arkadaşlar ben bu telefona 4.2.2 android güncellemesini yüklemek istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba
Dostum ne yazık ki değil 4.2.2. 4.1 bile gelmeyecek bu telefona. Bu telefon operatör telefonu çok ilgilenmezler, yapar satarlar. Ben de aldım yani tarifeye ek 5 tl'ye.
quote:
Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi
Dostum ne yazık ki değil 4.2.2. 4.1 bile gelmeyecek bu telefona. Bu telefon operatör telefonu çok ilgilenmezler, yapar satarlar. Ben de aldım yani tarifeye ek 5 tl'ye.
demek istedigim dısardan fln yükliyemezmiyiz onların getirmesini beklemeden kacak yolla illegal fln
quote:
Orijinalden alıntı: yclmrtzkn
quote:
Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi
demek istedigim dısardan fln yükliyemezmiyiz onların getirmesini beklemeden kacak yolla illegal fln
Hayır dostum yüklenemez. Zaten kimsenin ilgilendiği yok rom ile ilgilenen bu telefonla yani.
bendeed var telefon tam bir işkence
anladım dostum peki bu turkcell uygulamalarını nasıl kaldırabiliriz yada silinmeyen tüm uygulamaları bir bilgin varmı
@kudretxxx hiç sorma ya nerden aldım bir anlık karar yaw tam bir iskence aynen