kamu yada numara taşıma da 20gb civarı hangi paket tercih edilebilir? |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (546. sayfa)
-
-
-
Bendede 3 tane kod mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MEB'de öğretmenim. Öğretmen kimlik kartı ile kamu tarifelerine geçmem mümkün mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 21 Nisan 2024; 17:46:22 >
Mümkün hocam. Ben geçen ay Kamu Star+ 25GB tarifesine geçtim mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 21 Nisan 2024; 20:50:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, yarın TİM'e gideyim o zaman.
-
Kamu star 25 gb a da zam gelmiş 320 TL idi 450 olmuş. Bende o paketi alacaktım ama artık alamayacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamu star 12 250 tl olmuş tüm kamu tariflerine zam gelmiş
Daha önce bu tarifeye Geçenler eski fiyattan mı yararlanır..
Çocukların geçebiliceği uygun fiyatlı paket tavsiyesi olan varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mevcutta bir devam eden bir kamu tarifeniz var ve üst pakete geçiyorsunuz doğru anladım umarım. Bence yeni fiyattan yararlanırsınız.
-
Git - gel yapın hocam.
1 gün kaldı bitmesine taahhüt ün hala gözüküyor bende o teklif hocam. Asıl soru taahhüt bittikten sonra da bu teklif gözükmeye devam edecek mi ?
-
Ben de bu konuda bilgi almak isterim.
-
Ay başında nisan ortasında yeni tarifeler gelecek demiştiniz bir şey yok gelen?
Hocam ben sorduğumda çalışan kodu olmadığını söylediniz. Konu başlığınızda da kullanıcılara verdiğiniz ücretle alakalı baya bir tartışma çıkmıştı.
-
Elçi kodu ile çalışan kodunun arasındaki farkı araştırısanız anlarsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elçi kodunu nasıl temin ediliyor. Ve elcı kodu ıle calısan ındırımlı paketler alınabılıyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOOO14 -- 23 Nisan 2024; 21:20:9 > -
Topram, 250 gb superbox almak istiyorum. Mümkünse modem siz, telefonda kullanmak için. Nasıl bir link vere bilirsin? Site karma karışık
Hazırkarta geçmek istedim dün 96 saat içinde işlem gerçekleşecek dediler. Bu süreçte arayıp cazip teklif sunar mı Türkcell
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X