Şimdi Ara

Turkcell'in dijital markası Lifecell, 10 GB internet dağıtıyor! (sona erdi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
5.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlük 10 Gb yolladı haftalık olsaydı bari..
  • Hiç internetim kalmamıştı aylık 10 GB geldi. Güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egoist84

Hiç internetim kalmamıştı aylık 10 GB geldi. Güzel oldu.
    Sen oyunu oynadın mı ? Saat kaçte geldi bir aylık hediyen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan günlük çıktı. Neyse ki istediğimiz gün kullanabiliyoruz. Torrentten film indirmelik.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    yok bu süreye göreydi gerçekten şanssızlığın geç görmek olabilir

• @asabi 'nin dediği doğru galiba,az önce evdeki diğer hat için coknet kampanyası hediyesini sorguladım günlük 10 GB verdi. Oysa o hatttan en az 100 ikon tiklandi. Çok az tikladigim hattima haftalik verdi. Sabah 11'de girseymişiz aylik 10 GB gelecekmiş gerçekten. 10:07'de girdim kapalıydı,şansıma bugün çok yoğundum ve sarjım da 11'de bitti.

• Koşulları sağlamadınız diyor herşeyi yaptım halbuki

• Aynı dorun bendede var.

• Hediyeler 4 Mayıs saat 10:00'a kadar alınabiliyordu. Kampanya bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 4 Mayıs 2019; 10:49:4 >
  • Vallahi bilemedim. İş yerinden birkaç arkadaşa daha söyledim 1 tanesi aldı, 2 tanesine aynı şeyi dedi koşulları sağlamadınız diye. Dün akşam evde hanımın hattından BİP'e girdim ve lifecell kanalını takip edip kampanya başvurusu yaptım. Yani daha önceden hiçbir katılım sağlamamıştı. Ardından da 2200'e COKNET diye sms gönderdim, günlük 10 gb verdi ona. VErmese ona vermemesi gerekiyordu. Ne video izledi, ne önceden bir başvuru yaptı.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    İnternet lazım salla kazan işe yaramaz şeyler verir turkcell katıldığım kampanyayı yoksayar adamlar internete ihtiyacım olduğunu biliyorda illa paket alayım diye gıcıklık yapıyor resmen.
    Ben ilk çıktığı gün yapmıştım herşeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mayıs 2019; 11:7:30 >
  • Katılım 4 Mayıs saat 10:00'a kadar,hediyelerin alınabilme süresi 30 Mayıs'a kadar. Önce Bip'den Lifecell kanalından Coknet kampanyasına tıklayıp katılmak gerekiyordu ve o süre bitti. Katılmış olanlar hak ettikleri hediyeleri 30 Mayıs'a kadar Coknet yazıp 2200 'a göndererek hatlarına tanımlatabilir. Burada bir yanlış anlama daha olabilir onu da halledelim. Diyelim ki aylık 10 GB geldi ve siz 29 Mayısda coknet yazıp 2200'a göndererek hediyenizi aldınız,gelen hediyenizi 1ay içinde kullanabilirsiniz,yani 30 mayısdan sonra kullanılamaz,1 günün kaldı anlamı çıkmaz. Buradaki 30 mayıs hediyenin hattına gelmesi için 2.aşama olan tanımlanma süresinin son tarihi. Bu tarihe kadar hak ettigin hediyeyi çekmen lazım. 1.aşama kampanyaya kayıt ve hak ettigin hediyeyi görmek. 2.aşama ise bu hak ettigin hediyeyi hattına çekmek.
    1.aşamada son tarih 4 mayıs saat 10:00 idi,1.aşamayı geçenler için 2.aşama son tarihi 30 mayıs.

• Sıkıntı şu şekilde:

1. aşamayı yaparken Turkcell kafasına göre davrandı. Yani BIP'ten Lifecell kanalını takip edip, Coknet kampanyasına tıklayanların bir kısmı hediye alabildi, bir kısmı alamadı ve kampanyaya katılım kriterini sağlamadınız şeklinde bir sms aldı TURKCELL'den.
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Evet, 3 mayıs - 4 Mayıs arası 24 saatlik süre çok kısaydı ve ben bunu Turkcell'e yakıştıramadım. Kampanya şartlarını da tekrar tekrar okudum acaba yanlış mı anlıyorum bu süre neden 1 gün olsun ki dedim.
    Telefonun alarmını da hem kendim de hem eşimin hattında 10:05'e kurmuştum ama o saatte girdik sistem hazır değilmiş vermedi. O saatten sonra da neredeyse son 1 yıl içinde en yoğun günümüzü yaşadık bir yakınımızı hastaneye yetiştirdigimiz için ve öğleden sonraya kaldı hediyelere bakmak. Bana haftalık geldi ama eşimin hattını akşam yapabildik ona günlük düştü. Kötü oldu,bana internet lazım değildi ona lazımdı. Öğlen yaptım sanmış ama tıklamamış sadece lifecelli açmış bırakmış,öğlen yapsaydı haftalık gelirdi heralde.
    Yalnız aylık 10 GB çok kıyak,bu şekilde Turkcell kendine olan güveni ve bağlılığı arttırıyor. Senyapdiye haftalık 2GB hediyelerini de düşünürsek aylık 20 GB hediye yapıyor.
    Paketi olanlar zaten çok sıkıntı yaşamıyor da paketsiz olanlar için Turkcell harici operator kullanmak saçma.
    Turk Telekomda taahhudu bitenlere paso turkcell lifecell hosgeldin 5GB tavsiye ediyorum 90 gün doldurmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 4 Mayıs 2019; 13:39:24 >

• Dün almaya çalıştım alamadım. Elimde sms sonucu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

İnternet lazım salla kazan işe yaramaz şeyler verir turkcell katıldığım kampanyayı yoksayar adamlar internete ihtiyacım olduğunu biliyorda illa paket alayım diye gıcıklık yapıyor resmen.
    Ben ilk çıktığı gün yapmıştım herşeyi.
    Ben de tam tersini düşünüyorum 1 aydır. Bu turkcell aptal mı paket satmak istemiyor diyorum. Ciddi ciddi bunu diyorum. Paket alma ben sana hediyelerle yeterli internet veriyorum diyor. Eğer bip heryöne dakikayı kullanabilirsen dakika işini de hallediyorsun ve paket almadan herşey yolunda. Sistemi öğrenmek lazım,sakin kafayla planlama yapmak lazım. Evet karmaşık gibi çok kanaldan hediye olduğu için ama sakin kafayla planlama yaparak sistemli hareket etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 4 Mayıs 2019; 13:48:59 >
  • O şekilde Emin’im kullanan çok kişi vardır ama ben düzenli aylık paket alıyorum. Öyle olmadık anda sıkıntıya girmek istemem. Ayrıca bu şekilde sınırsız gibi kullanmak hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 4 Mayıs 2019; 14:32:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana hiç mesaj gelmedi dün saat 11.25 de kayıt oldum sms gelmedi aylık mı haftalık mı kazandığımı bilmiyordum dayanamadım sms attım aylık vermiş yazık oldu paketlere

• Gerçekten sistemi kurana turkcell bedava.

• Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Oyunu 2 kere oynadım. saat 11 de geldi ve 1 aylık 10 GB. heralde saatle alakalı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.