Şimdi Ara

Turkcell Müşteri Hizmetleri Bağlanamama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell'den Avea'ya numara taşıdım.

Son çıkacak faturamı öğrenmek için bugün Turkcell müşteri hizmetlerini aradım.

09.10.2014 Perşembe - Saat 16.00 civarı

Önce kendi Avea hattım ile denedim. 532 532 00 00 aradım. 15 dakika bekledim. Anca o kadar tahammül edebildim, kapattım telefonu.

Yanı başımda sabit hat vardı. Oradan aradım. 15 dakika da sabit hatta bekledim, kapattım.

Sonra belki kendi abonesine öncelik verir diye babamın Turkcell hattından 532 aradım. 20 dakika da öyle bekledim, kapattım yine.

Haftasonu değil, akşam saati değil bir türlü bağlanamadım.

Turkcell artık devlet tarafından yönetiliyormuş. Eski kalitesi kalmamışa benziyor.

• Sen neden onları arıyorsun, onlar seni arasın. En geç 24, en erken 1 saat içinde ararlar.

http://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/iletisim/turkcell-hizmet
  • Son çıkacak faturanız ortalama 40-45 gün içerisinde çıkar. Hattınızı yeni taşıdıysanız boşuna vaktinizi harcamayın. Müşteri hizmetleri de yardımcı olamaz.
  • 2gundur bende faturali birimine baglanamiyorum ama hazir kart birimine hemen baglaniliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Selam,

Bir arkadaşım Turkcell çağrı merkezi çalışanı ve 2/3 gündür olaylardan dolayı sokağa çıkma yasağı olduğu için işe gidemedi. Turkcell'in Diyarbakır başta olmak üzere doğu illerinin bazılarında çağrı merkezleri var.
  • İnşallah bu olaylar son bulur ve ülkede her şey normale döner.

Turkcell'de hesap kesim tarihim ayın 20'si idi. Muhtemelen son faturam da bu tarihte kesilecek.

Son faturam yüksek gelecek cayma bedeli nedeniyle, o yüzden titiz davranıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Şebeke Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.