Şimdi Ara

Turkcell’in Yeni Uygulaması: Bizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell’den yeni bir fikir, yeni bir uygulama.
    İçeriğiine baktım biraz çok da güzel olmuş.
    Çalışıp kendi ayakları üzerinde durmak isteyen kadınlara destek sağlamak isterseniz bir bakmanızda fayda var derim.
    Kadın ustalar, kadınların kendi yapıp sattığı el emeği ürünler, ilham veren kadınlar, uzman görüşleri gibi sekmeler var tamamı kadınlardan oluşuyor.
    Turkcellyoutube
    Turkcell Bizce | Mesleki Eğitimler
    https://www.youtube.com/watch?v=aEuP4aIkvWs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI open dı door -- 11 Mart 2020; 15:47:25 >

• bence zaten her türlü iş alanında desteklenmeli kadınlar. aferin güzel bişi olmuş
  • uygulama güzel düşünülmüş iyi ki yapmışlar buna benzer başka bi uygulama yok sanırım varsa da ben bilmiyorum
  • Turkcell Sim olmuş sana Turkcell Bizce. Milletin kuponları da sıfırlamışlar. Yorumlardan okudum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar turkcell bizce kampanyasında ipragaz büyük tüp kampanyası varmış. şifre verebilecek varsa çok makbule geçer.
  • Arkadaşlar uygulamaya hergün girip kupon biriktirebiliyorsunuz ve bu kuplonlarla internet alabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

arkadaşlar turkcell bizce kampanyasında ipragaz büyük tüp kampanyası varmış. şifre verebilecek varsa çok makbule geçer.
    Veriyim hocam ayıp ediyorsun pm ulaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 60 gün uygulamaya gireceğine, evden çıkıp sürpriz nokta bul daha iyi derim. En azından biraz yürümüş olursun ayakların açılır.

Birde çek senet kupon bölümünde 1 liraya 1-2 gb internet satıyorlar zaten.

Bu uygulama ile uğraştığına deymez. Ha ipragaz indirimi vs böyle direk kupon indirim veriyorsa candır.

Tabi tercih meselesi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulamanın basında 60 kupona 3 gb haftalık diyor ama kuponu aldıgımız sayfada 2 gb diyor hangisi dogru

• Hocam koronadan dolayı dışarı çıkmıyorum evde durduğum karantina süreci boyunca dışarı çıkmadığım hergün kupon alıyorum hemde kaç gündür dışarı çıkmadığımı hesaplamış oluyorum.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    60 kupona 3 gb veriyorlardı sonra düşürdüler 2 oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.