Şimdi Ara

Turkcell'in dijital markası Lifecell, 10 GB internet dağıtıyor! (sona erdi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'in dijital markası Lifecell, 10 GB internet dağıtıyor! (sona erdi)

Lifecell, yepyeni bir oyunla müşterilerine internet kazandırıyor. Yeni dijital internet oyunu ‘Çok Net’ ile Lifecell’in internet sitesinde izleyecekleri filmdeki sonsuzluk ikonunu yakalayarak genel skora katkı sağlayan herkes internet hediyesinin sahibi olacak.

Genel skorun 100 milyon olması durumunda oyunu oynayan tüm katılımcıların her biri günlük, haftalık ya da aylık 10 GB internet kazanabilecek

Turkcell’in dijital markası Lifecell ezberleri bozmaya devam ediyor. Lifecell’in imza attığı yeni dijital oyun ‘Çok Net’ sayesinde Turkcell ve Lifecell’liler birbirlerine internet kazandırıyor.
    Lifecell’in internet sitesi üzerinden sunulan oyunla katılımcılar, oyunun yer aldığı filmi izleyerek sonsuzluk ikonlarını yakalıyor ve topladıkları puanla genel skora katkı sağlıyor. Genel skorun 100 milyon olması durumunda oyunu oynayan tüm katılımcıların her biri günlük, haftalık ya da aylık 10 GB internet kazanabilecek.

OYUNUN GENEL SKORU 3 MAYIS’TA AÇIKLANACAK

Lifecell’in merakla beklenen dijital oyunu 3 Mayıs’a kadar sürecek. Oyuna katılıp, internet kazanmak isteyen tüm Turkcell ve Lifecell bireysel aboneleri, lifecell.com.tr’ye girerek istedikleri kadar oynayabilecek ve genel skoru artırmak için çalışacak. Oyuna katılan herkes genel skora göre internet hediyesinin sahip olacak.

“LİFECELL İLE ŞAŞIRTMAYA DEVAM”

Yeni oyunla ilgili olarak Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş şunları söyledi:

“Dijital markamız Lifecell’in ruhuna uygun olarak kullanıcılarımızı her geçen gün yeni özelliklerimizle buluşturarak, bugüne kadar karşılaşmadıkları bir deneyim sunuyoruz. Bugüne kadar birçok sıra dışı yeniliğe imza attığımız markamız farkını ortaya koyarak kısa zamanda milyonlarca müşterinin tercihini kazandı. Yeni dijital oyunumuzla da fark yaratarak tüm kullanıcılarımızın oynadıkça birlikte kazanacağı sürpriz bir kurgu hazırladık. Türkiye’nin ezberleri bozan dijital markası ile müşterilerimizi şaşırtmaya ve onlara kazandırmaya devam edeceğiz.”

10 gün sürecek oyun sonunda ortaya çıkacak genel skora göre hediye internet kazananlar, hediyelerini BiP Lifecell kanalı üzerinden ‘Çok Net’ kampanyasını seçerek alabilecek. Kazanılan GB’lar haftalık, günlük veya aylık olarak hatlara yüklenecek. Kazananlar internetlerini diledikleri zaman kullanabilecek.
    ‘ÇOK NET’ İLE İNTERNET NASIL KAZANILACAK?

-lifecell.com.tr’ye giriş yapın. Çok Net sayfasından Başla’yı tıklayın.

-Açılan Lifecell filmini izlemeye başlayın. Film boyunca görünen sonsuzluk ikonlarını yakalayın. Skorunuzu görün.

-3 Mayıs’a kadar oynamaya devam edin ve skorun genel hedef olan 100 milyona yaklaşmasına yardımcı olun.

-3 Mayıs’ta lifecell.com.tr den ulaşılan skora göre verilecek hediye bilgisini öğrenin.

-Hediyeyi almak için Bip’ten Lifecell kanalını takip edin ve kampanyalar arasından “Çok Net Kampanyası”nı seçin.
    -Kazandığınız hediyenin bilgilendirmesi geldikten sonra kullanabilmek için 30 Mayıs 2019’a kadar dilediğiniz zaman SMS ile 2200’a COKNET yazıp gönderin ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri veya Turkcell Mağazaları aracılığı ile hediyenizi aktif hale getirin

KATILIM KOŞULLARI

Lifecell Çok Net Kampanyası kapsamında 24 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında lifecell.com.tr üzerinden oynanacak oyunda; her bir katılımcı film boyunca ekranda belirecek sonsuz ikonları yakalayarak puanlar toplayacak ve topladığı puanların genel skora eklenmesiyle 1 hafta sonunda katılan herkesin kaç hediye GB kazanacağını belirleyecek.
    Kazanılacak hediye belirlendikten sonra, 3 Mayıs saat 10:00 – 4 Mayıs saat 10:00 tarihleri arasında BiP Lifecell Kanalı’nı takip edip kanaldaki kampanyalar arasından Çok Net Kampanyası’nı seçen müşterilere günlük, haftalık, aylık internet paketlerinden biri hediye edilecektir.

