Şimdi Ara

Turkcell Mobilödeme Uyanıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell mobilödeme ile alışveriş yapmaya kalktığınız zaman birinci yada ikinci alışverişte yazıp gönderdiğiniz sms parası düşülüyor ancak hiç sms atılmamış gibi davranıyor sistem. Böylelikle hesabınızda 11 tl varsa siz 10 tl lik alacağınız şeyi turkcellin sms hatası yüzünden alamamış oluyorsunuz (mobilödeme için 2 sms atmanız gerekiyor herbir sms 50 krş) bilin bakalım bu niye oluyor turkcell bu hata sayesinde ay da milyon dolarlar kazanıyor. Uyanıklığın böyleside görülmedi ya vallaha bu kadarda mağdur edilmez müşteri hiç yakışmadı bu turkcele. böyle böyle kaç tl mi yedi ya.

• Geçen gün ben açacaktım benzer bi konu vazgeçtim.Mobil ödeme ile bilyonere ödeme yapacağım.Hattımda 5.50 kuruş var 5 lira aktarmayı denedim olmadı halbuki bunun da olması gerekiyordu çünkü aktarım bedeli 50 kuruş neyse olmadı kaldı 5 lira 4 aktarmayı denedim o da olmadı bunun içinde 50 kuruş.En son 3 aktarabildim bunun içinde 1 lira kesildi yani özet olarak 5.50 bakiyeden sadece 3ünü bilyonere aktarabildim 2.5 lira direk kol centır Bireysel olarak az bi tutar olabilir ama çok kişiye uygulanınca baya bi para oluyor maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 29 Nisan 2011; 10:05:40 >
  • bu aralar yurt dısı yatırımları ıcın tcl in paraya ihtiyacı var,

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=48634243

bu baslıga bi goz atın derim ;) ;) ,
  • Kalitenin bedeli olsa gerek..
    Bencede Kol Sentırı arayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Kalitenin bedeli olsa gerek..
    Bencede Kol Sentırı arayın..

Aradım ben sistem hattınızda yeterli bakiyenin olup olmadığını bilemez o yüzden otomatikmen mobil ödeme ücreti kesilir dedi o nasıl oluyorsa hattımın her nanesi biliyo sistem ama ne hikmetse bakiyemi bilmiyor onu da geçtim bakiyem yeterliyken bile yetersiz diye hata veriyor senin sistemin.Bir daha mobil ödeme mi tövbe
  • Mobil ödeme son kullanacağım şeydir
  • ben geçen sene 4 kez kullanmıştım, sorun yaşamamıştım. demek ki son zamanlarda cılkı çıkmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb
    Turkcell mobilödeme ile alışveriş yapmaya kalktığınız zaman birinci yada ikinci alışverişte yazıp gönderdiğiniz sms parası düşülüyor ancak hiç sms atılmamış gibi davranıyor sistem. Böylelikle hesabınızda 11 tl varsa siz 10 tl lik alacağınız şeyi turkcellin sms hatası yüzünden alamamış oluyorsunuz (mobilödeme için 2 sms atmanız gerekiyor herbir sms 50 krş) bilin bakalım bu niye oluyor turkcell bu hata sayesinde ay da milyon dolarlar kazanıyor. Uyanıklığın böyleside görülmedi ya vallaha bu kadarda mağdur edilmez müşteri hiç yakışmadı bu turkcele. böyle böyle kaç tl mi yedi ya.

kaç tane 50kuruştan milyon dolarlar kazanabilir :D :D
  • Geçtiğimiz yıl mobil ödemeyle satış yapan üye iş yerlerine Turkcell'in verdiği zararı bilmeyen yoktur. İçeride biriken bakiyenin %50 sini üye iş yerlerine ödemedi. 150bin tl alamayan, 100bin tl alamayanlar var.
    Hile yaptılar diyerek bu yazımı baltalamayın. İyice araştırın öyle yazın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.