Şimdi Ara

Turkcell ne zaman avukata verir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musbab -- 11 Eylül 2014; 14:47:03 >

• Üstünüze kayıtlı araba veya ev falan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır yok öğrenciyim ailemle yaşıorum, amacım zaten yırtmakta değil öyle böyle ödeyeceğiz bu borcuda biraz zaman kazanabilirmiyim diye düşündüm
  • Avukat hemen icraya gitmez.Önce size uyarı mektubu yollar, benimle iletişime geçin işi tatlıya bağlayalım bir ücrette anlaşalım siz ödeyin diye.Eğer o mektubu dikkate alıp iletişime geçmezseniz icraya verir.
  • tamam hocam çok teşekkürler.peki ne zaman başlar bu süreç, internette biraz araştırdım 3-5 yıl sonra bile avukattan kağıt alanlar var. acaba şu önümüzdeki 1 ay içinde gönderirmi bana avukat kağıt
  • Hiç belli olmaz.Yarın bile yollayabilir mektubu.
  • tmm çok tşkler hocam ilgilendiğin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hattın gelen aramalara da kapanır. Bir süre sonra adresine bilgilendirme mektubu yollanır. Mektupta belirtilen tarihe kadar ödemeyi gerçekleştirmezsen yasal takip süreci başlar. Yasal takip başladığında icra, avukatlık masrafları vs. de ödemek zorunda kalırsın. Turkcell'de kredi kartına da taksitlendirme yapıyorlar. İcra takibi başlamadan ödemeni tavsiye ederim.
  • bngzr B kullanıcısına yanıt
    saolun hocam taksitlendirme işine geldim ben zaten,kredi kartı dışında normal taksitlendirmede yapıorlar ama hat kapalı kalıyor.kredi kartına taksit yapınca doğal olarak ödemiş sayılıyorsunuz ve muhattabınız banka oluyor hattı kullanabiliyorsunuz. taksidi ödeyememiştim ondan sonraki hukuksal aşamaları sormuştum ama ödedim şu an taksidi bir sorun kalmadı.tşkler cevabınız için
  • eskiden en az 6 ay surerdi icralik durumlar hatta 2 sene 3 sene. simdilerde baya hizlandirmislar

• Hocam 3 donem arka arkaya odemezseniz avukata gidiyor diye biliyorum arkadasimin basina geldi az daha bana da oluyordu 3 bankalarda da o sekilde oldu tanidigima 3 ay odemezsen hukuksal tahsilata bas vuruyorlar vede masraflarida ustune koyuyorlar ama haciz dedigin olay cok farkli asgari ucret altina zaten hacze gelselerde zaman alir evkura arkadasimin 175 tl borcu vardi tam 2 sene sonra avukatdan belge geldi 710 tl olarak gitti anlasti 430 kapatti haciz hemen olmaz ama evine mektup gelir gider psikolojin bozulur bir sekilde ailene anlat ode

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.