Bildirim
Turkcell online işlem uygulaması.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
kalan dakikalarımı sms lerimi ve internet hakkımı görebiliyordum
ben bunları göremiyorum neden acaba?? -
Tarife işlemleri + paket ve kampanyalar -
Sms hakki 1 aydir gozukmuyo bende oncesini bilemiyorum cunku yeni uye oldum pakete internette 1-1.5 aydir yok. İnternet icin kalan yazip 2360a gonderiyorum hem ucretsiz hemde online islem kadar ugrastirmiyo :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn
Sms hakki 1 aydir gozukmuyo bende oncesini bilemiyorum cunku yeni uye oldum pakete internette 1-1.5 aydir yok. İnternet icin kalan yazip 2360a gonderiyorum hem ucretsiz hemde online islem kadar ugrastirmiyo :)
mesaj gitmiyorki 2360a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
quote:
Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn
mesaj gitmiyorki 2360a
2260 pardon :) -
Evet mail atıp durumu bildirmek gerek program eskisi gibi herşeyi göstermez oldu.. -
Bendede kalan internet paketi 1 aydir yok :S -
Son güncellemeden sonra oldu bu. Her seferinde bilgileri girme zorunluluğunun kalkması iyi olmuştu aslında. Ama bir tarafı yaparken diğer tarafı bozmuşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: SMT u23r
Tarife işlemleri + paket ve kampanyalar
bende böyle bir menü çıkmıyor. -
Aynen bende de bir aydır kalan interneti göremiyorum. Herhalde uygulamada bir sorun var. -
Turkcell musteri hizmetleriyle gorusmustum bu konuyu 2-3 gun once... Sistemlerimde bi guncelleme oldugunu ama programda henuz o guncellemenin yapilamadigini, kisa surede yapilacagini soylediler... Program update ini bekleyecegiz yani... -
Bende uzun süredir kalan internetimi göremiyorum eskiden paket ve kampanyalar altında gösteriyodu.Şimdi paketiniz dolmak üzere diye mesaj yolluyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: SMT u23r
Arkadaşlar çok faydalı bir uygulama kalan dakikalarımı sms lerimi ve internet hakkımı görebiliyordum. Ancak 2-3 gündür internet göstergesi kayboldu, dikkat edeniniz oldumu hiç ?
Bendede yok gecen Musteri hizmetlerini aradım sadece SMS le öğrenebilirsiniz dedi inşallah güncelleme ile çözülür -
Dediklerinizin aksine bende program aylardir calismasi gereken sekilde gayet duzgun calisiyor eksiksiz gosteriyor..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- xiaomi kilit ekranı kamera kaldırma
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- iphone 16 alınır mı
- telefonum titriyor ama bildirim yok
- iphone 14 batarya kaç mah
- 15 pro max vs 16 pro max
- iphone mini 14
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- ios 19
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X