Şimdi Ara

Turkcell mi Vodafone mu?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bugün yarın iphone4 alıcam ama hangi operatörden alıcam hala kararsızım
    neden mi çünkü ikisinede gittim sordum turkcell dedi ki önce 1 senelik faturalı hattınız olması lazım falan tamam dedim.sonra buna avea takıcam dedim olur takın çalışır ama dedi bedavalar internet paketlerini kullanamazsınız dedi...
    sonra vodafone a gittim onlarda dedi yeni hat çıkartıcaz onu kullanıcaksınız e dedim başka hat takmam lazım dedim yok takamazsınız olmaz çalışmaz dediler...
    ikiside kontratlı satıyor.
    napmam lazım nerden alsam bu dediklerini kırmak,unlock yapılır mı hangisinde yapılır
    lütfen bana bir yol gösterin...

• 80 küsür kişi okumuş ama
    hala bir cevap yok
    lütfen bilen birileri beni bu konuda bilgilendirsin...
  • hocam vodafondan alın paketleri daha uygun fiyatlı türkcelle hiç bakmayın adamın kanını emerler. Vodafon kilitli satıyo yani sadece vodafon hat ile kullanabiliryorsunuz da müşteri hizmetlerini ararsanız açıyolar diğer operatörlerede arkadaş ta almıştı açtılar her hatla kullanıyor şimdi ha birde vodafondanda telefonu faturanınza yansıtacak şekilde alabilmeniz için 6 aylık vodafon müşterisi olmanız gerekiyor.
  • vodofaone 3gsi rezalet. 3gyi etkinleştirince internet 10dk sonra anca geliyor. 3g açıkken konuşurken karşıdan ses geliyo benim sesim gitmiyor çok gıcık :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@do

vodofaone 3gsi rezalet. 3gyi etkinleştirince internet 10dk sonra anca geliyor. 3g açıkken konuşurken karşıdan ses geliyo benim sesim gitmiyor çok gıcık :=)

Ankara'da 1.5 haftadan beri Vodafone ile IP4 kullanıyorum. 3G hızından den gayet memnunum,bulundugum yerlerde ki Ankara'nın bir çok noktası diyebiliriz buna hiç bir problem yaşamadım. 3G hiç kesilmedi yavaşladığı oldu ancak kesilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

hocam vodafondan alın paketleri daha uygun fiyatlı türkcelle hiç bakmayın adamın kanını emerler. Vodafon kilitli satıyo yani sadece vodafon hat ile kullanabiliryorsunuz da müşteri hizmetlerini ararsanız açıyolar diğer operatörlerede arkadaş ta almıştı açtılar her hatla kullanıyor şimdi ha birde vodafondanda telefonu faturanınza yansıtacak şekilde alabilmeniz için 6 aylık vodafon müşterisi olmanız gerekiyor.

1.peki bu olay turkcellde de olabiliyor mu müsteri hizmetlerinden kilit aştırma?..
    2.peki aldım diyelim vodafondan aradım müşteri hizmetlerini avea taktım; internet,konuşma ve mesajlaşmasınıda avea hattı taktıktan sonra kullanabilecek miyim?..
    3. 6 ay mevzusunu anlayamadım...yani 6 ay vodafone müşterisi mi olmak gerekiyor vodafone dan almak için iphone4?..

• quote:

Orijinalden alıntı: *CAFER*

quote:

hocam vodafondan alın paketleri daha uygun fiyatlı türkcelle hiç bakmayın adamın kanını emerler. Vodafon kilitli satıyo yani sadece vodafon hat ile kullanabiliryorsunuz da müşteri hizmetlerini ararsanız açıyolar diğer operatörlerede arkadaş ta almıştı açtılar her hatla kullanıyor şimdi ha birde vodafondanda telefonu faturanınza yansıtacak şekilde alabilmeniz için 6 aylık vodafon müşterisi olmanız gerekiyor.

1.peki bu olay turkcellde de olabiliyor mu müsteri hizmetlerinden kilit aştırma?..
    2.peki aldım diyelim vodafondan aradım müşteri hizmetlerini avea taktım; internet,konuşma ve mesajlaşmasınıda avea hattı taktıktan sonra kullanabilecek miyim?..
    3. 6 ay mevzusunu anlayamadım...yani 6 ay vodafone müşterisi mi olmak gerekiyor vodafone dan almak için iphone4?..

