Şimdi Ara

Turkcell Kullanılmayan Mesajlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce ben de turkcell camiasına katılmış bulunmaktayım paketim 3 gb internet 500 dk konuşma ve 1000 sms paketim var. Fakat 1000 SMS'i hiç kullanamıyorum bu SMS'leri Nerede nasıl kullanabilirim bilgili arkadaşlar cevap verirse memnun olurum şimdiden teşekkürler.
    Edit: normal mesaj anlamında kullanabiliyorum fakat whatsapp varken mesaj kullanmakta olmuyor. Yukarıda biraz anlatım bozukluğu yaşanmış pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efetufe -- 7 Haziran 2015; 15:40:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Whatsapp kullanıyorsanız normal sms kullanma alışkanlığı azalıyor tabi. Ben uzun smsler hazırlayıp deneme mesajları gönderiyordum eskiden bitirmek için. 5096 karakter mi 5120 karakter mi sms gönderiyordu telefon. SMS eski Nokia telefonları donduruyordu. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Whatsapp kullanıyorsanız normal sms kullanma alışkanlığı azalıyor tabi. Ben uzun smsler hazırlayıp deneme mesajları gönderiyordum eskiden bitirmek için. 5096 karakter mi 5120 karakter mi sms gönderiyordu telefon. SMS eski Nokia telefonları donduruyordu. :)

evet benim de öyle maceralarım olduğunu hatırlıyorum. Bi de o zaman sayı klavyesi varken SMS yazmak çok zordu :)

Başka bilgisi olan arkadaş yok mu ?
  • Kime veya nereye mesaj atabilirim,
    Yani mesaj paketimi nasıl değerlendireyim diye mi soruyorsun?
    Bunu soran birine ilk kez denk geliom ondan şaşkınım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir kime veya nereye mesaj atabileceğim değil.smsleri bir servise kullanmak gibi. Örneğin 200 sms karşılığında bir hizmet almak gibi. Böyle bir şey mevcut mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle bir sms hizmeti yok dostum,normal yurtici her yone gecerli sadece :) ozel servis numaralari icinde kullanilamiyor.

• Hocam teşekür ederim kullanılmıyor boşuna gidiyor neyse harciyacagiz artik

• Bende kullanamiyorum istersen mesajlasalim

• quote:

Orijinalden alıntı: yamyamix

Bende kullanamiyorum istersen mesajlasalim

Sahur saatinde kahkaha attım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamyamix Y kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.