< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (544. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
super 20 yi almak için temsilciye baya bi çingenlik yaptım online talep gönderdim fln vermediler. bol star 15 e geçtim mecbur. geçen ay 20 gb 180 tl ye alamadık bu ay barim bunu kaçırmayalım diye aldık artık.
-
Bunu alabilmek için bundan daha düşük bir tarifede olmanız gerekiyor bildiğim kadarı ile. Alttan üste çıkabiliyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet bol star 15 ten super 20 ye geçemem artık. 10 tl daha ucuz. mecbur geçtim artık. hem fiyatlar tekrar uçabilir hemde paket almam gerekiyordu.
-
Faturasizdan geçerken çıkıyor 15 gb net 1000 dk konuşma aylık
3 günlük yurtdışı paket felan bişey varmı öneriniz. Rahat paketteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babamin 20 25 yillik turkcell faturali hatti var.taahhut bitecek ama en dusuk tarife 270 tl gosteriyor uygulama.5 8 gb arasi min 1000dk tarifeye un uygun nasil ulasiriz? Tesekkurler...
-
Mobil uygulaması üzerinden tkü ödeyerek süreyi uzatabilirsiniz.
Elçi kodu verebilirmisiniz
elçi kodu ile hangi paketlere geçilebiliyor?
-
Tcellde uygun paket cikmayan hat icin faturasiza gecsek, orada nasil durumlar? Uygun fiyata 500-600 dakika, 8-10 gb’lik paket var mı?
-
Elçi kodu için şartları rica edebilir miyim ben de?
Bilgilendirme için teşekkürler.
Elçi kodu ne işe yarıyor?
-
Aynen elçi nedir...
-
turkcell bünyesinde çalışan personellerin indirimli tarifelerden yararlanmasını sağlayan ayrıcalık
-
www.turkcell.com.tr
Süper 20 GBhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/super-20-gb#sssTurkcell'de taahütüm 27 gün sonra bitiyor. Bana önerilen tarife bu. Sanki fiyatı baya uygun gibi geldi bana. Ne dersiniz ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X