arada konu internetten açılmışken uzun zaman önce açılan AKK başlığı vardı bilirsiniz, 6 ay içinde 200 Bin kişiye ulaşmış bu sonuç resmen şaka gibi bu rakamın çok çok üzerinde bir rakama ulaşması gerekiyordu aslında ama nafile birlik beraberlik yok abi ülkede ne beklersin.

Adamlar ilgili mertebeye imzaları teslim etmek için randevu talep etmişler sonuç olumsuz yani olumlu bir dönüş alamadıklarını bildirmişler detaylara change.org sitesinden bakabilirsiniz.

Şimdiye kadar çoktan randevu alınırdı ama bu işlemin gerçekleşmemesi için belli ki sürekli olarak oyalıyorlar.

Aranızda bu duruma el atacak birileri varsa eğer bir zahmet bu konuya da el atıversin hayıra girmiş olur.

Konu kapandığı için gündemden düştü

İnternet kullanıcıları olarak bizler asıl bu konuya odaklanmalıyız yoksa özgürlüğü rüyamızda göreceğiz.

https://goo.gl/nyOkMb

AKK kampanyasına yardımcı olacak kişiler lütfen aşağıdaki siteyi ziyaret edin.

https://goo.gl/Inuge1

• Kota olduktan sonra isterse 10 gigabit olsun işe yaramaz.

• Söz konusu Şahsı elleri cebinde görünce izlemekten vazgeçtim. Nedir bu Saygısızlık! Turkcell gözümde sıfıra indi birden.
    Buradaki birkaç yorumu okudum ve onlara cevaben;
    Akk Dediğiniz olgu Avrupa'da da bulunmakta ve genelde 512mb. dan başlamakta. Bu limit dolduğunda ise alacağınız hız 12 KB civarında.. Resmen, kullanma diyorlar anlayacağınız! Yani Türkiye bu konuda çok daha iyi. Ayrıca fiyat olarak da 512 mb AKk lı hat (tek artısı flat olması yani tüm Almanya içi ücretsiz konuşma vaadediliyor ve SMS yok) ortalama 20€ dan Başlıyor. Hesabınızdan çekilene baktığınızda ise bu rakamı genelde pek göremiyorsunuz! Zira hep ıvır zıvır sebep ile daha fazla çekiliyor.
    Kısacası, Avrupayı bilmeden etmeden ülkemin piyasasına verip veriştiren gençler oldukça komik durumuna düşüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aylığına turkcelle geçtim 10mb veri harcarken 100mb kotam düştü hep. hemen aveaya geri döndüm. turkcellden uzak durun en iyi avea

• Doğu anadolu bölgesin de hangisi en iyi operatör olacaktır.
  • İsterse 10g olsun özel paket almadıkça sınırlı hız veriyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Yanlis hatitlamiyorsam ismi göktürktü uydunun.

İnternet ucuzluycak diye her site haber yapiyordu tv felanda ayni.

Uydu interneti falan ucuzlatmaz. Kapasitesi çok düşük ve genelde paranın pek önemli olmadığı konularda kurumlar kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan_0

1 aylığına turkcelle geçtim 10mb veri harcarken 100mb kotam düştü hep. hemen aveaya geri döndüm. turkcellden uzak durun en iyi avea

hocam yaşadığınız durumu birebir aynen yaşadım turkcell de avea geçtim....sanırım kastettiginkz internet paketinin hemen bitmesi degilmi ? avea kullanıyorum şuanda aynı işlemleri yaparken bitmiyor paket ay sonuna kadar

• interwap kullanıcısına yanıt
    Bizim uydunun 3 gbit cikisi vardi.

Yillar once firlatilmis eutuelsat uydusunun 9gbit diye okumustum aradaki fark çok fazla

• Baz istasyonların hemen hemen hepsi 4G destekli çünkü.Bizimkiler 4G transmitterlardan 3G çıkıyor.Teknoloji backward compatible olduğu için.İsteseler çok önceden geçebilirlerdi.Bir E.E mühendisi olarak söylüyorum.

• Türkcell de 42mbit hız almak için üstüne 5 tl para vermek gerekirken, Vodafone herkese 42mbit dc-hspa+ veriyor 3g de.

Kotalar 2-3gb olduktan sonra 4.5 değil 10G olsa ne yazar?

• Baz istasyonların hemen hemen hepsi 4G destekli çünkü.Bizimkiler 4G transmitterlardan 3G çıkıyor.Teknoloji backward compatible olduğu için.İsteseler çok önceden geçebilirlerdi.Bir E.E mühendisi olarak söylüyorum.

• Sen kotalardan haber ver ey Turkcell efendi! Ben deposu boş Ferrari'yi ne yapayım ?

• out tuşu istiyoruz...

''ehtiyar heyeti''

• Turkcell'in çekim gücü.
    Burası bir üniversitenin kampüsü.
    Telefonun çekmediği yer 600 yataklı bir yurttu.
    Herkes Vodafone veya Avea'ya geçmiş.
    3G hiç yok.
    Edge bile Allaha emanet tek diş çekiyor arada oda gidiyor.
    Ama arayıp şikayet edince kapsama alanımızda diyorlar.
    Şimdi 4G gelse ne gelmese ne bizim için.
    Edge bile yok.
    Buda kanıt olsun.

Turkcell'in 4.5G hız testine katıldık; İşte tüm detaylar!Turkcell'in 4.5G hız testine katıldık; İşte tüm detaylar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 19 Aralık 2015; 19:50:16 >

• Türkiye de şebeke çekmeyen,3g internetin olmadığı yerler çok oldukça istersen 10g gelsin umurumda değil.hız artıyor ama bi işe yaramayacak akıllı telefonda video izlemeden,bir şeyler indirmeden 3gb internet ucu ucuna yeterken daha hızlı interneti ne yapayım? Kotasız mobil internet olmalı yeni Türkiye ye yakışmıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.