Şimdi Ara

Turkcell iyice abartmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler turkcellin faturaları iyice abartmaya başladı. Aylık 12gb İnternete 100 lira ödüyorum. Tamam kalitesi çekim gücü gayet iyi neredeyse her yerde 4g çekiyor ama ayda 100 lira yazık günah evde 4 kişi daha var turkcell kullanan neredeyse 500 lira ayda sadece telefon faturaları tutuyor. Uzun lafın kısası çevremde çoğu kişi Türk Telekom un çekmediği az çektiği falan şeyler söylüyor. Benim için konuşmadan çok İnternet önemli sizce Türk Telekom a geceyimmi pişman olurmuyum ne dersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Binaların çok sıkışık ölü noktalar olan bir yer değilse hiç bir sorun yaşamazsın...

• turkcell evet en iyisi..

turkcell tarafından kazıklanmamak için tek çare operatör değişikliği yapıp diğer operatörde 1 ay kalıp turkcele geçmek ve 1 sene sonra aynı şekilde yapmak.
  • draco1987 D kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl tavsiye hocam

• Kardeşim her sene oparator değişip hep en uygun en yüksek gb li paketleri kullanıyorum turkcelle geçtim bu yil 19 gb 1000 dk 1000 sms ilk ay 20 gb hediye haftada iki gun yumurta catlat hediyesi haftada bir salla kazan şuan vadafone evimde çekmiyordu şimdi tuvalette bile nete girip konuşabiliyorum 59 tl ye

• sormasi ayıp hocam ama aylık gelirin 20 bin tl falan mı sadece 4 kisi 500tl turkcelle veriyorsunuz bence akıllı insan vermez o parayı,o paraya bi aile 1 ay yemek yer kalite falan yalan dolan uygun baska tarifeye gec yazık günah..

• ercan_198666 E kullanıcısına yanıt
    Ne 20 bini hocam devlet memuru adamım :) ben hanım 2 çocuk bu kadar ediyor yalan yok. Ev internetini daha yazmadım bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi ozaman reis bende senin durumundayim ama türktelekom kullaniyorum 45tl 20gb😁

Sıkıntı var mı hocam İnternette falan?

• sıkıntı yok hocam ama olsada kafaya takacak tek derdimiz bu mu kaldi yani çekmedigi zamanda ulasmasınlar tekrar arasınlar işadami degiliz ya..

• hepsi aynı bu arada bir değişiklik olmaz ama yine de turkcell aralarında en iyisi
  • 4g si her yerde çekiyor mu ? bi biz göremedik turkcellin çektiği yerleri @krkmz1666
  • HERYERİ GEezecek birini bulursanız heryer de çekemediğini de görmüş olursunuz
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Gezmeye gerek yok hocam mahallemin meydanında çekmiyor doğru düzgün
  • Benim yaşadığım yerde köyde olsun şehirde evde mahallede her yerde turkcell 4g çekiyor. Turkiyenin dört bir yanını dolaşıp test yapacak halim yok beyler yaşadığım yerlerden bahsediyorum

Öyle değil işte hocam çoluk çocuk var iş adamı falan ile alakası yok yani

• turkcell rahata gecin. faturasiz gibi "faturali". mesela 10 gb 1000 dk 52 tl(telsiz ucreti ile 55 olur) salla kazan vs ile birkac gb daha gelir zaten. faturada sürpriz hicbir ek bisey yasamazsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 21 Nisan 2020; 18:51:32 >

• Her yeri gezen insanlar kamyon ve şehirler arası otobüs şoförleri.
  • Ben 3 operatörü de kullanıyorum. Çoğunlukla evde ve işyerinde yani wi-fi olan yerlerde vakit geçiriyorsan internet hızlarına takılma..

Internet üzerinden radyo ve spotify dinliyorsan,

Youtube videoları ve Netflix seyrediyorsan Vodafone bile yetebiliyor.

Vodafone'un tarifelerinde Turkcell'deki gibi esneklik yok.

Türk Telekom tarife paketleri esneklik açısından gayet iyi.

Tavsiyem operatöre geçtiğinde 3-4 ay kontürlü kullan, ona göre diğer operatöre geçebilirsin. Vodafone'da 3 deneme amaçlı faturalı kullandırıyor.

Yüzer-gezer müşteri olmak en iyisidir.
  • Çek satışta bir arkadaş elçi yakını tarifesi satışı yapıyor 20 gb 59 lira temiz (50 liraya yapıyor işlemi)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.