Kimler yararlanabilir?
    Bireysel Turkcell ve Lifecell faturalı, faturasız ses müşterileri yararlanabilir.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?
    Lifecell Çok Net Kampanyası’na 3 Mayıs saat 10:00’dan 4 Mayıs saat 10:00’a kadar BiP Lifecell Kanalı’nı takip edip, kanaldaki kampanyalar arasından Çok Net Kampanyası seçilerek katılınabilir.
    Katılımcılar, kazandıkları hediye GB’ları aldıktan sonra 30 Mayıs 2019’a kadar 2200’a COKNET yazıp göndererek, müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek veya Turkcell Mağazaları aracılığı ile aktiflemelidir.

Kampanya içeriği ve özellikleri, hedef kitlesi, hizmetten yararlanmak için gerekli özel şartlar nelerdir?
    Lifecell Çok Net Kampanyası kapsamında BiP Lifecell Kanalı’nı takip edip kanaldaki kampanyalar arasından Çok Net Kampanyası’nı seçen Turkcell ve Lifecell bireysel faturalı, faturasız ses müşterilerine günlük, haftalık, aylık internet paketlerinden biri hediye edilecektir.

Kampanyadan birden fazla kez yararlanabilir miyim?
    Kampanyadan kazandığınız internet faydanız hattınıza bir kez tanımlanır, lifecell.com.tr üzerinden oynanacak oyunumuza dilediğiniz kadar katılabilirsiniz.

Kullanılmayan kampanya faydaları bir sonraki aya devreder mi?
    Kullanılmayan kampanya faydaları bir sonraki aya devretmez.

https://lifecell.com.tr/coknet/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 6 Mayıs 2019; 18:24:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut hediyeleri bitiremiyoruz ki Turkcell.

Neyse biraz tıklatırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 milyon çok saçma bir rakam olmuş. Neyse, 30 tane topladım şimdilik.

• Hadi bakalım.. Başladık..

• 100 milyon nedir çok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: zebvural

100 milyon nedir çok fazla
    1GB-3GB-5GB-10GB şeklinde bar var.

100 milyona ulaşılırsa 10GB verecek. Ulaşamazsa artık bar'da neredeyse.

7-8 kez izledim, ara ara yine yapıcam katkımız olsun.

Reklam filmide çok iyi. Turkcell'in reklamları harbi bir başka

• yok ya buna vakit ayıramam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 defa izledim ama sistem katıldığımı nasıl algılayacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 kere izledim hiç çıkmadı bilgisi olan?

• Kipırs Çipırs kullanıcısına yanıt
    Nasıl çıkmadı "2 gündür oynuyorum çıkıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

yok ya buna vakit ayıramam
    telefonu yeğenlere verdim sırayla dedıgım gıbı yapıyorlar

çocuk yegen varsa ver abi sende
  • Açıklamada 3 Mayıs yazılmış ama oynayanlar var
    Bende bakıyorum sabahtan beri ama ikon falan çıkmadı
    Oynayanların telefonu vs nedir
    Bende GM 5 plus var android 8

• Günlük 1-1.5M tıklanma oluyor, 100M imkansız ötesi.

5GB'da biter bu iş, e oda iş görür

Ardına bayram kampanyasıyla (Ulan o kadar söyledik, yapmazlarsa patladık) tarifeler ikiye katlanır hobaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Nisan 2019; 22:4:9 >
  • Nasıl yaptiniz bende bişey çıkmıyor

• Bizde denedkk hiç birşey çıkmıyor telefonların hepsi iyi model hata nerede

• quote:

Orijinalden alıntı: sedna03

Nasıl yaptiniz bende bişey çıkmıyor
    İlk gün yapıyordum. Sonrasında bende de çıkmadı arkadaşımda da.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedna03

Açıklamada 3 Mayıs yazılmış ama oynayanlar var
    Bende bakıyorum sabahtan beri ama ikon falan çıkmadı
    Oynayanların telefonu vs nedir
    Bende GM 5 plus var android 8
    Dün gece baktığımda her videoda en az 8 lifecell icon çıkıyordu,bu akşam baktım ikonları azaltmışlar. 4 kere arka arkaya video izledim sadece 1 videoda 2 ikon çıktı. Surpriz nokta muhabbetine döndü daha ilk günden. Dün gece her videoda 8 ikon varken bu gün neden ikonları iptal ediyorsun. Baktılar hedef tutturulacak hemen kısıtladılar.
    Telefonla ilgili olduğunu sanmıyorum,ben dün de bugün de Note 9 dual ile yaptım.

• Şimdi siteye girdim ilk izlemede 9 tık attım. F5'ledim bu sefer hiç çıkmadı.

Bunun oturmasıda 1 haftayı bulur, o zamanada neredeyse kampanya biter

Edit bu mesajdan sonra tekrar girdim 10 tık attım. Peşpeşe yapılmasına izin vermiyor gibi, 15-20 sn sonra ikinci kez bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Nisan 2019; 6:12:44 >
  • teşekkürler akşam olmadı sabah konuştum müşteri hizmetleri ile çözdüler ama ne yaptılar bilmiyorum. az önce denedim 8 tane ikon geldi
  • Dün 3.5 milyondu, bugün 17 milyon.

Wow...

Herkes destek veriyor gibi.

Turkcell'in dijital markası Lifecell, 10 GB internet dağıtıyor! (sona erdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 27 Nisan 2019; 7:58:45 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.