Şimdi Ara

Turkcell, kontratsız iPhone 5 fiyatlarını açıkladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
4
Favori
21.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

3300 e alan süper zekalar. Uzatın öbür yanağınızı da ben öpeyim.

Şimdi 3500'e alan adam yada bırak 3000'i , 5000'e alan adam neden enayi , mal , salak konumuna düşüyor ?

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Adam yurtdışından alıp pasaport vs uğraşmak istemyip gidip turkiyeden bu fiyata cihaz alabilir ?

Keşke seninde 3300'e alabilecek paran olsa

Zenginlere bok atmayın.

Kaç liraya aldın? İtiraf et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Operatörler satarsa böyle olur bilkom veya index grup neden getirmiyor.Operatörlere kaldıysak bu fiyatlara şükretmeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Şimdi 3500'e alan adam yada bırak 3000'i , 5000'e alan adam neden enayi , mal , salak konumuna düşüyor ?

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Adam yurtdışından alıp pasaport vs uğraşmak istemyip gidip turkiyeden bu fiyata cihaz alabilir ?

Keşke seninde 3300'e alabilecek paran olsa

Zenginlere bok atmayın.

Kaç liraya aldın? İtiraf et.

iphone 5 im yok ki daha almadım

Türkiyeden almam. Ama alanlara saygı gösterin diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sericik

Cuma sabahı 14 arkadaşım ile sabahın erken saatlerinde Tim önünde buluşma kararı aldık
    bugüne kadar ki en iyi İphone a sahip olacağımız için içimiz içimizi yiyor
    ben hem siyah hemde beyaz olanını almayı düşünüyorum
    bir hafta nasıl geçecek bilmiyoruz
    İphonelarımızı cuma akşamı yapacağımız parti ile kutlamayı düşünüyoruz
    telefonların efendisi olan iphone5 in herkese nasip olmasını dilerim

son cümle çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Aralık 2012; 8:59:07 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1799 tl olmalıydı fiyatı bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

Simdi 16GBin Amerika fiyati 600-650$ yani 1100TL iken nasil bir vergi ile bu fiyat Turkcelle 2150TL olarak yansiyor? Bunu biri bana aciklayabilir mi? 1100TL diyen adam da kar ediyor bunlar da ediyor, ama bunlarin kar marji sanki birazcik fazla yuksek...

Kazancın üzerinden vergi alındığı için.İthal edilen bir telefona kar marjı eklersin. Zaten bizim uyanık ithalatçılar nasıl olsa bizim millet böyle şeylere meraklı verdiğim fiyattan nasıl olsa alacak olan çok diyerekten ve doğru diyerekten sürümden kazanacağı karı değil adetten kazanacağı karı düşünür ondan sonra basar en az %20 kar marjını. Ondan sonra bunun üstüne ithalat vergisi eklenir sonra ötv sonra da kdv en sonda kur farkı aaa bir bakmışın olmuş mu sana 2 bin küsür TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 7 Aralık 2012; 9:19:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

bazılarının beyni öyle uyuşmuşki fiyatlar iyi diyenler bile var,neyse onlara olan omuş...her 16,32,64 gb versiyonlar var ve her versiyon arası 350 liradan fazla fark var...şaşırmış bunlar sadece bellek farkı min 350.lira yuhh

bunlar parayı ne sanıyor ya,çok ciddi rakamlar...bu fiyatlara yeni evlenen birisi yada ihtiyacı olan birisi evini döşer,gerçekten israf nedesem bilmiyorum...

dediğiniz 350 tl fark evet biraz abartı ama amerikada bu dediğiniz fark 100$, ingilterede 100 pound euro bölgesinde 100 euro, fiyatlar geçen sene 4S ile aynı. hiçbir fark yok. 64GB 4S' ile 5'in arasında fark yok. Ha yüksek midir evet. itirazım yok. birde biraz şunu göz önünde bulundursanız 1 yıllık ek olarak garanti verilmesi gerekiyor yurt dışına göre. yurt dışında 1 sene Türkiye'de yasal olarak 2 sene. bu arada sizlerle güzel bir bilgiyi paylaşmak isterim Apple Türkiye ofisini açması çok hayırlı oldu. 1 ay önce aldığım macbook pro ben internetten kayıt ettirmeme rağmen 2014 kadar apple uluslararası garanti kapsamında gözüküyor. yani bundan sonra alacağınız apple ürünleri yurt dışına da gitseniz 2 yıl garanti kapsamında olacak. bu garanti maliyetini de ekleyin. apple care fiyatlarına bakarsanız yurt dışı fiyatlarını eklerken o zaman rakamları daha net ve iyi olarak değerlendirmiş olacaksınız. şartları eşitlemeden elma ile çürük elmayı karşılaştırmayın. sakın yanlış anlamayın UK 64GB 2100 lira! bugün gidip alsanız. bende bu fiyata TR'den almak isterim ama bizdeki her verginin yetmediği için özeli de var. ithalatçı firmaların da kar etmesi lazım onuda koyunca ortaya bu abartı rakamlar çıkıyor. tedarikçiler ve ithalatçılar aradan çıkınca biraz daha rahat bir nefes alacağız gibi. iPhone 5 te bunu göremesekte gelecekteki tüm apple ürünlerinde mağazalar açıldıktan sonra bir nebze daha ucuzlayacağı kanaatindeyim.

