Şimdi Ara

turkcell müşteri hizmetlerine ücretsiz bağlanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
8.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok mu bunun bir yolu? paket dakikaların gideceği bir numaraları var mıdır?
    arama başına 50 kuruş kesiliyor

• 0532 757 2222

Buyrun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

0532 757 2222

Buyrun hocam.

deniyorum

edit? malesef bu da işe yaramaz, turkcell online'daki bilgileri tekrar ediyor müşteri hizmetlerine bağlanacak ücretsiz numaraları yok bunların zannedersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Temmuz 2013; 13:20:01 >
  • Ben nedendir bilmiyorum müşteri temsilcisine bağlansam da ücret ödemiyorum. Profesyoneller Kulübü ile ilişkisi var mı bilemem ama aynı zamanda Profesyoneller Kulübü üyesi olduğunuz için sizi önceliklendiriyorum deyip hemen temsilciye bağlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava dakikan varsa 532 yi ara müşteri hizmetlerine bağlan ücret kesilmez dakikalarından gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SallamaKahve -- 12 Temmuz 2013; 15:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheLDooN

Bedava dakikan varsa 532 yi ara müşteri hizmetlerine bağlan ücret kesilmez dakikalarından gider

faturalı hatlardan bedava dakikalardan yer
    ama kontorlüde 43 kuruş arama başı
    btkya ilettim durumu,bakalım ne diyecekler
  • BTK şikayeti üzerine gelen cevap
    532 ve 0 532 532 00 00 Turkcell Çağrı Merkezi aramalarında ses paketiniz varsa Sesli Yanıt Sistemi Ücretsizdir.
    Müşteri temsilcisi ile yapılan görüşme süresi 60 saniye veya 60 saniyeden fazla ise tüm görüşme süresi için paketinizden sadece 1 dk düşer. 532 aranırsa Turkcell yönüne paketi , 0 532 532 00 00 aranırsa her yöne paketleri üzerinden 1 dakika düşer. Müşteri temsilcisi ile yapılan görüşme süresi 60 saniyeden az ise; mevcut tarifenin ücretlendirme periyoduna göre paketten düşer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0532 532 00 00 ile her yone dakikalardan dusmesi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

0532 532 00 00 ile her yone dakikalardan dusmesi gerek.

sadece faturalı hatlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Bedava dakikan varsa 532 yi ara müşteri hizmetlerine bağlan ücret kesilmez dakikalarından gider

dediğin gibi faturasız hatlarda arama başı 43 kuruş ve aradığın gibi ücretsiz bir yöntem yok.

http://www.turkcell.com.tr/site/tr/bizeulasin/Sayfalar/turkcellhizmet/turkcellhizmet.aspx

bu linkten mesajını yaz onlar seni geri ararlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

dediğin gibi faturasız hatlarda arama başı 43 kuruş ve aradığın gibi ücretsiz bir yöntem yok.

http://www.turkcell.com.tr/site/tr/bizeulasin/Sayfalar/turkcellhizmet/turkcellhizmet.aspx

bu linkten mesajını yaz onlar seni geri ararlar.

o da başka bir yöntem,ama 6-7 saat sonra dönüş oluyor

• İkna edebilirsen Turkcell bayilerindeki elemanlardan rica edebilirsin,çok bekletiyolar bahanesiyle vesayre.
    ben öyle yapıyorum bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: missayre

İkna edebilirsen Turkcell bayilerindeki elemanlardan rica edebilirsin,çok bekletiyolar bahanesiyle vesayre.
    ben öyle yapıyorum bazen

hergün gittiğim bayiye, bazen yeni çalışanlar geliyor, bayi telefonunu alabilir miyim arama yapacağım diyorum
    eleman bayi telefonu yok diyor, ben de cevabı yapıştırıyorum, hani şu asha 302 modeli beyaz olan telefon, onu verin diyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: missayre

İkna edebilirsen Turkcell bayilerindeki elemanlardan rica edebilirsin,çok bekletiyolar bahanesiyle vesayre.
    ben öyle yapıyorum bazen

hergün gittiğim bayiye, bazen yeni çalışanlar geliyor, bayi telefonunu alabilir miyim arama yapacağım diyorum
    eleman bayi telefonu yok diyor, ben de cevabı yapıştırıyorum, hani şu asha 302 modeli beyaz olan telefon, onu verin diyorum

Eyvah mahmut hoca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

0532 757 2222

Buyrun hocam.

Ben bu numarayı kaç gündür aramama rağmen '' Turkcelli aradığınız için teşekkür ederiz '' diye bir anons dan sonra kapanıyor telefon.

Acaba iptal mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 19 Temmuz 2013; 21:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

quote:

0532 757 2222

Buyrun hocam.

Ben bu numarayı kaç gündür aramama rağmen '' Turkcelli aradığınız için teşekkür ederiz '' diye bir anons dan sonra kapanıyor telefon.

Acaba iptal mi oldu?

ordan da müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsun, boşver
  • turkcell hazırkart müşteri temsilcisini ücretsiz aramak güncel
  • Bedavası olan başka bir operatörden 0532 532 00 00 arayarak ücretsiz ulaşabilirsin
  • ücretsiz yazışabilirsin uygulamalardan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.