Bildirim
Turkcell Kapsama Alanı Haritası?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kapsama haritası yok olsa bile sağlıklı olmaz en iyisi başka turkcell kullanan birinin telefonundan test etmek. -
Sensorly, OpenSignal vs. bu amaçlı çok iyi uygulamalar var ama Türkiye'de kullanımları çok az. Yoksa başka yerleri gayet iyi gösterebiliyorlar. Ancak ev içi kapsamayı haritalardan anlamak zor. Sokakta ful çekse de evde hiç çekmeyebilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 27 Mart 2016; 15:58:04 > -
Haritaya ne gerek var gardaşım Turkcell'li birini çağır evine bir çay ikram et ve eline al telefonu kurcala. İnternete gir şebekeye bak. Çok basit yani. ☺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RebulLavanda
Bizim evde 2014'de Turkcell hiç çekmiyordu Vodafone'a geçtim bende şimdi tekrar Turkcell'e geçmek istiyorum ama yine çekmezse diye tedirginim elinde kapsama haritası olan varsa atabilir mi? Teşekkürler. (ANKARA)
Ben bu olayı çözdüm;
Aynı anda 3 operatörün hattını kullanıyorum. O anda bulunduğum noktada hangi operatör çekiyorsa onu kullanıyorum.
Birde Numara taşıma diye bir şey çıkarmışlar tam fakir işi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Türkbey
Haritaya ne gerek var gardaşım Turkcell'li birini çağır evine bir çay ikram et ve eline al telefonu kurcala. İnternete gir şebekeye bak. Çok basit yani. ☺
Apartmanda yok hiç Turkcell'i onu düşündum ama.
quote:
Orijinalden alıntı: serdarski
quote:
Orijinalden alıntı: RebulLavanda
Bizim evde 2014'de Turkcell hiç çekmiyordu Vodafone'a geçtim bende şimdi tekrar Turkcell'e geçmek istiyorum ama yine çekmezse diye tedirginim elinde kapsama haritası olan varsa atabilir mi? Teşekkürler. (ANKARA)
Ben bu olayı çözdüm;
Aynı anda 3 operatörün hattını kullanıyorum. O anda bulunduğum noktada hangi operatör çekiyorsa onu kullanıyorum.
Birde Numara taşıma diye bir şey çıkarmışlar tam fakir işi..
Zenginlerin canı cehenneme, yaşasın tertemiz fakirlik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yorumlarınız için sağolun elbet Turkcell'i birini bulurum bakarım onun telefondan artık.
Bence geç turkcell e paket seçiminde rahat tarifelerinden seç zaten rahat da taahüt yok çayma bedeli yok cekmezze deistirirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X