Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
60.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 2 Temmuz 2022; 20:4:9 >

• Şimdilik yaptığım 10 numara denemesinden -hiçbiri sıralı sayı vb. değil- hiçbirini uygun olarak göstermedi. Pek bir işe yaramayacak gibi
  • Her numarayı vermiyor. Bayide bakıp beğendiğim iki numara vardı hala satışta bekliyor ama o numaraları girince bulunamadı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comsat

Her numarayı vermiyor. Bayide bakıp beğendiğim iki numara vardı hala satışta bekliyor ama o numaraları girince bulunamadı diyor.

bayideki numara fiziksel olarak paketlenip satışa çıkmış zaten

satışta olmayan, kullanımda olmayan, müsait durumdaki numaraları alma hakkı tanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara secmede yine yine Vodafone daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Numara secmede yine yine Vodafone daha iyi

telsim golden numbers by cem uzan

numaranın seriliğine, güzelliğine göre fiyat çıkarıyorlardı

• Ne kadara satıyorlar hattı peki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

Ne kadara satıyorlar hattı peki ?

faturalı hat bedava. tarifeler ücretli.

vergileri faturada görürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Her numarayı vermiyor. Bayide bakıp beğendiğim iki numara vardı hala satışta bekliyor ama o numaraları girince bulunamadı diyor.

satışta olmayan, kullanımda olmayan, müsait durumdaki numaraları alma hakkı tanıyor.

Orası öyle ama havuzdaki numaralarda bir garip. Ailemin kullandığı ve benim adıma olan 6 sene önce kapattığım numara bir daha satışa çıkmadı. Onu denedim onu da vermedi o numaranın son 2 hanesini değiştirip farklı kombinasyonlar denedim yine vermedi. Büyük ihtimalle kısıtlı bir havuz var ve sadece oradan numara alınmasına izin veriyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Orası öyle ama havuzdaki numaralarda bir garip. Ailemin kullandığı ve benim adıma olan 6 sene önce kapattığım numara bir daha satışa çıkmadı. Onu denedim onu da vermedi o numaranın son 2 hanesini değiştirip farklı kombinasyonlar denedim yine vermedi. Büyük ihtimalle kısıtlı bir havuz var ve sadece oradan numara alınmasına izin veriyorlar.

evet işte tam da bu sebeple 560-569 prefix aralığını aldılar.

güzel numara yakalanabilirse 532-533 seçilebilir ancak daha önce kullanılmış olacağını hatırlamakta fayda var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet işte tam da bu sebeple 560-569 prefix aralığını aldılar.

güzel numara yakalanabilirse 532-533 seçilebilir ancak daha önce kullanılmış olacağını hatırlamakta fayda var.

Numaraya ihtiyacım yok yaklaşık 20 yıldır 0532 ile başlayan güzel bir numara kullanıyorum ve hiç değiştirmedim. Acaba hangi numaraları veriyor diye meraktan bakıyorum ama değecek bir numara görmedim. Bayilerde çok daha güzel numaralar mevcut.

Ben sıfırdan numara alacak olsam başına bakmazdım kullanılmamış olmasına bakardım. Kullanılmış numaralar başa bela. 560-569 prefixini almakla iyi ettiler sıfır numara almak isteyenler için güzel bir seçenek oldu.

• Sistem güzel ama numaralar berbat :)
  • Sanirsin Turkcell turk telekom yapmiyor :)

babamin 10 sene once kullandigi 542 2xx numarasini ek ucret odemeden kendi adima aldim ; turkcell de yapamazsin onu 1 yildan sonra bitti; 81 il deki tum alt bayiler dahil gezersen bulursun o numarayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beter.böcek -- 24 Aralık 2016; 1:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 532 li numara aratıyorum 533 lü numaraları öneriyor :)
  • hepsi çöp numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeBeyiniz

532 li numara aratıyorum 533 lü numaraları öneriyor :)

konuyu açtığımda 532 li numaralar vardı baya.

eee burası donanımhaber, burası kurtlar sofrası...

532 avcıları stokları silmiş süpürmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Sistem güzel ama numaralar berbat :)

son rakamı doğum tarihi, memleket plakası vb. yapma gibi merakları olanlar kullanır diye düşünüyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Sistem güzel ama numaralar berbat :)

son rakamı doğum tarihi, memleket plakası vb. yapma gibi merakları olanlar kullanır diye düşünüyorum...

O bile olmuyor.
  • Bende alıcaktım numara neyse internetten seçtim 532 li benden üzerime kayıtlı bişeyin ödenmiş faturasını istediler sanki 200 liralık paket taahütü istedim. Neyse 532 yide 49 tlden aşağı paketsiz açmıyolar. Bende enayi gibi hissettim kendimi elalem 20 liraya 3 gb internetli paketli paket kullanır ben sırf numara 532 diye 50 liramı bayılıcam. O bakımdan 533 lü hatta karar verdimde daha seçemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Bende alıcaktım numara neyse internetten seçtim 532 li benden üzerime kayıtlı bişeyin ödenmiş faturasını istediler sanki 200 liralık paket taahütü istedim. Neyse 532 yide 49 tlden aşağı paketsiz açmıyolar. Bende enayi gibi hissettim kendimi elalem 20 liraya 3 gb internetli paketli paket kullanır ben sırf numara 532 diye 50 liramı bayılıcam. O bakımdan 533 lü hatta karar verdimde daha seçemedim.

Dostum 3 ay hatti kullandiktan sonra baska gsm operatorune tasirsin. Ben oyle yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.