Türkcellden PTTCell veya Bimcell'e geçilir mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
@Okumadanalma hocami
#Dinlemedengecme ustadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemeden bilemezsin .
Kendin tecrübe edip karar verebilirsin beğenmezsen geri dönersin .
-
genel olarak türkcell'den daha fazla problem çıkarırlar mı? örn aşımda kullanmadığımız internete astronomik ücretler ödemek, verdikleri hediye internetin ne hikmetse kullanılmayıp normal internetin kullanılması vs.
-
ben 1 yıl turkcell kullandım ve türk telekoma taşıdım taşıdığıma ilk ayda pişman oldum çünkü köyde turkcell ile 20 80 hatta 110 mbit'e kadar alabiliyordum ancak turk telekomda 2g hızında kullandım 4.5gg çekmesine rağmen konuşma yapamıyordum pişman olabilirsin onlarda telekom altyapısından hizmet veriyor tavsiyem vodafone olur en azından faturasızı.
-
Şu an zaten fiyat olarak en uygun paketler turkcell'de deil mi yahu
Bence bimcell taşı memnun kalmaz isen tekrar 90 gun sonra turkcell gecersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bölgende yok mu telekom kullanan sor aynısı zaten. Ben turkcellden geçtim memmunum 4g hızı ve cekim gücü güzel Eskişehir civarında 3hattında.
-
Geçip te NABICAK SIN
Müşterilerinin cebinden paraları
"ÇOK ÇEKİCİ
Turkcell durur ken
e
Aman dikkat et diğer operatörler 'hiiiç çekmiyor"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
beyler yardımlarınız için teşekkürler ok yaydan çıktı pttcell 25+5** GB'a geçtim bakalım ne olacak hayırlısı artık
-
Hayırlı olsun hocam, Sil Süpür den de haftalık 5 GB geliyor, Pttcell de Sil Süpür de verilen en kral hediye bu olmalı, hiç yoktan iyidir, günlük 1 GB, 6 saatlik Instagram 1 GB gibi hediyeler den kat kat iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 27 Ocak 2022; 15:49:3 >
ohoo o zaman biz boşuna türkcellde o kadar sürünmüşüz
-
Yani onu bilemem hocam ama, bölgeniz de hangisi iyi çekiyorsa onu kullanın fiyat içerik hangisi hoşunuza giderse onu kullanın, daha sağlıklısı bu olacaktır.
Ben 3 ay önce turkcell den bimcell e geçtim. Şimdilik memnunum bu zamana kadar görüşmelerimde hiç bir sorun yaşamadım. Yanımda turkcell şirket hattı da var ve metrolarda bimcell çok daha iyi. Tabi bu durum bulunduğunuz yere göre değişir.
-
Bimcell zaten telekomu kullanıyor. Telekomun çekmediği veya internetinin kötü olduğu bir yere ben şimdiye kadar yaşadığım bölgelerde rastlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu ne demek oluyor bu arada?
-
bimcell'in aşım ücretlerine dikkat edin eli kaptırdımı kolu kurtaramazsınız bimcellde
İnternet
Standart internet kullanımınız megabyte başına 50 Kuruştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac124213 -- 27 Ocak 2022; 17:23:20 > -
Paket aşımı internet kullanımları tüm operatörlerde fahiş zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BIMCELL'de 1 MB 50 kuruş, 1 GB 512 TL civarı yapıyor anladığım kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac124213 -- 28 Ocak 2022; 16:42:32 >
Benzer içerikler
- türk telekom tl yükleme en az
- yurtdışından aranmak ücretli mi türk telekom
- sim menü nedir
- kullanılmayan numaralar
- 9520 ye mesaj gitmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone mobil imza
- turkcell abone sayısı
- özel numara bulma
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X