1- türkcell kilitsiz satıyo böyle bir problem yok takarsınız istediğiniz hattınızı
    2-vodafon dışında başka operatörü takarsanız bedava konuşmaları ve mesaj interneti kullanamazsınız
    3- 6 ay müşterisi olmak gerekiyor türkcelldede bu böyle en az 6 ay müşterisi olmak gerekiyor fatura tahhütlü alacaksanız böyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkcell mi telsim mi avea mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avea hattı takıcan internet paketi+konuşma paketi sana daha tuzluya gelecek...çoğu arkadaş hattını vodafona taşıdı iphone için....avea kullanmak zorunda mısın yoksa taahhütün mü var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *CAFER*

quote:

1- türkcell kilitsiz satıyo böyle bir problem yok takarsınız istediğiniz hattınızı
    2-vodafon dışında başka operatörü takarsanız bedava konuşmaları ve mesaj interneti kullanamazsınız
    3- 6 ay müşterisi olmak gerekiyor türkcelldede bu böyle en az 6 ay müşterisi olmak gerekiyor fatura tahhütlü alacaksanız böyle

evet turkcellde de böyle faturalı kullanıcı olmak gerekiyor bir müddet ama ondada vodafone gibi başka bir hat aldın mı interneti vs sinden faydalanamıyorsun ondada
    babamın zaten var bir faturalı hattı turkcell o yüzden zaten turkcellden almam zorunlu ama öylede oldu mu başka hat çıkartmamız lazım degil mi babam kullanıyor turkcelli sonuçta bana ayrı bir hat vermeleri lazım
    peki bu ayrı hat açtırmaları mümkün mü bu turkcell in internetinden falan da yararlanılacak?..

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

avea hattı takıcan internet paketi+konuşma paketi sana daha tuzluya gelecek...çoğu arkadaş hattını vodafona taşıdı iphone için....avea kullanmak zorunda mısın yoksa taahhütün mü var?

taahüt falan yokta simdi benim çevre avea turkcelle veya vodafone a geçtik mi sıkıntı olacak sırf bu yuzden
    kesin alıcamda vodafone olmucak zaten vodafone hat yok 6 ayı doldurmuş
    yukarıda da belirttigim gibi babamın turkcell faturalı 6 ayı geçtiği turkcell den alıcam
    ama bu gidişle geçicez gibi görünüyor turkcell e
    çünkü iphone u internet paketsiz aldin mı işin bir güzelligi kalmiyor
  • vodafone derim çünkü internet paketi falan uygun... günlük cepnet ile 50krş ile bütün gün sınırsız internette takılabiliyorsun aylık alıp operatöre gebe kalmana gerekte kalmıyor :)
  • Ben Turkcell den iphone sevdasına vodafone geçtim. Şimdi gecmis zamandaki Turkcell e fazladan verdigim paralara yanıyorum. 55 tl cepavantajpaketine aboneyim her yone 750 dk (bunda yurt dısı aramada yapabiliyorsun) vodafone ve sabit hatlar sınırsız ve sınırsız cepnet paketi 3g ile video izlemek hayal ama web sayfalarını gezmek keyifli. Bence düşünmeden vodafone alsan pişman olmazsın
  • vodafone.. fazla söze gerenk yok :)
  • arkadaşlar tamam herkes vodafonecu ama benim zaten vodafone 6 aylık falan hat yok
    ondan mecbur turkcell den alacaz bir şekilde
    peki turkcell den memnun olan yok mu
  • Ben kesinlikle TURKCELL tavsiye ederim. Çekim kalitesi kötü olan iphone u bile adam ediyor hattın kalitesi. Sorun yaşayanların çoğu Vodafone kullanıcıları. Ayrıca Türk firması varken de yabancı firmaya gidip para veresim gelmiyor açıkcası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdelta -- 24 Kasım 2010; 17:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdelta
    Ben kesinlikle TURKCELL tavsiye ederim. Çekim kalitesi kötü olan iphone u bile adam ediyor hattın kalitesi. Sorun yaşayanların çoğu Vodafone kullanıcıları. Ayrıca Türk firması varken de yabancı firmaya gidip para veresim gelmiyor açıkcası...

Turkcell hisselerinni çoğu yabancılarda sadece ismi turkcell :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.