Bildirim
Turkcell maxi plus 5 ve whatsapp sorunu
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar şimdi de isimler karışmaya başladı. Aynı isimden 4-5 numara oldu. Sanırım ben onları aynı kişiler sanarak farklı kişileri sildim. -
Facebook senkronize si falan yapmış olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi dene bence -
Whatsapp kullanan numaraları karıştırdı sadece. Silindi tekrar ekledim. Whatsapp'te yenile'ye basınca aynı sorunun olduğunu anladım artık basmamayı düşünüyorum. Şimdilik hallettim. -
Bende bi yer buldum çözümü gerçekten telefonu kullanmama sebebiydi çok şükür kurtulduk :) tabi ilerde başka bu tarz sorunlarla karşılaşmazsak. Çözüm şu:
Öncelikle gmail hesabınızı kullanarak rehberinizi senkronize edin. Bunun aktif olup olmadığından emin olmak için;
Ayarlar > Hesaplar ve Senk > kurulu gmail adresini seçin ve rehber senkronizasyonunun aktif olduğuna emin olun değilse aktifleyin. Daha sonra; Ayarlar> uygulama yöneticisi> Tüm uygulamalar> Rehber> Verileri temizle seçeneğini seçerek verileri temizleyin. Cihazınızı yeniden başlatın sorun çözülmüş olacaktır.
...Alıntıdır...
Umarım kesin çözümdür bende az önce yaptım çünkü ilerde tekrar karşılaşmayız. -
quote:
Orijinalden alıntı: solgentas
quote:
Orijinalden alıntı: kimikobe
Bende bi yer buldum çözümü gerçekten telefonu kullanmama sebebiydi çok şükür kurtulduk :) tabi ilerde başka bu tarz sorunlarla karşılaşmazsak. Çözüm şu:
Öncelikle gmail hesabınızı kullanarak rehberinizi senkronize edin. Bunun aktif olup olmadığından emin olmak için;
Ayarlar > Hesaplar ve Senk > kurulu gmail adresini seçin ve rehber senkronizasyonunun aktif olduğuna emin olun değilse aktifleyin. Daha sonra; Ayarlar> uygulama yöneticisi> Tüm uygulamalar> Rehber> Verileri temizle seçeneğini seçerek verileri temizleyin. Cihazınızı yeniden başlatın sorun çözülmüş olacaktır.
...Alıntıdır...
Umarım kesin çözümdür bende az önce yaptım çünkü ilerde tekrar karşılaşmayız.
Çözüm güzel ama maalesef kalıcı çözüm değil. Her whatsapp'i kulanmamdan sonra telefon rehberi birbirine giriyor. Ayrıca şöyle bir şey de var, telefonda hızır acil, alo polis gibi başlangıçtan gelen telefon numaraları var, yukarıdaki işlemi her uygulamadan sonra bunlar +1 artıyor. Yani şu anda rehberde 9 tane hızır acil girişi var :)
Malesef doğru söylüyorsunuz. Bende de aynı şekilde oldu whatsapp ı her açtığımda rehber iptal. Bende kesin çözümü buldum, whatsapp kullanmamaya karar verdim :) bendede hızır acil, zabıta, alo trafik, itfaiye, jandarma imdat hepsinden 5 er tane vardı bi ara :D
Şimdide yeni bi sorunla karşılaştım, telefon açık olduğu halde çekmiyor yani kapalı göstriyor kendini ki dağ başında falan değilim yani avea nın bile full çektiği bi yerde bu telefonda turkcell im çekmiyor ara ara. Bakalım daha nelerle karşılaşıcaz bu telde :(
-
arkadaşlar bu sorunun çözümünü bi sitede buldum buyrun. Gerçekten işe yarıyor 4 gündür herhangi bir sıkıntı yok rehber karışması vs.
Çözüm:
Önce yüklüyse whatsapp ı tamamen kaldırın. Rehbere girin. İçe/Dışa aktar diyerek numaraları simkarttan telefon hafızanıza atın. Her numaradan 2 tane görünsün. Hepsi olmayabilir, bazıları zaten atılmış olabilir. Numaraları tek tek kontrol edin, 2 tane yoksa herhangi birinden tek tek düzeltin hepsinden 2 tane olsun. Sonra sadece hafıza kartındaki numaraları göster diyin ve whatsapp ı yükleyin. Sorununuz çözüldü. Artık rehber karışmayacak Whatsapp sorunsuz çalışacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X