ARKADAŞLAR BEN TURKCELLİYİM.GEÇEN GÜN 100 KONTÖR YÜKLEDİM.TELEFONUMUN ŞARJI AZDI.ŞARJA TAKTIM.HİÇ ELLEMEDİM.ŞARJTAN ÇIKARDIKTAN SONRA GENE Bİ KONTÖRE BAKİM DEDİM 0 KONTÖR KALMIŞ (VE HİÇ BİR KONUŞMA YAPMAMAMA RAĞMEN)
İmkansız böyle bişey. Farkında olmadığın bazı şeyler olmalı.
ayni sey gecen senede benim basima gelmisti 1 günde 100 kontorden 30 a düsmüstü.
Arasıra Benim Kontörlerde gidiyor
Herhangi bir servise üyeliğin vardır. Müşteri hizmetlerini ara.
quote:
Orjinalden alıntı: izmir_sevdalısı
Nedense bu tür sorunlar genelıkle turkcell de bas gösterıyor.anlamadım gıtıı..
quote:
Orjinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo
quote:
Nedense benim çevremde bunun gibi bi sorunla karşılaşan 1 kişi bile yok!
TV'de görünen melodi indirme vs servisleri kullanınca otomatik olarak üye yapılıyorsunuz ve haberiniz olmasada kontörleriniz gidiyor.
Hangi servisi ne şekilde nasıl kullandığınızı bi gözden geçirirseniz böyle bişeyle karşılaşmazsınız ;)
TV'de görünen melodi indirme vs servisleri kullanınca otomatik olarak üye yapılıyorsunuz ve haberiniz olmasada kontörleriniz gidiyor.
Hangi servisi ne şekilde nasıl kullandığınızı bi gözden geçirirseniz böyle bişeyle karşılaşmazsınız ;)
quote:
Orjinalden alıntı: Rádèøή
quote:
Orjinalden alıntı: VeLiDeSiDeRo
quote:
yani!
arkadaş turkcell im gol videoları için msj gönderdiysen olmuştur benimde başıma gelmişti birde gidiyonuz bedava melodi kontör die numaranızı yazıyonuz sonra suçu turkcell e atıyonuz
quote:
Turkcell diğer oparatörlere göre en çok spam mesaj atan gsm oparatörüdür! Benim Turkcelli bırakmamdaki sebeplerden bidide buydu.Mutlaka bi yere üye olmuşsundur müşteri hizmetlerini ara ve ordada iptal ettirmek için baya uğraşıcaklardır.Paso bi yerlere yönlendiricekler uğraş dur.
Ben şuana kadar bu servislere üye olupda memnun kalanı görmedim.Resmi olarak milleti kazlama yöntemi bunlar.
adam şarja taktık hiçbirşeye üye değilim diyo sen neler uyduruyon ya turkcellin avukatımısın nesin
quote:
Orjinalden alıntı: kl_emre_1905
arkadaş turkcell im gol videoları için msj gönderdiysen olmuştur benimde başıma gelmişti birde gidiyonuz bedava melodi kontör die numaranızı yazıyonuz sonra suçu turkcell e atıyonuz
müşteri hizmetlerini arayıp bi sor...kendi kafalarına göre bi yere üye yapmış olabilirler ama 100 kntr den bahsedioruz hangi servis bi kaç saat içinde 100 kntr yer ki ?? artık iyice yoldan çıktılar milletin parasını nasıl yiceklerini düşünüolar sadece...servet düşmanları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme