Şimdi Ara

Turkcell Mağaza Alışveriş Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell web üzerinden, Hesabıma girip, Aksesuar kısmından 145 liralık bir ürün sipariş edip, Faturama yansıt seçeneği ile alışverişi bitirdim.
    Normal şartlarda, bu 145 liralık ücreti, Şubat faturamla birlikte, bir ay sonra ödemem gerekirken, Turkcell bana ARA ÖDEME ada altında, 110 lira ödeme emri yollamış. Üstelik bunu 2 gün içinde ödemezsem hattım aramalara kapatılacakmış. İlginctir benim içeride 259 lira da turkcellden alacagım var!!!
    Ben şubat faturamla mart ayında ödemeyi planlıyorken, benden hemen peşin şeklinde para talep eden Turkcelle, siparişi iptal etmelerini en az on kez söyledim ve yazdım.
    Kendileri 120 saat içinde dönüş sağlayacaklarını söyledi ama, 26 ocakta verdiğim sipariş, 3 günlük tüm iptal taleplerime rağmen, bugün yola çıkartılmış.

Şimdi hem siparişi almak, hem de 110 lira faturayı en geç yarın yatırmak zorundayım. Onlardan 259 lira alacagim olmasina ragmen!

Hem faturınızla birlikte ödeyin deyip, bana peşin ödeme çıkartıyorlar, hemde siparişi bütün çabalarıma rağmen iptal etmiyorlar.

Şimdi ben bu faturayı ödemeyeceğim, muhtemelen hattım da kısıtlanacak, birde bunun için 24 lira açma kapama parası ödeyeceğim.

Adamların en son dediğine bakın. 110 lirayı ödeyin, gelecek ayki faturalardan düşeriz. Boyle yapa yapa 259 lira icerde alacakliyim zaten!

Böyle bir rezillik ancak Turkcellde olur.

Sakın Turkcell web mağazasından alışveriş yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 30 Ocak 2018; 10:54:30 >

• Turkcell iyice pokunu cikardi baya sikayet gelmeye basladi yazik oluyor canim turkcell e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    Bayileri zaten bezdirdi. Simdide bayi basina 25 bin tl istiyorlar. Yoksa kontor dahi satamayacak bayi. Bir nevi haraç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    Kendilerinin bana 259 lira borcu var üstelik!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.