Yılbaşından sonra olabilir. Numaralar o zaman taşınabilecek ya sözde!
benim kuzen turkcell deydi aynı numarayla avea ya geçti.. galiba numaran değişmeden yapabiliyolar..
yıl başını bekle
kontörlü hatlarda numaranı muhafaza edemiyorsun fatuları hatlar için veriyorlar bu hizmeti ama diğer arkadaşlarında belirttiği gibi "numara taşınabilirliği" çıkınca sorun kalmayacak her ne kadar turkcell bu uygulamaya şiddetle karşı çıksada eninde sonunda gelecek bu uygulama. modası geçimiş 3g için her ülkede var bizde yok diye yaygara yapıyorlar ama avrupanın pek çok ülkesinde kullanın bu sistem konuşulduğunda tam tersi bir tutum sergiliyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: ayberkçe
Arkadaşlar bende 538xxxxxxx diye numaram var.Bu numarayı sadece başında avea numaralarından yapmak mümkün mü
Yani turkcelli iptal ettirip avea yı açtırmak?
Eğer oluyorsa fiyat alırlar mı?
quote:
Orjinalden alıntı: nebuzaradan
Yılbaşından sonra olabilir. Numaralar o zaman taşınabilecek ya sözde!
+1907
avea'nın böyle bi servisi vardı sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: charismAslan
Yıl Başında Çıkcak Hocam
hayır avea başta böle bişi yaptı mesela 532 1234567 diye bir numaran var bunu 552 1234567 yaptırabiliyosun tabe telsim li bira almamışsa
avea hakkında bi arştırma yap geçmeyi tekrar düşün derim?
quote:
Orjinalden alıntı: serifburak
hayır avea başta böle bişi yaptı mesela 532 1234567 diye bir numaran var bunu 552 1234567 yaptırabiliyosun tabe telsim li bira almamışsa
evet aynı anlattığın gibi ama yılbaşından sonra bu işi nasıl yapacaklar geçeceğin operatörde o numara kullanılıyorsa nolacak?
onu avea yapıyordu die bende hatırlıyorum. ama ben yapan görmedim hiç burada
quote:
Orjinalden alıntı: charismAslan
Yıl basını bekleee...
/>
bana kalırsa turkcell den vazgeçme!!! belki avea daha ekonomik olabilir ama olmadık yerde şebeke sorunu yaşamak istemezsin heralde
quote:
Orjinalden alıntı: ayberkçe
Arkadaşlar bende 538xxxxxxx diye numaram var.Bu numarayı sadece başında avea numaralarından yapmak mümkün mü
Yani turkcelli iptal ettirip avea yı açtırmak?
Eğer oluyorsa fiyat alırlar mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme