Şimdi Ara

Turkcell Numara değiştirme hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben numaramı değiştirmek istiyorum. Özellikle takıntılı bir insandan kurtulmak istiyorum.
    Aklımdaki sorular şunlar ;
    1- o kişi eski numaramı aradığında “böyle bir numara bulunmamaktadır” anonsuyla mı karşılaşır ? Yani eski numaram arandığında nasıl bir ses duyar ? Böyle bir anons duymasını istiyorum ki anlasın hattım kapalı sansın
    2- bu eski numaram başka birine tahsis edilebilir mi ? Ararsa bu sefer o kişiyle benmişim gibi konuşmasın
    3- numara değiştirmek = yeni hat gibi midir ? Bana yine whatsapp vs eski numaradan hiçbir şekilde ulaşamaz değil mi ? Veya 11880 den sorgulasa vs

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 22 Mayıs 2018; 17:18:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1+2) O numara iptal olur. 053 ile başlıyorsa Turkcell o numarayı başkasına tahsis ettirebilir.

3) Whatsapp ı silip tekrardan sıfırdan açmanız gerekir. Numara değiştirerek girerseniz diğer kişilerde görür.
  • 1- Turkcele kayıtlı böyle bir numara yoktur anonsu duyar
    2- Hat 1 yıl sizin için saklanır, olurda geri almak isterseniz diye, 1 yıldan sonra satışa sunulur.
    3- Whatsapp dan numarınızı güncelleyip, yeni numarayı yazarsanız ulaşamaz, eski numaraya hiç bir yerden ulaşamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.