• Bir telefon düşünün, interneti multimedya ugulamaları olsun, işini eğlenceni karşılaşın, düştüğünde kırılmasın, çizilmesin, şu geçirmesin..
    Tavsiyem Sony st17 malesef satış yapan fazla yer yok,, internetten sipariş edebilirsiniz. 1 ghz işlemcisi sizi yormaz. Sonuçta sony kalitesini uygun fiyata alıyorsunuz..

• Kıs kıs gülüyorum ve 1500 liraya galaxy note 2 alıyorum.

• Telefon piyasasından anlamayıp ortalığı karıştıran, yurtdışı piyasasını yükseltmeye çalışanlara en güzel cevap olmuş. Buyrun daha geçen günlerde yazdığım yazı;
    Turkcell, kontratsız iPhone 5 fiyatlarını açıkladı

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

Simdi 16GBin Amerika fiyati 600-650$ yani 1100TL iken nasil bir vergi ile bu fiyat Turkcelle 2150TL olarak yansiyor? Bunu biri bana aciklayabilir mi? 1100TL diyen adam da kar ediyor bunlar da ediyor, ama bunlarin kar marji sanki birazcik fazla yuksek...

ÖTV'yi,KDV'yi şirketler cebine atmıyor ki.Devlete gidiyor.Bunu distribütör karı, bayi karı var daha.Bu cıhazın satısından para kazanmayan tek kurum operatordur.Cunku yasa olarak telefon satısı yapamaz.Bunu aracı olarak saglıyor sadece.Ama tabıkı bu telefonu aboneye satarak dolaylı yoldan(ses,sms,data)gelır elde edıyorkı amac bu zaten.

• 3 ay önce ıphone 4s aldım Turkcell'den kontratlı 115 tl ye ıphone 5 in 115 tl olacağı söyleniyor bu Turkcell'in yaptığı adilim değilmi

• quote:

elimden gelse +100 tıklardım bu yorumuna, hatta bence Turkcell' in bu fiyatları için de ayni şey söylemek mümkün.
  • quote:

3300 TL ye alan adam sence bunu dert ediyor mu ? ama bellki sen onlardan daha fazla dert ediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

3 ay önce ıphone 4s aldım Turkcell'den kontratlı 115 tl ye ıphone 5 in 115 tl olacağı söyleniyor bu Turkcell'in yaptığı adilim değilmi

iPhone'nun fiyatı hep aynıydı, siz ne bekliyordunuz ki.

• bu ulkede ne zaman dogru durust bir elektronik esya, alacaz acaba? 690 dolarlik malı 3300 tl e satanıda gorduk, hemde ayni turkcell bayiisinde simdi insanlar 2150 yi gorunce seviniyor haliyle, bu operatorlerin umarim son öpmesi olur, bir an önce apple store acilmali artik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunlab -- 7 Aralık 2012; 9:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daysleeperxp

Kıs kıs gülüyorum ve 1500 liraya galaxy note 2 alıyorum.

tablet alıyorsun yani. güle güle kullan

• Ne derseniz deyin fiyatlar ne olursa olsun Türkiye pahalı bile olsa 64 GB'lık modelin fiyatı 2.550 TL'den fazla olmamalıydı. Aradaki 300 TL'lik fark önemli bir rakam değil ama sırf böyle bir politikayla fiyatlandırdıkları için Turkcell'in 15 yıllık kullanıcısı ve mevcut Platin müşterisi olarak Turkcell'i kınıyorum. Bari 32 GB'lığı alayım diyorum onun da fiyatı yine 200-300 TL şişirilmiş. Her türlü vergi ve kar fiyatlamasını yaptım. 64 GB varken 32'yi zaten düşünmüyorum ama bu fiyat politikasıyla benim güvenimi kaybetmeye başladı Turkcell.

Şeytan diyor hattını da başka operatöre taşı. Onların da fiyatları belli olsun bakalım.

Yani toplam parasında değilim. İmkanım müsait ama bana Turkcell'den birisi bu telefonun neden 2.850 TL ettiğini beni ikna ederek açıklasın o zaman alayım ki böyle bir şey yapmaları imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 7 Aralık 2012; 9:44:46 >
  • sasirmadim iPhone 4Ste boyleydi cok yakin 4S e

4s 16 gb 1900 , 4s 32 gb 2400 du..

turkcell gene ucuz veriyor bence teknosadan flan alsaniz 2800 e flan gelir 16 gb i bence..

amerikada 1200 tl 16 gb olani burda 2100 turkcelle o bile kotu aslinda 900 tl fark var

sonuc olarak Turkiyeden iPhone alinmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.