Şimdi Ara

turkcell iphone ve jailbreak olayı çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi ben turkcell iphone 3g aldım fakat installer kullanmak için jailbreak yapmam laazım şimdi eğer jailbreak yaparsam imei no ve sim cardla problem yaşarmıyım ? yoksa direk en son çıkan 2.1 versionla kullanabilmirimy acil cevap veririsenz sevinirm

• yaşamazsın. ben aldıktan 1 saat sonra jailbreak yaptım. tek sıkıntı custom firmware kullanmaz isen türkçe yapmada problem yaşıyorsun o kadar. bence hemen yap. kendini nimetlerin zenginliklerinden mahrum kılma. hayırlı bayramlar...
  • Arkadaşlar bu kadar paralar verilerek aldığınız cihazlarda bu işlemi yapmanın cihazı garanti dışı bırakacağını söylemek istiyorum. İleride yaşıyacağınız problemlerde kafanızı vuracak yer aramak istemiyorsanız jailbreak i garanti süreniz dolana kadar yapmamanız.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26800441/tm.htm

bizde burada tartışıyorduk kendi aramızda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoeTheKid

Arkadaşlar bu kadar paralar verilerek aldığınız cihazlarda bu işlemi yapmanın cihazı garanti dışı bırakacağını söylemek istiyorum. İleride yaşıyacağınız problemlerde kafanızı vuracak yer aramak istemiyorsanız jailbreak i garanti süreniz dolana kadar yapmamanız.

Bu bir çok forumda tartılışılıyor, jailbreak yapmanın garantiyi bozduğu konusunda bir kanıt yok aksine, yurtdışında jailbreakli serv,se gidip değişen cihazlar var. Türkiyede ki uygulama nasıl olacak kimse bilmiyor şuan.

Benim şahsi düşüncem, eğer jailbreak yapıp servise göndermeden restore yapabilirseniz garantide sorun olacağını düşünmüyorum. Benimle ayni fikirde olan çok kişi var karşı görüşte olanlar var. Yaşayıp görelim kim haklı...

Ben yapıcam tabiiki jailbreak...

• abi sanırım artık kendimi tutucam ve garanti ile ilgili tek bir kelime dahi yazmicam hiçbiryerde... hatta aksine heryede "3G telefonu jailbreak yaparsanız Garanti dışında kalır" diye koca koca yazacağım :)

quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

http://forum.donanimhaber.com/m_26800441/tm.htm

bizde burada tartışıyorduk kendi aramızda...
  • teşşekkürler arkadaşlar jailbreak yapmaya karar verdim fakat nasıl yapıcamı bilmediğimden dolayı kadıköyde bildiğinz bi yer varmı sorunsuz bir şekilde yapıcak bi yer ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.