Yeni müşterilere değil mi bu paket? Taahhütünüz 12 aylık mıydı? |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (545. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet 12 aylıktı. Tekliflerde şuan bu paket çıkıyor bana. Vodafone bile bu fiyatları veremiyor gibi geldi bana.
-
Turkcell 16gb 1000dk 500 sms kamu tarifesi kapsamında bugün geçtim 270 tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evet hocam aynen bu
yıllık yapmadınız m ?
neden 270
-
250 miş yanlış görmüşüm
pazar gunu turktelekoma numara tasıma için basvuracagım.turkcele geçince elçi pakedi nasıl yapabılırım
-
Elçi kodunu nasıl temin ediliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elçi kodu ile hangi paketler alınır
Dostlar benim taahhüt de 20 gün sonra bitiyor. Bu süre bitmeden hat taşırsam cayma bedeli çıkar mı? Yoksa en garantisi taahhütün bitmesini bekleyip sonra mı geçiş yapayım?
İyi akşamlar, babamın telefonu turksele taşımayı düşünüyoruz bildiğiniz güzel bir tarife var mı arkadaşlar? Tercihen 15GB ve üstü olsa iyi olur.
Bu gayet uygun bir paket. 15 + 5, 230₺. Ben geçtim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Git - gel yapın.
Operatör değişikliği 3 veya 4 g0n sürüyor.
Geçeceğiniz operatörü arayın, kaç gün sürdüğünü öğrenin ona göre başvuru yapın.
Merhaba, arkadaşlar taahütümün bitmesine 33 gün kaldı, mega 26 öneriyor ilk 3 ay 370, 9 ay 400 diye, uzun yıllardır da kullanıcısıyım daha uyguna bulma imkanımız yok sanırım değil mi ? geçen sene hazır kart talebi yapıp uygun fiyatlı teklif alabilmiştik bu sene olmuyor sanırım bu doğru mu ?
Bir de turkcell uygulamasında sunduğu bu teklifi kaç gün kalana kadar sunuyor ? geçen sene belli bir süre kaldığında avantajlı paketi kaldırıp daha pahalı paket sunmaya başlamıştı en azından üstte yazdığım paketi kaçırmayayım bir ay kala fallan değiştiriyorsa
Bende böyle iki hat var telekoma taşıdım sil süpür yapınca süre uzuyor macera aramayın en iyi bug telekomda
Hat devir ücreti ne kadar bilgisi olan var mı?
600 700₺ civarı olması gerekiyor geçen yıl hat devri yaptırmıştım. Hat devri yaptırmak mantıklı değil yeni hat almak daha uyguna geliyor.
Hocam numara değiştirmek istemiyorum. Devir yaparken tarifemiz değişiyor mu birde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X